Šta je novo?

Music player

Pittsburgh

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poena
350
Treba mi Player za muziku koji pusta .FLAC fajlove i jako mi je bitno da moze dok igram igricu( tipa FM13) da mi izbaci da mogu da vidim naslov pesme koja upravo pocinje... Znam da sam kod nekog drugara video to i cini mi se da je Foobar2000 ali ne mogu da mu nadjem to podesavanje( izbacivao je na vrhu ekrana to obavestenje), al ne znam kod kog ortaka. Hvala unapred.

Nema foobar to po default-u nego moras da skines sa njihovog sajta ovu komponentu, da udjes u opcije i da instaliras komponentu.

Sto se tice skina koristi ili default ili ovaj fancy skin. Jeste da se malo sporije ucitava kada menjas prozore ali mozes da ga koristis u "radio" modu bez plejliste a mozes i kao cdart. Jako dobar skin, ima sve sto ti treba.

Poslednja izmena:
Igraj u prozoru.

Probaj XMPlay, on ima tray title bubbles.
EDIT:
Sad sam film u fullscreen, i vidim tray title bubble sa nazivom pesme. :)

Poslednja izmena:
Rade i AIMP i foobar2k OSD u filmovima ali ne rade u igrama. Da bi radili u igrama trebalo bi da rade preko directx-a, kao fraps i ostali osd programi za merenje fps-a a to nije slucaj.

Kupi logitech gamer tastaturu, pa će foobar uz plug in da ti pokazuje info o pesmi na onom displeju.
:D

Nazad
Vrh Dno