Šta je novo?

Mushkin Radioactive (2x4GB) DDR3 2666mhz dobra kupovina ili ipak greska!?

Dr.oga

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2010
Poena
301
Moja oprema  
Laptop
Acer Predator Helios 500
Mobilni telefon
BlackShark 2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav ljudi.
Narucio sam memoriju iz naslova,o kojoj fakticki ne znam nista!
Niti mogu da nadjem neke testove odradjene na njoj.
Interesuje me ima li nike nekakvo iskustvo i sta mislite kako ce mi leci na konfiguraciju koju nameravam da zavrsim uskoro.

Ovako:
Ploca: asus z87 plus (vec kupljena)
Cpu: i5 4670k (nije uzet,ne mogu da se odlucim)
Gpu: saphhire 7950 oc 3gb (vec uzeta)
Power: chieftek 850w (vec uzet)

Sta mislite ljudi ?

Hvala na pomoci!

:wave:

Pa za cenu i nije,koliko sam video na amazonu.Da imam kesa uzeo bih taj cpu bez razmisljanja.

mene je svaki mushkin odusevljavao sa kojim sam imao posla (red i blackline,imao sam i malo stariji radioactive na 1600 koliko se secam 6 6 6 26 ili tako nesto),sad kao sto rece miksan,zavisi od cene za koju si ga dobio.ovaj moj blackline koji imam sad se klokuje kao blesav.mozes li popisati tacne latencije sa tog kita?

ako moze budzet da podnese ocepi se za hajpertredovani quad.sve su prilike da za next gen naslove ce stvarno trebati 8 threadova.ja licno bih i sad isao na octa fx AMD,ali kapiram da ce me vesaju sad na forumu sto sam se drznuo da spomenem fx pored 4670k. :d

Memorija me izasla oko 100e tacnije 95e. A plocu sam vec uzeo asus z87 plus tako da 4670k mi ne gine :) A i pukao sam dosta kesa za ove delove tako da mi je budzet oko 160e za cpu. Nadam se da cu naci 4670k za taj kes.

Hvala u svakom slucaju!
Evo latancy PC3-21300 12-13-13-35

nije to nimalo lose za 2666,plus je to radioactive,tj kako oni vole da kazu da ti je zagarantovan klok,sto u prevodu znaci i zatezanje latencija i dosta lepih igrarija.definitivno je grehota ne ispratiti to sa nekim K procesorom.skupljaj kintu,sta drugo da ti kazem :)

Hm...mozda je bolje da si za 70e kupio Kingston 2x4GB 2400MHz, ali CL11. Malo nizi takt, nesto bolje latencije. Ali dobro, nije ni to previse para, dobra je to memorija.

Hm...mozda je bolje da si za 70e kupio Kingston 2x4GB 2400MHz, ali CL11. Malo nizi takt, nesto bolje latencije. Ali dobro, nije ni to previse para, dobra je to memorija.

Prvo,ne volim kingstona nikako. A i mogao sam da uzmem Mushkin blackline 2x4gb na 2400mhz za 65e ali sam se odlucio za ovu.Cekam da stigne pa cu vam reci da li sam zadovoljam!

Onda si po meni ipak trebao tog Mushkina na 2400 da uzmes. Razlika izmedju 2400 i 2666 sa vecom latencijom je nepostojeca. Ali dobro, tvoje pare, tvoj izbor

taj muskin black je fenomenalan,mislim da si se dobro presao,nista taj radioactive ne moze sto taj black nije mogao.ali okej,ako stoji u kucistu sa providnom sranicom,nije da te ne razumem :)

Nazad
Vrh Dno