Nisam lepo ovo gore napisao, ispade kao konstatacija a trebalo je da bude pitanje da li usluga jedan za sve moze da radi na dva ili tri telefona? Ako neko provereno zna.Znaci jedan za sve u mts-u moze i na tri telefona, ne mora telefon + pametan sat + tablet. Na sajtu nije bas precizno objasnjeno.
Radi provereno na dva telefona, na glavnom mi je sim kartica a na drugom esim kartica. Nisam imao potrebu za trecim telefonom, ali moze, samo taj telefon treba da ima volte i esim i to je to.Nisam lepo ovo gore napisao, ispade kao konstatacija a trebalo je da bude pitanje da li usluga jedan za sve moze da radi na dva ili tri telefona? Ako neko provereno zna.
Nema sta ko da pita , aktiviras preko moj mts, stigne u roku 24 sata mail i aktiviras karticu na drugom ili trecem uredjaju.Potvrdjujem. Ali ako pitaju, kaži da je za tablet.
Planiram da probam kada mi ove godine istekne ugovor i budem prelazio na nove 5-ica paketeDa li je neko probao dodatnu esim karticu iz "jedan za sve mts" da aktivira na ruteru, da mozda ne blokiraju kada ocitaju imei iz rutera?
Jel ti u ruteru sim ili esim? A ako sim jel ti stize sms normalno na esim u telefonu?Koristim tako i sljaka extra. E dokle ce tamo, hoce prepisati od A1 I Yettel sto obicno rade, pa nekako ogranice internet ili pocnu naplacivati to niko ne zna.
Ali vecno trajati sigurno nece.
Moze ja koristim vec 5 meseci ali u 4G ruter moras da stavis (prvo i kupis esim adapter, da u njega integrises esim broj) adapter koji ce sluziti da zameni esim koji nema 4G ruter.Da li je neko aktivirao multi sim u mts-u. Razmisljam da drugu karticu ubacim u 4g modem koji bi stavio u vikendicu da mi bi mogao da nakacim wifi kameru na njega. Ako to radi kako sam ja zamsilio za 350din bi resio internet u vikendici. Imam paket sa 100gb neta od koga ne potrosim ni 10% mesecno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari