Šta je novo?

Multiproxy

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Interesuje me koja je prakticna svrha tog programa.
Da li je moguce preko ovakvih programa da se spasis bana sa IRC-a,naprimer(razlog chatujem bez veze i lik me namerno izbaci iz sobe,dakle bez ikakvog razloga(mora da se diskonektujem d bi se IP promenio),posto je upitanju privatna soba nas 20-tak,ali je samo 2.moderatora,jeste da se oni to zezaju,ali mi vise ide na q.)
e ima li neki free multiproxy program lagan za koriscenje.
Najvise mi treba za primer koji sam naveo,ako nekog interesuje detaljnije moj primer(koji ovako izuzetno smesno izgleda)detalje cu objasniti na p.m,zasto mi je dakle potrebno da nemogu da me izbacuju

Ili ima mozda jos neki program za zastitu nedolicnog bana?

Poslednja izmena:
multiproxy program koji sam ja koristio ~ a koristio sam ga na faxu pre godinu i jache ~ imao je zadatak da automatski menja proxy iz domena akademske mrezhe kojim se izlazi na net, tj. birao je proxy sa najbrzhim odzivom. to je imalo smisla na tadashnjoj slaboj akademskoj mrezhi, jer nisu svi proxyji bili maximalno iskorishtjeni... shto da se guram preko faxovog proxya ko ostali geaci kad mogu da soliram ...

a ako se ti kachish preko dial-upa, jedino da nadjesh one freeproxy ili kako se beshe zovu, ubacish ih u listu multiproxya i da svakih pet miuta menjash proxy preko koga si "nakachen"... a ja nemam pojma da li tje te to spasti da nepopijesh "ban"...

Za tako nesto ne treba ti aplikacijija nikakva posebna . Dovoljno je da imas Mirc(irc klijent) i u sklopu njega imas podesavanj za Firewall . Sve sto treba da znas je neki SOCK4 ili SOCK5 proxy server koji rade a to nije mnogo tesko naci na netu . Ali da napomenem da neki irc serveri ne dozvoljavaju konekciju preko proxy zbog raznih zloupotreba .
Pozdrav .

da li za ovo sto meni treba ima neko user friendly tj.malo laksi program
da li to moze da se uradi sa multyproxijem.
Dakle umesto tih proxija na netu.Ja sam nasao nki multiproxi na internetu za downolad.
Moze li multiproxi da bude ukljucen samo tada,kada cetujem,mislim netreba mi za drugo

Poslednja izmena:
nisi me razumeo... taj multiproxy mora da ima spisak proxyja preko kojih ti idesh...
a taj spisak mu ti sastavljash...

a na kraju, shto idesh tamo gde te netje... 😛

Nazad
Vrh Dno