Šta je novo?

Multimedijalni kursevi za administraciju i inzenjerstvo

Filipenko666

Cenjen
Učlanjen(a)
03.11.2009
Poruke
183
Poena
169
Da li je neko od vas profesionalaca koristio, video, cuo... i zna kakvi su (funkcionalnost) multimedijalni kursevi (slike, sheme, video, tekst All-In-One na ENG) koji se ticu SysAdmin i SystemEingineer zvanja (Microsoft, CompTIA, LPI, Cisco...). Mislim na kursve koji pokrivaju znanja za pojedine oblasti i zvanja a ne izvode se uzivo vec online/offline i treba da pripreme osobu za polaganje sertifikata:

TrainSignal: http://www.trainsignal.com/
LabSim CourseSim TestOut: http://www.testout.com/login
Lynda: http://www.lynda.com/

Zanima me vase cenjeno misljenje u vezi sa upotrebljivoscu i prakticnoscu ovakvih vidova resenja za one koji ne mogu prisustvovati zivim vezbama vec da to primenjuju od kuce ili na poslu, kako bi se recimo doskolovali ili specijlizovali za neka podzvanja.

Hvala vam mnogo!
 
Gledao(m) tutorijale od sve tri navedene "skole" i nekako mi je najvise prijao TrainSignal.
 
Slazem se sa chundrom...trainsignal je nekako najjednostavniji i strogo se drzi teme za razliku od mnogih drugih.Testout zna da bude pomalo dosadan i prepun nebitnih informacija a Lynda je ok mada sam njihove tutorijale najmanje koristio.
 
Trainsignal definitivno. Nisam profesionalac po pitanju servera 2003 i 2008, ali osnove se lako pohvataju i sto je najvaznije lako se njihovi tutorijali mogu nabaviti.
 
Meni je za MS sertifikaciju zavrsio posao CBTNuggets komplet.
Legao mi je nacin objasnjavanja i lako sam naucio.
Naravno pitanje je licne prirode mozda tebi odgovara nesto sto
meni ne i obrnuto. Lako se nadje sav materijal i knjige za ovu
oblast. Jedino je sad polaganje malo skuplje nego kad sam ja
polagao (50$ ispit).
šta onda reći za cenu Cisco ispita :)
@topic:
Trainsignal i CBT
 
Ja sam koristio CBT Nuggets i TrainSignal i mogu reći da je TrainSignal nekako uokvireniji, tj pravljen je sa ciljem ne samo da ti prenese znanje već da praktično pokaže zašto i kako se nešto radi. Mada sve u svemu ni CBT Nuggets nije toliko loš.
 
Nazad
Vrh Dno