Šta je novo?

Multimedijalni CD, kako ljudi ???

de_witch

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2002
Poena
604
Kako moze da se napravi Multimedijalni CD, a da vas neko posle ne juri zbog vaseg piratizovanog softvera.

Niko te nece juri sve dok ne pocnes da naplacujes taj cd.To ti je kao kada velika firma koja se bavi gradevinom napravi projekat i dobije posao od 1.000.000maraka, aonda te oni pitaju u kom programu ste radili.Ti kazes Autocad, oni ti traze licencu za isti a ti im kazes evo i pokazes racun na 5.-dem, smesno jel da?

de_witch je napisao(la):
Kako moze da se napravi Multimedijalni CD, a da vas neko posle ne juri zbog vaseg piratizovanog softvera.
I ja sam u istom poslu (treba da uradim neki multimedijalni kurs...), pa me najvise interesuje sta koristis od softvera , jer ja sam trenutno "ogranicen" na macromedia-in director, za koji se tesko nalaze primeri sa izvornim kodom , a i za sada mi se cini mnogo nezgrapnim i bez nekih funkcija obaveznih pri pravljenju multimedije....
Sto se tice reg. pa ako ti krene dobro sa prodajom , ko ti brani da onda registrujes program :) , jer pre toga te i onako niko nista nece pitati (sumnjam da ce te cimati i posle toga ... ma treba to prodati prvo :)...)...

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno