Šta je novo?

Multifunkcionalni,preporuke

only_you

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2008
Poena
301
Hteo bih da uzmem neki multifunkcionalni uredjaj iskljucivo za kucnu upotrebu.Sta bi ste preporucili,kakva su vasa iskustva?Gledao sam ovaj hp2480,da li je imao neko iskustva sa ovim modelom.Zanima me da li sa 100% punim ketridzom(crni)mogu da odstampam vise od 200 stranica teksta? U cenovnom rangu od 5-7 hiljada

Moja preporuka je uvek Hp (a imao sam i canon i lexmark, sa ostalima nisam experimentisao) imam 2180 a imao i sam 2187, za smesno malo para koliko kostaju oba su vise nego dobri na oba sam izvlacio po oko 100 strana texta (to je bio prosek umeli su i vise i manje, zavisi kako se pune) uvek punjeni u kucnim uslovima i punjeni su oni "probni" kako ih zovu, ketridzi koji dolaze sa novim stampacem.

Pozdrav

Ja sam pre godinu dana kupio Canon Pixmu Mp 210, i za kućnu upotrebu je sasvim ok. Lepo štampa text i slike, skener je solidan, kao fotokopir isto tako za neke manje potrebe radi odlično. Sve u svemu preporuka za Canon, bar je se za moje kućne potrebe pokazao odlično.

Poslednja izmena:
canon je pipav sa kertridzima.
hp ako kupis naknadno kertridze sa max kapacitetom mozes da teras 200 strana 5%, pa i vise.
ako ti bude trebalo ima zamenskih kertidza koji su 35% jeftiniji od originala koji su pre 10 dana znachajno poskupeli.

Nazad
Vrh Dno