Haludza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 619
Ququ meni. Drugar me smarao, kao bate imam shemu - “This Time Next Year We’ll Be Millionaires!” mora da se vidimo da ti objasnim. I ja odvojio vreme da ga saslusam, kako da se zaradi leba bez motike, i covek mi isprica neka ludila, piramide, naravno morah da dash pare i da ubedish gomilu njih da daju za to njesra, internet marketing, binarni sistemi, grane, prelivanje itd.. Ja stvarno ne zelim da navodim ime firme - sistema, sajta jer ne zelim nikoga da reklamiram - cak naprotiv! Ja sam zesce zgrozen celom idejom! Cak on nije jedini koji me smarao sa time. Neki su me smarali sa nekim osiguranjima, neki sa binarnim sistemima, neki sa nekom plastikom, neki sa pilulama, a vidim da je sve na istu foru. Plus vidim da to sve vishe uzima maha kod nas, valjda narod nema posla, pa se vata za svaku slamku. A ceo fazon, nekako onako poluilegala, ko neka sekta. Ma zhasu.. Firme sve osnovane na Kajmanskim ostrivima ili Bahamima, shatro zbog poreza!? Pa jes, onda niko nebi otvarao firme u svojoj maticnoj zemlji i placao porez. A sajtovi tih firmi, ono, zaradite milione, sretna porodica u majbahu, kuca na havajima, internet je cudo majke mi, globalna mreza itd.. Sve ono za cim narod pati, da ga navuku. A kad neke od tih likova pitas, posle sat vremena crtanja, iniciranja i ubedjivanja da udjesh u taj sistem, jel nema greske, svi zaradjuju, ti pitas banalno pitanje: a izvini sta taj sistem proizvodi - svi ti kazhu: nas ne zanima kako sistem radi, vec profit!? Ma boles..
Mene interesuje dal postoji neki zakon za te smarace? Jer me sve cesce spamuju u realnosti!? Posto sam cuo da je na zapadu to zabranjeno? Jel ima neko precizniju informaciju? Samo bih zamolio modove, ako bilo ko pomene neku od konkretnih firmi za regrutovanje zombija, link ka firmi, ili bilo sta, - da to odma brishu, jer to je reklama! A te likove po meni treba zaliti betonom, a ne josh ih reklamirati..
Ps. Cuvajte se tih likova u iznajmljenim odelima i jeftinim lap-topovima, sa prezentacijom sistema u flash-u, koji idu okolo i navlace narod na pricu "leba bez motike"..
Mene interesuje dal postoji neki zakon za te smarace? Jer me sve cesce spamuju u realnosti!? Posto sam cuo da je na zapadu to zabranjeno? Jel ima neko precizniju informaciju? Samo bih zamolio modove, ako bilo ko pomene neku od konkretnih firmi za regrutovanje zombija, link ka firmi, ili bilo sta, - da to odma brishu, jer to je reklama! A te likove po meni treba zaliti betonom, a ne josh ih reklamirati..
Ps. Cuvajte se tih likova u iznajmljenim odelima i jeftinim lap-topovima, sa prezentacijom sistema u flash-u, koji idu okolo i navlace narod na pricu "leba bez motike"..
Poslednja izmena: