Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ako vam se svidi ova igra onda bacite pogled i na trailer igre I Am Your Beast.
Primetio sam da je na ovom forumu slaba zainteresovanost ljudi za indi igre pa zbog toga ne bih otvarao novu temu.
Problem je što ima gomila dobrih indie naslova, a vremena malo. Kad se na to dodaju i dobre AAA igre, ode sve nizbrdo.🫠
Ovaj žanr je super, jer se uglavnom oprlji za jedno popodne i tera dalje.
Saglasan sam sa tim sto si napisao ali nedostatak vremena nije jedini razlog zbog kog ljudi ne igraju indie igre i zaobilaze naslove iz nekih manje popularnih gaming zanrova.
Mislim da ljudi prave gresku sto ne prate izlaske novih indie naslova i sto ne odigraju ono sto je najbolje u ponudi.
Najpoznatiji izdavaci AAA igara svake godine prave sve vise gresaka sa njihovim poznatim gaming serijalima a i njihova kupovina manjih timova koji naprave neki indie hit obicno nije u interesu obicnog igraca i cesto zna da ima negativan uticaj na gaming industriju.
Cene AAA igara su sve vece a posle njihovog prelaska igrac cesto ima deja vu osecaj. Prethodnih godina smo svi primetili da su kompjuterske komponente nerealno skupe i da vise nece biti pristupacne kao pre 10ak godina a iz gaming industije izlazi sve vise rimejkova i nastavaka igara uz ciji bi naslov pre dve decenije pisalo expansion pack.
Jedan od najboljih primera bezidejnosti u gaming industriji je Fifa serijal koji i kada je ostao bez konkurencije (neki bi rekli da je nikada nije imao) na trzistu dugi niz godina se nije ni trudio da poboljsa gameplay igre. Niko me ne moze ubediti da novi Rayman ne bi zaradio dovoljno novca od prodaje ali svi znamo da iz nekog razloga to ne bi bilo dovoljno za izdavaca koji ima pravo na taj gaming serijal.
Jasno mi je da i dalje ima kvalitetnih AAA naslova i nije mi cilj da nekog uvredim sa ovim sto sam napisao ali vecina igraca primecuje da u gaming industriji ne funkcionise sve kako treba i da je indie scena nesto najbolje sto se desilo nekim gaming zanrovima koji bi odavno bili zaboravljeni da se AAA izdavaci pritaju.
U ovom videu ces videti kako su pre pre 30ak godina pravile igre.