Šta je novo?

Muke po Samsungu ( hitno)

cudmix

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2006
Poena
319
Pazario sam novi monitor Samsung Syncmaster P2270HD i nikako ne mogu promjeniti vertikalni ugao monitora na standardnom nosaču.Monitor odnosno ekran stoji pod uglom od 90 u odnosu na podlogu. Da li je moguće da se taj ugao ne može mjenjati. Ne želim ga siliti jer ne znam da li se može promjeniti ugao da ga ne polomim. A toliko me nerviraaaa
Čekam odgovor

Pa trebalo bi da moze. U karakteristikama uredjaja pise:

Stand
Function: Tilt

Najvjerovatnije posto je novo nece lako da se pomjeri. Tako da, predlazem malo vecu silu :)

dobro obrati paznju na to GDE je zglob, i shta gurash - moze da se pomeri SIGURNO.

ovo ti kazem zato shto je drugar ***** slomio LG sa zglobom koji je izgledao kao da mu je osovina spreda, a bila je dalje nazad.

nema nikakvog zgloba. A kad sam ga sad potegao bilo je na granici loma!

nema nikakvog zgloba. A kad sam ga sad potegao bilo je na granici loma!
Skini monitor sa drzaca i probaj drzac u ruci,zaglavi ga negde,malo jace nategni ako slomijes kojim slucajem uzmi hilti i zabusi dve rupe na plafonu udari dva tiplija i vezi dva kanapa i okaci ga da visi,imaces koji hoces ugao.To je to

Poslednja izmena:
Ako si mislio ka naprijed. Ne može ili vrlo malo može.

Ako si mislio ka nazad. Jedna ruka na postolje, druga na vrh i gurneš. Nema potrebe za silom.

Mada, ako si htio ka naprijed (kao što sam i ja htio) - razočarenje slijedi... :(

Bio si u pravu drži nosač i guraj ga u rikverc gornji dio i uspio sam! Hvala može lock

Da nastavim. Zašto mi je slika na gore navedenom monitoru puno lošija kad ga sa grafičkom Sapphire ati radeon 4870 HD spojim sa HDMI jem nego sa DVI. Turirao sam sve opcije u driverima i loše je nema napretka pomagajte koje postavke trebaju.

U kom smislu losija? Ne bi smela da bude losija, jedino ako je kabl neispravan...

Pa ti onda koristi DVI :d

mozda ti je stvarno HDMI kabl los...

Pozdrav,evo da ne bih otvarao novu temu pitacu ovde.Pre par dana sam umesto a9550 kartice,stavio radeon 2600 pro,sve je bilo ok,instalacija prosla najnormalnije.Juce upalim racunar a ekran nekako cudno izgleda,kao da je povecana gama,kontrast nekako sivo deluje nije to toliko uocljivo ali se vidi.Ne znam stvarno u cemu je problem..

Vrh Dno