D
Deleted member 1735
Guest
Pre par godina sam citato u SK-u o revolucionarnoj pojavi audigy kartrica i njihovoj mogucnosti da pustaju dvd-audio diskove (uz to je sledilo odusevljenje autora koji je preslusao demo diskove koji su dolazili uz audigy i bili u sorround sound formatu).Ovo odusevljenje je preslo na mene pa sam bacio u kantu moj stari sb live i stare 4.1 zvucnike i skupio pare za novi audigy i za najbolje(najjace i najkvalitetnije + 7.1) kompjuterske zvucnike ikada napravljene: creative gigaworks s750. Instalirao sam sistem i naravno odusevio se demo muzici koja je pustena od strane softvera dobijenog uz audigy. Sav obuzet pozitivnom energijom odjurio sam do najvece muzicke prodavnice u gradu da nabavim jos dvd-audio diskova ali sam naisao samo na blede face prodavaca koji nisu znali o cemu pricam.Obisao sam i sve ostale prodavnice i nisam mogao naci nista sto je snimljeno u sorround tehnici na dvd-audio.Posle razocarenja prestao sam da trazim iste.Evo sada me posle par godina ponovo hvata ista groznica ali opet ne mogu da se nadju.Pogledao sam na interentu i viodeo da je jedan od mojih omiljenih autora mike oldfield izdao tubullar bells album u 5.1 izdanju ali kada sam pogledao preview ispade da je to ceo album na cdima a da se uz njega se dobija dvd-audio koji ima par eksperimentalnih semplova ubacenih na 5.1 format i nista vise.
E sada da li neko od vas ima neku 5.1 sorround pesmu , kompilaciju , ili album ili slicno i kakvi su mu utisci i gde bih mogao da ih kupim u srbiji ili da ih narucim sa interneta i slicno ?
Unapred hvala
Devil 2000
E sada da li neko od vas ima neku 5.1 sorround pesmu , kompilaciju , ili album ili slicno i kakvi su mu utisci i gde bih mogao da ih kupim u srbiji ili da ih narucim sa interneta i slicno ?
Unapred hvala
Devil 2000