Šta je novo?

muka sa ATI 5670

ACAS

Cenjen
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poena
169
Recimo dok citam forum, ceo ekran u delicu sekunde izgubi sliku i ceo ekran bude u 1 boji, tipa bela, ili zuta, ili plava, ili zelena, sa blago vidljivim vertikalnim linijama izmedju kojih postoji pravilan razmak od oko 3mm. Nisam primetio da se problem javlja ni u jednoj igrici. desava se cesto da se javi dok surfujem,citam neki forum,vesti itd. nista nepomaze, samo restart, nakon koga je sve ok.. nema nikakve najave, nikakvih manifestacija pre gubljenja slike i pojave jednobojnog ekrana, nikakav zvuk, tresenje i tome slicno, nista. Samo ponekad se desavalo da, kada se to vec desi, posle par sekundi krene zvuk biiiiiiiiiiiii... A u vecini slucajeva zvuk nema..

Imam problem od kad sam je kupio, ima godinu dana da tako restartujem, od lika preko limunda, stara je tad bila mesec dana.. Naime problem se i tad desavao kad sam je kupio, ali redje, nekad 1 dnevno, nekad 1 u nekoliko dana.. zadnjih meseci je pocelo cesce, nekad se isto nedesi ceo dan, a nekad se desi i 3 puta za sat vreme.. Sta to moze da bude?? komp mi je isti kao u profilu, nista nije menjano.. Sa karticom imam te probleme vec godinu dana.. nisam hteo da je vratim na internet i da bacim bedu na nekog drugog.. problem nije strasan,mogu da igram svaku igricu bez problem itd ali eto posle godinu dana i mene nervira da vise restartujem komp dok citam nesto iz cista mira..:wall::wall:

Poslednja izmena:
Hmm, čudno.

Meni se ovo sa bojama dešava samo kad mi ispada DVI kabal na konektoru od grafičke. Ali tebe ne zeza to, koliko vidim, možda drajveri, probaj najnovije ako nisi.

Ubaci graficku kartu u drugi racunar ako imas kod koga pa probaj ako se javlja isto to onda je u njoj problem ako radi normalno onda je windows ili nesto drugo.Probaj da bi bio siguran 100% !

Mozda je pocela da baca artifaktove, mada je cudno to sto ti u igricama radi normalno.. jesi joj pustao 3DMark ?

Vrh Dno