Šta je novo?

Muka oko 3850

Kiskasila

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2008
Poena
304
Znaci uzeo sam doticnu graficku i sav srecan je ubacio u pc sve je lepo prosla instalacija i mislio sam da je sve ok ALI. kada sam testirao u 3d mark i 05 i 06 rezultati su bili ocaj.
Moja konfiguracija je ABIT KN9-S 2gb kingston ddr 800mhz i amd X2 4000 .
U 3D mark 05 rezultat je bio jedva 11000
3D mark 06 6800
Unreal 2007 radi ali tek na srednjim podesavanjima glatko

Uspeo sam odmah da je vratim Hvala bogu! I sad nemam pojma sta da uzmem nekog drugog proizvodjaca ili sta?
Ne bih davao dodatan novac za 8800gt jedino ako mi je to jedino resenje a isto tako ne bih se vracao na staru 8600gt
ZAMOLIO BIH ZA odgovor sto pre .

Poslednja izmena:
Pa nisi naveo da li je procesor bio OC, na kojoj rezoluciji si testirao isl. ... može biti da je rezultat biuo OK, odnosno da sa drugom kartom imaš isti problem ;).

Ja iz nekog razloga npr. UT3 mogu glatko vrtiti samo na visokim podešavanjima, na srednjim trokira ;)

Znaci sve je na default podesavanjima. Nisam namerno hteo da nista OC i stavljao sam isto takve rezolucije u 3d mark 05 1024x i u 3d mark 06 1280x

za default to je ok rezultat. X2 4000 na default kloku je boolja. 11000 je zapravo odlican skor za default takt x2 4000, na 3+ghz bi imao dosta vise

Ja iz nekog razloga npr. UT3 mogu glatko vrtiti samo na visokim podešavanjima, na srednjim trokira ;)

Ja sam primetio istu stvar. Kada je slider za podesavanje kvaliteta textura na 4 igra trokira, kada vratim na 5 ide kako treba. Inace razlika izmedju ova dva setting-a je samo u stepenu Anisotropic filtriranja, tj. kada je slajder na 5 AF je 16x dok je na 4 AF 4x. Rezolucija tekstura je istovetna na oba podesavanja. Inace igri BAS leze C2Duo procesori sa dosta kesa i razlike u frame rate-u u odnosu na slabije procesore, pogotovo Athlone, nisu akademske, nego su bas izrazene.

Kiskasila je napisao(la):
Uspeo sam odmah da je vratim Hvala bogu!

:d :d

Ako ljudi sa C2D @ 3 + GHz i sa debelim OC kartice imaju 9500poena u 3D marku 06 nemozesh ti da ochekujesh od AMD X2 @ Default i kartice @ Defult vishe od onog shto si dobio.... Overclockuj taj CPU koliko moze i grafichku isto tako i dobicesh nekih ~ 7800-8000 3D 06 marks....

ljudi, covek je vratio karticu, ili barem kaze da jeste....

ljudi, covek je vratio karticu, ili barem kaze da jeste....

Pa dobro, jel ne treba ništa da mu pišemo ako je vratio? :)

Pitao je lepo šta da radi, neće da daje pare za 8800GT, neće da se vrati na 8600GT... Eto, umesto da je lepo pitao dok nije vratio karticu... Mada, ako je tek tako mogao da je vrati zbog "lošeg" 3DM06 skora :d onda verovatno može isto tako nazad da je uzme :)

Jesam li ja lud ili ovde nisu cista posla?Ko bre izmisli taj 3DMark?Trebalo bi ga uhapsiti i osuditi na neku kaznu.Koliko propatismo zbog tog 3DMarka,koliko smo zivaca izgubili zbog njega a za lovu da i ne pricam.

Pa dobro, jel ne treba ništa da mu pišemo ako je vratio? :)

Pitao je lepo šta da radi, neće da daje pare za 8800GT, neće da se vrati na 8600GT... Eto, umesto da je lepo pitao dok nije vratio karticu... Mada, ako je tek tako mogao da je vrati zbog "lošeg" 3DM06 skora :d onda verovatno može isto tako nazad da je uzme :)

momak u tvojim godinama bi trebalo da pravi razliku izmedju naivnih ljudi i prekih ljudi koji ovakve tredove prave cisto zezanja radi ;)

Jesam li ja lud ili ovde nisu cista posla?Ko bre izmisli taj 3DMark?Trebalo bi ga uhapsiti i osuditi na neku kaznu.Koliko propatismo zbog tog 3DMarka,koliko smo zivaca izgubili zbog njega a za lovu da i ne pricam.

Ja taj 3DMark nikad nisam pokretao i meni to uopsre ne treba. Jednostavno vidim da mi neka nova igra koci pa onda uzmem novu graficku i kraj. Nemam pojma kakva je ova moja u tom 3DMarku jer ne igram 3DMark nego igre:d

Pa to i jeste poenta tog programa :)

Ja ne patim ja se igram:-devil-: vec sam rekao sta mislim o 3Dmarku:d

Task Manager > 3DMark06.exe > Set Affinity > naravno, jedno jezgro otkačeno

pa el vido on bre ovu situaciju sa predjasnjim forumom...alo majstore...si stvarno vratio kartu !!! eeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj .............. !!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? :)

Samo treba čitati i čitati, a ako baš nema, onda pitaj, a ne tako, vratiš kartu pa postavljaš pitanje :)

To me podseća na one topike "Nova konfiguracija?" a unutra piše "evo kupio sam ovo, šta mislite..." :) Pa šta postavljaš ako si već kupio, trebao si pitati pre ako ti uopšte treba nečije mišljenje :p

Nazad
Vrh Dno