Šta je novo?

Muci me jedno pitanje u vezi messaginga vec 2 godine...

kVu

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2003
Poena
675
LM, cemu sluzi OUTBOX? U SE sam imao to, u Nokiji imam to.. ali cemu sluzi kad nigde ne postoji opcija "send later" i sl...??? :)

hvala

Pa npr kada poruka iz nekog razloga ne bude poslata (problemi sa mrežom itd) ona ostane u outbox-u i posle određenog vremena pokuša se ponovno slanje.

ok.. na nokiji se to jos nije desilo pa ne znam

a sta je sa SE? redovno ode u "drafts", u zivotu outbox poruka nije videla :)

Na Mpx200 se poruka smesta u Outbox dok traje slanje. Cim se posalje, odlazi u Sent Items. Isto kao u bilo kom e-mail klijentu.

BTW, jel' zna neko kako backupovati SMS poruke na racunar radi kasnijeg pregleda na PC-u? Naravno, u pitanju je Mpx200.

moze preko nekog jeyo programa povezes sa kompom on prebaci u outlook i samo ih izvuces odatle... program se zove jeyo mobile extender...nisam siguran ali mi se cini da se tako zove...

JEYO MOBILE COMPANION... mnogo mocan programcic za backupovanje kontakata, call history-ja, SMS-a i sto je najbolje - sve moze da se vrati u telefon kad ga resetujes :)

kod SE'a kao i kod svakog drugog ode u drafts i odredjenih razloga,dok piskaras neko pozove,stigne poruka,prekines pisanje i sl. inace sve isto kao i na svakom drugom mob.uredjaju...

NBTW, jel' zna neko kako backupovati SMS poruke na racunar radi kasnijeg pregleda na PC-u? Naravno, u pitanju je Mpx200.
vec je bilo reci o tome vise puta
licno preporucuje SmartPhone Studio, dz je i odlican

Vrh Dno