Chisto da podelim moje iskustvo sa drugovima forumashima.
Pre 20ak dana pozovem 790 da se raspitam za telefone da li ih ima u poslovnici. Tada sam se trenutno nalazio u Loznici, i naravno kao shto sam i ocekivao, kazu mi da ih trenutno nema u Loznici, ali da ih VEROVATNO ima u poslovnicama u Beogradu. Inache u pitanju je HTC incredibe S.
Posle 5-6 dana, dan pred polazak u Beograd, pozovem ponovo 790 da mi kazu u kojoj poslovnici imaju telefon u Beogradu(da ne bih lutao), a oni mi posle jedno pola sata pretrage kazu da ih nema ni u jednoj poslovnici, vec samo preko webshopa. Kazu mi da je procedura da nakon mog poziva, prolazi 48 sati dok oni mene ne pozovu, i nakon 96 sati dobijam telefon. Super. Naredni dan pozovem(cetvrtak u 8 ujutru) porucim telefon, kazu ima sve je ok. Subota 9h ujutru, proshlo vishe od 48h, nema poziva, zovem, kazu bice u toku dana. Subota 13.40, zovem, kazu da mogu samo da napisu reklamaciju i nishta vishe, ali telefon ne mogu poslati.
Ja im napomenem da moram u sredu da idem na more(zato sam i porucio telefon, kontam 6 dana od cetvrtka, sreda, stize telefon 100%), ali ne vredi.
Na kraju, zaputim se iz Loznice u Beograd(odakle sam inache), odem u ponedeljak ujutru (9h)u jednu poslovnicu i zamolim ih da mi nekako dostave telefon do srede, posto u sredu vece putujem. Naravno ljubazna devojka, pozove i da nalog da mi po hitnom postupku rese slucaj. Medjutim dzabe shto je ona napisala nalog, kad niko nece da se seti taj nalog da pogleda. Posle mojih 5 poziva u ponedeljak, pred sam kraj radnog vremena 18.50, poziva me operater iz mts express, da mi kaze da dodjem sutradan u Dubrovacku da preuzmem telefon. I nakon pola sata razgovora napominje mi da je telefon u CRVENOJ boji. Msm, shok.
Prvo, nigde nisu naveli da im je telefon u crvenoj boji, ni na sajtu, ni tokom visecasovnog prepucavanja preko telefona. Naravno, objasnim joj da mi ne pada na pamet da preuzmem telefon u crvenoj boji i tom prilikom ona mi kaze da pozovem ponovo u Sredu, mozda ce im stici crni telefoni, a najkasnije za 7 dana, stim shto moram doci da preuzmem telefon isti dan kad stigne-> shto dalje implicira da ne mogu da idem na more.
I naravno, pozovem danas i naravno operater mi kaze da nemaju NIJEDAN telefon Incredible S(ni crni ni crveni), i da ih najverovatnije nece ni biti.
Poshto sam vec otkazao put na more, zbog pomenutog uslovljavanja da moram doci da preuzmem telefon isti dan, sacekacu josh 5,6 dana do sledeceg ponedeljka utorka. A ako ni tada ne bude telefona, idem licno da im objasnim neke stvari. Ionako imaju sve nase razgovore snimljene, pa da porazgovaram sa nekim ko je nadlezan za te stvari. Msm, em shto sam potroshio jedno 10 casova svog zivota prepucavajuci se sa njima, em shto mi je propao odmor, em shto sam bez telefona.
Kao shto rekoh, cekam utorak, pa cemo videti.