Gde si nasao Iphone da kupis. Ako koristiš telefon. iPhone je za igre solidan. Ali ajde sada sta je učinjeno učinjeno... Menjaj mrežu. Ko ti ima najjači signal. Zvuči kao da odseca te na momentima LTE jer ne dobacujes do BS. Ili se zameni sa nekim ko ima telefon da isprobas.Pozdrav, situacija je ovakva:
iPhone 15, esim, 4G, VoLTE uključen - sagovornici se žale kako seckam i kako me ništa ne razumeju
iPhone 15, esim, 4G, VoLTE isključen - sve radi besprekorno
Kada je VoLTE isključen, ne mogu da koristim internet i pričam u isto vreme pa mi je VoLTE neophodan.
Korisnički servis dva dana ne rešava problem.
Da li neko ima neki savet?![]()
Pa kako nema. Da mi neko kaze iscuri mu ulje iz Porschea do Manđelosa. Prvo bi rekao gde si našao Porscheom da ideš. Ili uzmi drugi auto tipa ladu nivu. Ili idi promeni rutu nemoj preko Beočina. Nego preko Rume i Mitrovice. A Porsche je dosta dobar na stazi ali nije za Manđelos. Tako da apsolutno sve ima što mu treba. Znam da neće skoro napraviti dobar telefon kao P20pro. Ali da nema Iphone nikad ne bi pisao da ima problema...Prve tri rečenice nemaju nikakve veze sa onim što njega zanima osim u slučaju da naši mobilni opertori i dalje posmatraju iPhone kao ultra specifičan telefon![]()
Drugi deo odgovora je najverovatnije suština, neadekvatna, još uvek, podrška za takvu uslugu od strane dotične firme![]()
Alfe se ne kvare dolaze pokvarene. Huawei i Samsunzi na A1 niti na prepaidu niti na Postapaidu u bilo kakvoj pokrivenosti nisu pokazivali ikakav otkaz. Pametnome Dosta. Ako nece da proba resenja, Ne mora ni da pita, naravno da ima sve ima veze sa Tehnikom kojom baratas, ne znaci da je Iphone znatno losiji od Androida ( Iako Android ima vise mogucnosti ) Kod nas posebno, ali da ne ulazim u superiornost Androida posebno na nasim mrezama nasprem IOS-a...Mislim da nema svrhe pokušavati da se objasni da nema nikakve veze sa određenim proizvođačem telefona, a i ne doprinosi temi.
Od toga nema još ništa.Dal' je moguće da "najbolja i najbrža" mreža u Srbiji i dalje ne nudi VoLTE prepaid korisnicima, dok ostale dve odavno to imaju u ponudi?
Nadam se da ce uskoro da dodaju i mtel cg![]()
Spisak zemalja u kojima radi usluga: Ruminija samo![]()
mtel cg nema VoLTE ni za svoje korisnike jos, verovatno kad puste za svoje korisnike pustice i za goste iz mts mrezeRealno su za posmatranje, nemaju volte roaming sa svojim ćerka firmama u bih i cg, a imaju sa rumunima. Još ako sam dobro shvatio mora da se aktivira i ova usluga, iako je volte već aktivan.
Prejaki su… U BiH ima Mtel VoLTE, ali eto… Šarena laža i daljemtel cg nema VoLTE ni za svoje korisnike jos, verovatno kad puste za svoje korisnike pustice i za goste iz mts mreze
K'o što rekoh, krenuli su sa VoLTE i za prepaid.Ponudiće i oni uskoro.
Pozdrav
Kako se aktivira? Ja još nemam opciju u aplikaciji nigdeK'o što rekoh, krenuli su sa VoLTE i za prepaid.
Pozdrav
Moraš ručno da ga aktiviraš u mrežnim postavkama.Kako se aktivira? Ja još nemam opciju u aplikaciji nigde
Za postpaid se aktivira na Mts aplikaciji a za prepaid u mreznim postavkama? Ne bih rekao..Moraš ručno da ga aktiviraš u mrežnim postavkama.
Pozovite 0800 100 100 i zatražite od agenta da Vam aktivira.Za postpaid se aktivira na Mts aplikaciji a za prepaid u mreznim postavkama? Ne bih rekao..
Ja sam ga ručno aktivirao pošto trenutno ne postoji opcija za VoLTE u Moj MTS aplikaciji za Prepaid.Za postpaid se aktivira na Mts aplikaciji a za prepaid u mreznim postavkama? Ne bih rekao..
Kod mene na S10 nista… Kad stavim postpaid, pojavi se ikonica, vratim prepaid nista…Samo da javim da se na mom starom telefonu ( Samsung ) koji ima mt:s prepaid se pojavila ikonica VoLTE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari