Šta je novo?

[MTS] vaucer od 10.000 din (postpaid ugovor)

darkos

Čuven
Učlanjen(a)
23.03.2003
Poena
679
Citiram:

"Svi korisnici koji kupe ulaznicu za koncert grupe Police dobijaju zajednički mt:s - Police vaučer.Svaki donosilac vaučera u mt:s poslovnici dobija mogućnost potpisivanja postpaid promo ugovora:
1. bez mobilnog telefona na minimalni period od 12 meseci uz tarifu BEL (200, 400, 1000), Mix 1000 ili Fresh (1000, 2000, 4000) i
2. sa mobilnim telefonom iz aktuelne ponude mt:s na minimalni period od 36 meseci uz tarifu BEL (200, 400, 1000), Mix 1000 ili Fresh (1000, 2000, 4000) i u oba slučaja avansno dobija na računu 10.000 dinara.

U toku trajanja početnog perioda ugovora, korisnik može menjati odabrani tarifni profil ali ne može izabrati profil sa nižom mesečnom pretplatom od BEL 200 profila.

Cena SIM kartice u promotivno-prodajnom periodu postpaid paketa:

2G 064/065 SIM - 1,00 din. + PDV

3G 064 USIM - 400,00 din. + PDV

3G 065 USIM - 500,00 din. + PDV

Promotivno-prodajni paket mogu kupiti :

Svi novi postpaid korisnici koji zaključe nove postpaid ugovore (064 i 065), bez obzira na broj postpaid ugovora koje već poseduju, a ukoliko redovno izmiruju svoje obaveze.

Prepaid korisnici koji u periodu trajanja kampanje pređu na postpaid sistem uz zadržavanje istog broja (bez obzira na broj postpaid ugovora koje već poseduju, a ukoliko redovno izmiruju svoje obaveze. Korisnici koji se odluče da sa prepaid-a pređu na postpaid sistem mogu izabrati 2G SIM karticu (cena prelaska 1,00 din. + PDV) ili 3G USIM karticu (cena prelaska 300 din. + PDV).

Postojeći postpaid korisnici ( 064 i 065 ) uz zadržavanje postojećeg pretplatničkog broja i dobijanje nove 3G USIM (po ceni od 300 din. + PDV) ili zadržavanje stare 2G SIM kartice:
ako im je istekao početni ugovoreni period iz neke od predhodnih PROMO kampanja,
- ako imaju ne više od dva PROMO paketa sa telefonima na svoje ime, pod uslovom da su redovno izmirivali svoje obaveze u proteklih 12 meseci.
Ukoliko se korisnik u bilo kom trenutku trajanja promo ugovora od 12 meseci odluči da kupi mobilni telefon i veže za postojeći ugovor to će mu biti omogućeno i od tog trenutka ugovor će mu važiti narednih 36 meseci.
U slučaju raskida ugovora korisnik je u obavezi da isplati sve mesečne pretplate za tarifu u kojoj se nalazi do isteka ugovora."

link:
http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1061

Evo i bilet servisa:
http://www.biletservis.co.yu/karte.php?CA=766&UID=2008060222541977.105.60.234
(karta za koncert je 2.500 :D)

Prakticno, ako uzmete mix1000, pretplata je 1000+pdv=1200din, za 12 meseci to je 14.400 a vama je placeno 10.000 od toga... znaci samo doplatite jos 4.400din, i to je telefoniranje za celu godinu :)

p.s. Naravno, uvek postoji mogucnost da se paket promeni, pa da vam iznenada pretpata poskupi na xx.xxx dinara mesecno :]; ili da vam "besplatne" minute smanje na 0 mesecno, itd...

U čemu je kvaka? Mora da se potroši tih 10k do 16.juna? ;)

Navodno nema kvake (pitao je decko bas za to, kazu mu da nema vremenskog ogranicenja da se potrosi vaucer)... mada im ja iskreno ne verujem :D

Ovo bih preporucio samo ljudima koji svakako idu na postpaid kod MTSa, i ako iskoriste 1 mesec da pricaju "besplatno", dobro im je...

Pa cilj im je da navuku najvise pacijenata koji ce se pretplatiti na 3 godine. Prvih 8 meseci je gratis, ali zato ostalih 28 ce da naplate posteno. Jos ce verovatno u medjuvremenu da uvedu uspostavu veze u okviru besplatnih minuta, pa da krenu sa zaokruzivanjem na minut i posle prvog minuta, i ko zna sta jos (da im ne dajem vise ideja :) ) Ja bi iskreno uzeo Bel 200. Jeste da ima manje minuta, ali ja sam trenutno na Bel 50 sa dodatnih 30 minuta, i meni je to puna kapa, a 200 minuta bi mi bilo vrh, i jos bih samo 2 meseca placao racun :D

Sve je ovo meni mutno,ipak se na ovaj nacin covek vezuje za MTS na 36 meseci......Mnogo je to vremena....mnogo..........jos malo pa do sledece olimpijade..:)

a do kad se mora sklopiti taj ugovor? ima li tu neko ograničenje??

Već vidim kako se karte za Police prodaju po 500-1000 dinara. :d
Ma menjaju za (otvorenu) konzervu piva, kao za Chemical Brothers...

Živela Srbija :)

Ja i dalje nisam skontao da li sa tim vaučerom uđem u poslovnicu i upljunu mi 10.000 na postojeći postpaid račun? Na godinu dana mi se BEL-200 verovatno ni ne isplati, kad okreneš/obrneš, jer će sigurno u narednih 12 meseci biti još "promocija". Trenutno sam na BEL-100 i taman me pokriva.

Moraš da pređeš na neki od navedenih tarifnih profila i prihvatiš ugovornu obavezu od 12 meseci (ako uzimaš i mob - 36 meseci).

Ja i dalje nisam skontao da li sa tim vaučerom uđem u poslovnicu i upljunu mi 10.000 na postojeći postpaid račun? Na godinu dana mi se BEL-200 verovatno ni ne isplati, kad okreneš/obrneš, jer će sigurno u narednih 12 meseci biti još "promocija". Trenutno sam na BEL-100 i taman me pokriva.

Ne moze na postojeci racun, moras da otvoris novi...

Da li iko čita postove duže od 5 redova?!

Postojeći postpaid korisnici ( 064 i 065 ) uz zadržavanje postojećeg pretplatničkog broja i dobijanje nove 3G USIM (po ceni od 300 din. + PDV) ili zadržavanje stare 2G SIM kartice:
ako im je istekao početni ugovoreni period iz neke od predhodnih PROMO kampanja,
...

Citiram:

"Svi korisnici koji kupe ulaznicu za koncert grupe Police dobijaju zajednički mt:s - Police vaučer.Svaki donosilac vaučera u mt:s poslovnici dobija mogućnost potpisivanja postpaid promo ugovora:
1. bez mobilnog telefona na minimalni period od 12 meseci uz tarifu BEL (200, 400, 1000), Mix 1000 ili Fresh (1000, 2000, 4000) i
2. sa mobilnim telefonom iz aktuelne ponude mt:s na minimalni period od 36 meseci uz tarifu BEL (200, 400, 1000), Mix 1000 ili Fresh (1000, 2000, 4000) i u oba slučaja avansno dobija na računu 10.000 dinara.

Pratim ovu vest već par dana i moram prizati da mora da postoji neki catch 22.

Moja pretpostavka je da ovaj avansi deo na računu morate da potrošite na impulse, odnosno da će vam u slučaju da potrošite manjeod minuta predviđenih pretplatom u svakom slučaju doći račun da platite pretplatu u ponom iznosu. U slučaju da potrošite više opet će vam doći račun na iznos pretplate i plus će vam se umanjiti onih 10000 za iznos prekoračenja.

Ako ovo nije tačno, odnosno telekom stvarno poklanja 10000 din u koje je uračunata i pretplata onda je punuda baš korektna/ispatljiva.

Mada meni ne znači ništa. Firma mi plaća račun za mobilni a i vodi me na koncert :)

Ovo se isplati ako sve ispostuju ali niko ne garantuje da im posle par meseci ne padne na pamet da taj bonus vazi samo za saobracaj koji napravis preko pretplate.

Ili za mesec dana kazu imate fore do sutra da potrosite preostale pare kao sto su uradili sa prenetim minutima i porukama. :wall::wall::wall:

Jednom lopov uvek lopov. Neka hvala, zaobici cu ponudu ovaj put.

Ja sam danas potpisao ugovor... Šta znam...reče mi lik iz MTSa u fazonu... narednih 7-8 mesečnih računa ne plaćaš...nego ti se samo odbije od ovih 10000din (pošto sam na MIX1000 i računi su mi otprilike 1400)...i to mi potvrdila riba kod koje sam potpisao ugovor...tako da...deluje sve ok..za sada... :)

super, a jel si video ono sitnim slovima
Neutrošen iznos na ime bonusa dobrodošlice prenosi se u naredne mesece do konačnog utroška, a najkasnije do 31.12.2008. godine.
tako da je to jos 5.5 meseci a ne 7-8.

a ko zna koliko ima jos sitnijh slova koje ni ja nisam video. da su ovo ponudili jezda i dafina pa i da uzmem, ovako...

Poslednja izmena:
hehe nisam video... :p :p Al nema veze...potrudiću se da potrošim do Nove godine :))

Nisam ukapirao da li postojeci pospaid korisnici kojima nije istekao ugovor (od 24 meseca) mogu da iskoriste vaucer? Konkretno uzeo sam mob. i zadrzao stari post paid broj u maju prosle godine i potpisao ugovor na 24 meseca.

previse je lepo da bi bilo istina... ipak je ovo Srbija, nista se ne dobija dzabe :D

Zato ću ja da požurim sa troškarenjem des' iljadarki...nikad se ne zna...možda se predomisle :p

Meni za sada ovo funkcionise kako bi trebalo. Cak i placanje roming saobracaje ide preko ovog bonusa.

Ja sam potrošio dotičnih 10000...pa dugo je i trajalo :))

Nazad
Vrh Dno