Šta je novo?

MTS ukida prenosenja beplatnih minuta WTF

Neviđeni su likovi. Kod njih je izgleda sada sve promocija :mad:

Pa promocija je do septembra jer tako mogu da kombinuju, zavisi kako ce se kretati situacija na trzistu.

Kao da je njima tesko da kazu u aprilu ovo je bila promocija do aprila?!

Telekom ne postoji. To je jedna velika promocija za narod Srbije, neke velike telekomunikacione firme, koja ce jednog dana doci u Srbiju i uvesti red i mozda ponuditi nesto sto valja za normalan novac. Na ovaj nacin nam samo pokazuju kako bi moglo da bude bez njih ukoliko ne dodju.

Poslednja izmena:
Uh... voleo bih da nam je tako lepa budu'nost telekomunikacija, ali bojim se da nije...
- Pogledaj šta radi T-Com u Hrvatskoj.
- Nismo li se tako nadali boljitku u mobilnoj telefoniji, samo dok krene konkurencija? Ukupan dobitak - vrlo razočaravajući, u odnosu na očekivanja.

Dok mi sanjamo niže cene, operaterima je jedina ambicija da se cene izjednače sa cenama u razvijenim evropskim zemljama... sve ostalo je čista magla, bacanje prašine u oči ("promocije")
:(

I ja takođe.
Malopre sam proverio na 788, i umesto Bel50 sada je Mix250 (podsećam da sam ugovorom bio vezan na min Bel50-preostalo je još oko pola godine do isteka ugovorne obaveze)!

Ja probao danas da preko servisa 788 sa bel100 predjem na mix500 i :S: Mogu samo na mix1000 (svojevremeno sam zeni uzeo - uz paket - i telefon)... Doci ce i taj novembar :d

Prebacio sam se od sledeceg meseca na mix 1000...pa videcemo,da preguram nekako do januara (sad pod ugovorom i NIKAD VISE! :smash: ),ako se stvari ne promene na bolje :S: -odoh u Telenor! Mislim ,stvarno mi ne treba da pored milion stvari u zivotu moram da vodim racuna kad istice promocija paketa mob.telefonije koje koristim,jer sam ga u protivnom na****! I pre cu da kupim od cigana na pijaci da secam 3310 nego da mi bilo sta cak i poklone ove lopine iz mts-a!

Misliš da su ovi iz Telenora bolji?Ista je to bagra...:trust:

Moja sestra je danas kupila telefon i paket mix500 u mts-u, gde joj je receno da je 150 minuta 150 sms poruka promocija do septembra, onda se vraca na 125-125.

dakle, zaista su neverovatni :zgran: ocigledno im je cilj da te naviknu na vise minuta/poruka a onda da ti odjednom smanje i da te nateraju da prekoracujes jer si naviknut na vise :mad: na stranu sto nigde ne pise da je promocija nego ti moras klestima da im cupas reci iz usta :S:

Pa ko im je kriv sto se navuku na vise.

Pohlepnici. :)

Mislim da je u ovoj temi sve receno, a posebno u desetak poslednjih postova, i nema vise sta da se kaze, sem da kukamo i dalje... Sto nas nece dovesti nigde... pa u krug...

sta mislite i da li neko zna kakve bi posledice mogli da imamo mi koji smo npr sa bel50 presli na mix250 preko govornog automata a jos uvek smo pod ugovorom...

Мој поглед

Nece ovo ovako ostati.

Nesto ce se promeniti. Ili Bel ili Mix.
Само да на Микс пакету не уведу мајмунарију 60+1 као Теленор! :wall: Прежалио сам преношење, 150 мин и смс ми је ублажило бол због укидања преношења (Микс 500), само да остане тарифирање на секунди у оквиру претплате.

Mislim da je MIX 500 imao 125min.
Тачно ;).

Iskren da budem, da mi nije broj relativno bitan, vrlo rado bih prešao na Vip, deluje mi da bar znaš na čemu si. Telenor mi je takođe malo konfuzan, a mt:s je raspad za medalju.
А онда је Теленор успешно све демантовао (после уништавања омиљеног броја). :d

Poslednja izmena:
Uvesce i mts na mix-u tarifiranje 60+1 prvo su povecali broj minuta u vidu promocije sledeca faza je da objavljuju da velikodusno ostavljaju povecan broj minuta ali menjanju tarifiranje.

Sad sam brojao razgovore iz decembra, imam 78 razgovora kracih od 60sec (od toga njih 43 kracih od 30sec) i 43 razgovora duza od 60sec. Ne znam kako bih funkcionisao u BEL100 ako uvedu 60+1 zaokruzivanje... jer u startu prebacujem 21min :|

Sumnjam nesto da ce biti ukinuto tarifiranje na sec, mts je uvek kopirao telenor, ako ovi stave 5 din, mts je stavljao 4,99, ali ovaj put je malo drugacija prica, sa zaokruzivanjem na minut paket ce biti gori od telenora zato sto nema prenosenja.
Sve isto, ali nema prenosenja, tako da mislim ili da ce zadrzati na sekund, pa da u tome bude "vadjenje" za ukidanje prenosa, ili da ce vratiti prenos jednog dana i tada uvesti na minut.

Zaokruzivanje na minut, bez prenosenja bi im bila neverovatna glupost. Neko spominje da su se dogovorili. Mozda je ovakav dogovor medju njima, ti imas prenos, a ja nemam zaokruzivanje.

Jedino sto sam ubedjen da nece samo uvesti zaokruzivanje bez drugih promena.

Микс као ВИП постпејд

voja_pfc
Слажем се с тобом, мада би мт:с могао укинути тарифирање на секунду и пакети Микс би онда одговарали ВИП-овој постпејд понуди с једином разликом да постоје тарифни додаци.
То би била трагедија када би урадили мада ме не би нимало изненадило.

L O P O V I

Samo sam cekao kad ce ovo da se desi! I da da, krenulo zaokruzivanje minuta na BEL i MIX paketima :wall:

Moram da priznam da me je VRLO iznerviralo zaokruzivanje prvog minuta na BEL paketima od 01.06., ali ni izbliza kao sto me nervira
NEMOGUCNOST prelaska sa BEL100 na MIX500 :S:

A moze sa bel50 na mix250. Ili je bar moglo pre par meseci

Ako se uzme telefon i potpise ugovor moze samo sa jeftinijeg paketa da se predje na skuplji,obrnuto za sada nije moguce,hteo sam i ja sa BEL 150 da predjem na MIX 500 ali ne daju mi..............:wall:

Ja pre dva meseca prebacih kevin broj, pod ugovorom jos godinu dana, sa bel50 na mix250.

Nazad
Vrh Dno