Halo3
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2020
- Poena
- 55
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Zanima me vase iskustvo,naime agent je dao ponudu 2 godine besplatno sa dva stb uredjaja,kada su dosli na ugradnju ljudi su doneli ugovor i u slepom verovanju da je sve kako je dogovoreno plus starija je osoba u pitanju ,sve je postavljeno i onda dolaze racuni 300din za dodatni STB iako nije uzet,ali u ugovoru nigde ne pise da su dva besplatna kao sto je rekao agent,plus nakon tri meseca gase 70 kanala a ostaje 50 osnovnih sa kojim su vas navukli ali vam nisu rekli da ih mogu ugasiti vec su rekli imate 120 kanala,u sustini ovo jeste krivica ne citanja ugovora a ta osoba je to tesko mogla uraditi i shvatiti ,opet ucinjena je obmana starijeg lica posto u ugovoru je drugacije nego onako kako je receno da ce biti?Naravno bice oni koji ce reci trebao je neko da cita ugovor i ko bi shvatio,ali ja vas pitam da li vi tako poslujete dogovarate jedno a u ugovor stavljate drugo u nadi da cete prevariti kljenta zbog njegove lakovernosti!Kako god mozda je kupac lakoveran ili glup ali to ne menja da oni koji to rade su prevaranti i lopovi!