Šta je novo?

[MTS] - Roaming ili free sms?!

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Pretpostavljam da je vec bilo reci, ali nemogu da nadjem a hitno mi treba odgovor. Naime posto sam na 065 postpaidu i imam dosta free sms-ova, ukoliko ih saljem u republiku srpsku (bijeljina) na njihov 065 da li se to naplacuje kao roaming, da li mi skida kes za vrednost poruke ili cu samo ostati bez jednog "free" sms-a?!

Skida kesh,ja sam isto na 065 postpaid i saljem tamo na njihov 065 (isto Bijeljina) i uvek u racunu dobijem te poruke obracunate kao sms ka inostranstvu.Cena je oko 10-ak dinara sa pdv,nisam sto posto siguran u cenu ali mislim da je tako nesto.

Poslednja izmena:
Skida kesh,ja sam isto na 065 postpaid i saljem tamo na njihov 065 (isto Bijeljina) i uvek u racunu dobijem te poruke obracunate kao sms ka inostranstvu.Cena je oko 10-ak dinara sa pdv,nisam sto posto siguran u cenu ali mislim da je tako nesto.

E to mi je trebalo...hvla za provereni info druze! :wave:

inace roaming je kad ti odes u drugu zemlju pa odatle saljes poruke, ne kad iz srbije saljes poruke u drugu zemlju :)

To vjerovatno svi znaju, ali je poenta da se prema RS iz MTS-a poruke naplaćuju kao da se šalju u Srbiju. :smoke:
Od inostranstva iskljucivo saljem poruke u RS i na racunu mi je uvek dolazilo kao stavka SMS Internacionalni koji nije ulazio u besplatni sms.Imam BEL paket.Doduse,dosta dugo nisam slao sms tamo,koristim Voip,ali ako je sada tako onda to i nije lose.Izvinjavam se Proday ali sam bio ubedjen da sam na racunima dobijao taj sms za naplatu,sigurno tamo do septembra.Ne mogu sad da nadjem te stare racune...

Super, jos bolje, drago mi je sto sam dobio dezinformaciju. Hvala vam svima i sve najbolje! :wave:

Vrh Dno