Šta je novo?

[MTS] Proverite vas januarski racun

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Presek stanja za postpaid je definitivno radjen 31.decembra u toku dana.
Sav saobracaj 31og posle preseka tarifiran je po punom cenovniku (bez obzira da li je "paket" potrosen ili ne).

Neki korisnici su mozda upravo zeleli da potrose preostali saobracaj iz paketa tog dana.

Dakle, kome ovo smeta listing u ruke ,)

Fora je sto ja primecujem da to rade vec par meseci u nazad i to me uzasno nervira!!! :mad::mad::mad: I + sto od preseka stanja ne racunaju da koristimo "besplatne minute i poruke" za naredni mesec nego obracunavaju kao da smo prekoracili u tekucem :wall::wall::wall:

Dakle, kome ovo smeta listing u ruke ,)

Sta ja tu tacno mogu?

Nisam jos dobio racun, ali vec znam da su me odrali za Novu, listing ce to potvrditi. I za kraj januara je ista prica, jednostavno se stvorilo 30din na stanju, a imam jos minuta, poruka i GPRS je 0KB. Stvarno bezobrazno...

Pa kako sta mozes??? Kad dobijes racun proveri sve lepo i ako mislis da ima nelogicnosti idi i zali se!!! :smash:

Zar imam osnova za zalbu? Onda super, ja sam mislio da je predvidjeno da tako kraduckaju. Pretpostavljao sam da ce mi reci "izvinite, takav nam je sistem obracunavanja", "postoji to u ugovoru, mozda ne u primerku koji vi imate, ali postoji" ili tako nesto Za sve je tako, a tek sam sad primetio da se neko pozalio i upozorio na to.

Mislim, nije mi vredno cimanja sto mi naplate 10-30 dinara za taj jedan razgovor obavljen 30/31. u mesecu, ali pretpostavljam da je cifra za Novu ipak malo veca...

EDIT: Ti si se zalio na taj problem? I?

Poslednja izmena:
^^^ Pa bzvz mi je da se zalim za 50ak din za koje mislim da su u krivu,ali ako i u februaru mislim da ima nekih nelogicnosti sigurno idem da trazim objasnjenja i ako treba da se zalim :smash: Nas 100000 po 30-50 din ...to je bre cifra eeejj!

Overi ovu temu ako vec nisi:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=125741
tu ima primera gde su se ljudi zalili,imas i program za obracun listinga http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1390116&postcount=290

edit: Do sada (zadnjih 3 meseci recimo) stvarno nisam ima nikakve probleme,uvek su mi stizali racuni ok u paru ,ali od kad su ukinuli mts klub poene poceli su da debelo mute i crne ili su im se javljale greske u obracunima prilikom konvertovanja onih poena u minute,stvarno neznam ,ali kako god, kaubojski je do yaya!!!

Poslednja izmena:
^ Hvala za likove.

To je i najgore, sto kraduckaju. Vecini vreme i zivci vise vrede od 20-30din., ali njima kad se sve presabere je dobar extra profit. Zaradjen na vrlo jajarski nacin, a jos se polako i navikavamo. Polazim od sebe sa time sto uopste nisam posebno iznenadjen, cak sam to prihvatio kao neminovnost...

Moram da napomenem da sem tog preseka i mrtve zone u kojoj se naplacuje u racunu za sledeci mesec, za dve godine nisam imao nikakvih nepravilnosti.

Nisam jos dobio racun, ali vec znam da su me odrali za Novu, listing ce to potvrditi...

Ja ***** :S:. Zaboravio sam da sam povodom jednog oglasa bas imao dosta razgovora van mreze, tako da je skoro sve u redu, dobio sam listing jutros.

ALI, i dalje stoji da 31.12. u periodu od 14-16h imam 5 naplacenih SMS poruka. Posle imam tek nesto posle ponoci, ali to je redovno skidano od besplatnih minuta. Znaci, vec sam sve dogovorio, ali da mi je trebao telefon tada, naplatili bi mi. Ovako smo opet na tih 10din preko za koje me mrzi da se cimam na bilo koji nacin...

Ja imam naplaćeno 14 SMS poruka 31.12.2008 u periodu od 13.00 do 23.59, naravno to se nalazi na listingu za januar. Uložena reklamacija.

Ja sam potrosio 95 poruka (od 100) i naplatili mi 10.20 din vise i ja sam lepo otisao i iskljucio broj.

Reklamacija je resena, vise naplace iznos bice odbijen od sledeceg racuna. Reklamaciju su resili za rekordnih (iako tako treba po zakonu) 7 dana.

@Joker: Zalio si se licno ili si zvao korisnicki servis?

Mene oštetili za dve SMS poruke. Definitivno kraduckanje. Pretpostavljam da im je sistem nesavršen i da je nenamerno, ali svejedno: kraduckanje.

Ja trenutno imam 250din na stanju za jedan i 400din na drugom broju, a besplatnih minuta i poruka jos mnooogo, kod mene nisu kraduckali na malo :)

To mi je kad hocu da potrosim minute do kraja :)

Problem je sto se ovo kraduckanje javlja drugu godinu za redom, onog momenta kada istrosis svoje minute iz paketa ukoliko si nastavio razgovor naplacuju po punoj tarifi na tek u sledecem razgovoru krecu sa potrosnjom bonus vremena.
meni su rekli rupa u sistemu.

hmm rupa.. slucajna... :)
Za decembar ne mogu da kazem jer sam potrosio minute bas tad otprlike, a od pocetka februara imam neki 96din a u januaru nisam potrosio minute sigurno. videcemo

p.s. videcemo uskoro - za nekih 20 dana jer je sutra 1. :p

Poslednja izmena:
@mitarus
Poslao mail, u kojem sam spomenuo član 13 opšteg ugovora koji sam potpisao sa mts-om koji "kaže" da je rok za rešavanje reklamacije 8 (osam) dana, ukoliko su potrebne složenije provere rok je 15 (petnaest) dana.

^Hvala, dobro je znati ovo za slucaj da im opet proradi "rupa u sistemu"...

Nazad
Vrh Dno