Šta je novo?

[MTS] Problem slanja MMS-a

kolar90

Cenjen
Učlanjen(a)
07.02.2012
Poena
154
sve moguce kombinacije podesavanja koje sam nasao na netu sam pokusao,od onih na MTS-ovom sajtu do nekih koje su ljudi preporucivali ali MMS ne mogu da posaljem pa to ti je.
Da primim MMS mogu ali nema teorije da posljem,profil za internet mi je mts internet sa podesavanjima sa njihovog sajta i mts mms podesavanja isto tako sa njihog sajta ali ni da pipne da posalje mms
model telefona HTC sensation android 4.0.3

Poslednja izmena:
Imam i ja problem na mts-u, dobio juce neki mms ne mogu da ga preuzmem kad kliknem na download nista se ne desava kao downloading ali nista, posle sam pokusao i da posaljem cisto da probam ali bezuspesno. Inace slabo koristim mms ali znam da sam pre nekih mesec dana poslao i primio par mms bez problema a medjuvremenu nisam nista cackao ,menjao i podesavao, parametri za mms su kao i na i sajtu .

edit
u pitanju je Blade- CyanogenMod-7.1- Android 2.3.7

Poslednja izmena:
sve moguce kombinacije podesavanja koje sam nasao na netu sam pokusao,od onih na MTS-ovom sajtu do nekih koje su ljudi preporucivali ali MMS ne mogu da posaljem pa to ti je.
Da primim MMS mogu ali nema teorije da posljem,profil za internet mi je mts internet sa podesavanjima sa njihovog sajta i mts mms podesavanja isto tako sa njihog sajta ali ni da pipne da posalje mms
model telefona HTC sensation android 4.0.3

Apn type za gprsinternet ili gprswap apnove treba da bude default, supl a za mms samo mms. Kod vas je verovatno upisan mms i u gprsinternet ili gprswap.

resio sam problem, podesavanja sa njohovog sajta za android nisu dobra bar u mom slucaju. Za auntentification type kazu ostaviti nepopunjeno ja sam savio PAP i proradilo je, takodje i za APN type ako stavim samo mms onda mi ne dozvoljava u opste da izaberem taj apn profil pa to nisam menjao tako da tu stoji default,supl,mms.

Ne treba ni da biraš taj profil, to ide automatski, i treba da ostane samo mms.

Za probleme sa mms-om skinite, sa marketa tweaker, meni he na svakom romu odradio posao.

Nazad
Vrh Dno