Pozz svima. Jedno pitanje u vezi Moj mts portala. Dešava mi se jedna vrlo čudna situacija, pa me zanima da li neko ima ideju. Moj mts nalog koji koristim je neko vreme bio blokiran, na moj zahtev. Pre izvršene blokade, sve je funkcionisalo normalno i imao sam uvid u sve usluge koje koristim. Sve stranice i usluge na portalu su pre blokade naloga radile kako treba. Nakon što sam u poslovnici zatražio da se nalog deblokira, tada nastaje problem. Imam mogućnost da se ulogujem na nalog, ali se umesto trenutne potrošnje na mobilnim brojevima samo prikaže poruka "Dogodila se greška na serveru". Ako otvorim bilo koju od dostupnih stranica (npr. Računi ili Podrška), tada se prikaže samo prazna stranica, sa MILA asistentom. Takođe je zanimljivo da stranicu za pregled usluga nekad učita pravilno, a nekad neće. Ovaj problem se ne dešava ako nalogu pristupam kroz Moj mts aplikaciju, gde sve funkcioniše nesmetano i imam pristup svim uslugama.
E sad, šta sam sve pokušao. Ukratko, sve što je bilo do mene. Brisao keš, kolačiće (cookies), reinstalirao browser, pristupao sa drugih uređaja i različitih mreža, ali ništa od toga nije pomoglo. Problem sam prijavio mts podršci uz priložene screen shotove gde se jasno vidi da je problem prisutan. Međutim, nakon dužeg razmatranja i provera, prvo su mi rekli da im je potrebno vreme da provere osnovanost mog prigovora, ali naravno, problem nisu uspeli da reše, da bi me potom obavestili da je moj prigovor neosnovan i da je sa njihove strane sve u redu.
Da li možda neko ima ideju kako ovo rešiti, pošto iz mts-a ili ne znaju ili neće time da se bave? Ako bi značilo, mogu i ovde priložiti screen shotove sa prikazanom greškom. Hvala svima unapred!
E sad, šta sam sve pokušao. Ukratko, sve što je bilo do mene. Brisao keš, kolačiće (cookies), reinstalirao browser, pristupao sa drugih uređaja i različitih mreža, ali ništa od toga nije pomoglo. Problem sam prijavio mts podršci uz priložene screen shotove gde se jasno vidi da je problem prisutan. Međutim, nakon dužeg razmatranja i provera, prvo su mi rekli da im je potrebno vreme da provere osnovanost mog prigovora, ali naravno, problem nisu uspeli da reše, da bi me potom obavestili da je moj prigovor neosnovan i da je sa njihove strane sve u redu.
Da li možda neko ima ideju kako ovo rešiti, pošto iz mts-a ili ne znaju ili neće time da se bave? Ako bi značilo, mogu i ovde priložiti screen shotove sa prikazanom greškom. Hvala svima unapred!