Šta je novo?

MTS Prepaid cene?!?!

teletabis

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2004
Poena
649
Svratih ovde da se informišem :) al ništa nisam našao....

Ovih dana sam primetio da mi na prepaid broju čudno "nestaje" kredit samo tako. Ne bi ni skontao da mi za dva odbijena poziva nije skinuto skoro 50din kredita. Tačnije telefon mi je prvo prijavio "hold" pa onda "end" i tako ode 20 i kusur dinara na odbijanje poziva. Mislim zaboravio sam na to veoma brzo (jer mi je to broj za indijance), ali juče krenem da pozovem jednog sa tog broja i dobijem informaciju da "nemam dovoljno kredita za poziv" ?!? Ukucam *100# i dobijem info da mi je kredit 20,57din. Dobro m!#%u mu koliko košta minut MTS-ovog prepaid-a?

Skida kredit ako je nekome govorna posta ukljucena. To mi se cesto desavalo kad pozovem nekog ko je na VIP-u.

Ma ja nisam obratio pažnju na napomene na dnu strane :) ....

Lepo piše na njihovom sajtu, samo napisano na dnu, da je uspostava veze 9,05 dinara i (normalno) kako nisam gledao tarife broj je u najpovoljnijoj (za njih :) ) tarifi gde minut van mreže je 11.88 dinara.

Niko mi nije kriv kada sam već na više mesta video da kod njih baš vredi da "imate (ne)prijatelje" jer svaki put se automatski postavlja tarifa koja je za njih najpovoljnija.

Jeli postoji neki "poseban" način prilikom obračuna minuta u prepaidu?
Naime, majci sam uplatio 250din kredita 03.08. i onda je imala ukupno 272din.
Danas sam proveravao, ima 135 din. Dakle, potrošeno je 137 din. Od tada do danas pozivala je svega tri puta: jedan razgovor u mts 18sekundi, jedan u telenor 17sekundi i jedan fikski 42sekunde.
Nikakve sms poruke, nikakav net (čak ni AP ne postoji).
Nikako ne uspevam da saberem te tri stavke do 137 din...

pa to je to, meni su za pozivanje telenor mreze znali da skinu i 48din, za razgovor koji je trajao 5sec, i od tad cao zdrao

Koju bre vi to tarifu imate?:)
Ili se zalite i pokazite crno na belo da je greska MTS-a, ili dosta vise trange-frange pljuvanja po MTS-u bez ikakvog dokaza.
48RSD za poziv??? Za 5 sek. samo u nekoj levoj tarifi koja danas nije aktivna ili na posebne brojeve gde se placa ZVANJE tih brojeva dodatno (VAS brojevi).
10RSD je minut sada za sve prepaid brojeve, 10RSD je uspostava veze, ne racunajuci pozive ka FF brojevima ili unutar MTS mreze sa 1/3 omiljena broja i slicno.

Tarifa je "moj pripejd", tako kaze automat na 778. A to oko dokazivanja... evo sve trcim da ih jurim i molim za 137 din (odnosno ~77din za koje mi se ne slaže račun). Zena je zvala ta tri broja sto sam napisao, tako stoji u telefonu. Niti je sta brisala niti zna to da uradi. Dakle, 0 sms poruka, VAS i slicno.

Isto je kod svih,deru na pripejdu-200 din. 4-5 poziva i gotovo

Bez ugovora- Vip za sve
Sa ugovorom-Mts upola cene
Telenor-samo za dzekove koji vole da plate vise za manje

@Septimus
Hvala za info! Nisam znao da ima on-line listing. Imam taj broj već 12 godina, a pojma nisam imao za listing.
Sad i ne mogu da budem siguran u cemu je greska. Ima u listingu dva poziva ka mom broju koje ne mogu da nadjem u njenom a ni u mom telefonu (za moj sam u avgustu dobio update, pa i nisam siguran jeli sav call history zapamtio).
Hvala još jednom.

@Fiser
Ma taj pripejd je idealan za moju majku... 3-4 poziva mesečno i to je to. Ne isplati mi se čak ni onaj mix400 sa popustom :)

Poslednja izmena:
Evo ja sam prepaid skoro osam godina. Prvi minut me sada izadje oko ~20RSD, posle cetvrtog valjda nesto povoljnije. Tako da ne z am odakle toliko da skida. Jedino sto deru za poruke, 4.90 din, pa mnogo je rodjo.

Ma bitno da se pljuje MTS a covek (desp, koji nije jedan od stena jos) jos ne javlja gde je greska ;) Samo da se pljuje drzavno..

Meni je skroz OK MTS, ali su me malo iznenadili sto me na silu prebacise sa tipi na moj prepaid tarifu i time mi duplirali cenu SMS poruke :(

Pa gledam, nije ti jasno gde je greska... znaci ne znas gde je greska :)

Tačno tako. Pozivi na oba telefona se slažu osim za ona dva koja postoje samo na listingu. Ostavio sam mogućnost da su se na mom telefonu obrisali prikom update-a i resetovanja, a da na drugom telefonu ih nekako nisam pronašao... ili šta već.
Svejedno, napisao sam svoj odgovor.

Vrh Dno