Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

@Gvinpin88 zajedničkih 100 ili 200 GB iz boksa možeš deliti samo paketima Omorika i Kontrola Troškova.
Dakle bolje da uzme Omorika 12 sa 30% popusta ( ispadne 1510 din ) i onda ima GB iz boksa + neograničeni pozivi i poruke.

Zanima me dali je neko uspeo da onih 25TB neta što su davali pre dve godine za prelazak iz druge mreže ostatak neta prenese u novi ugovor.
Meni ističe ugovor krajem septembra a imam još 16TB.

Zanima me dali je neko uspeo da onih 25TB neta što su davali pre dve godine za prelazak iz druge mreže ostatak neta prenese u novi ugovor.
Meni ističe ugovor krajem septembra a imam još 16TB.
Ne nadam se tome. Ugovorna obaveza ističe 1.septembra. Bez razmišljanja ću 2. septembra podneti zahtev za prelaz u drugu mrežu. I za ovo sam morao da se borim ceo februar, da ostane tako do kraja UO i da ne poskupi, tj. da me ne " migriraju" na Omoriku 12.

Mislim da ne. Ja sam u januaru dobio 600 GB (od toga 200 GB na 12 meseci, a 400 GB na 24 meseca)

Koji paket? I da li ste to dobili kada ste podneli zahtev za prelazak u drugu mrežu ili?
Omorika 12.
Dobio sam pri prelasku iz A1 mreže u MTS 100 GB za prenos broja i ostalih 200+300 na poklon.
Prvih 6 meseci po 1 dinar a onda standardna cena.
Ne znam da li je to standardna ponuda ili je radnica u MTS nešto "izboksovala" da dobijem.

Omorika 12.
Dobio sam pri prelasku iz A1 mreže u MTS 100 GB za prenos broja i ostalih 200+300 na poklon.
Prvih 6 meseci po 1 dinar a onda standardna cena.
Ne znam da li je to standardna ponuda ili je radnica u MTS nešto "izboksovala" da dobijem.
Zar nije 200+400 ? I koliko Vam se gigabajta mesečno obnavlja?

Zar nije 200+400 ? I koliko Vam se gigabajta mesečno obnavlja?
Ne, ovako kako sam naveo. 600 GB koje sam dobio su podeljeni na 3 stavke :

100 GB - 24 meseca
300 GB - 24 meseca
200 GB - 12 meseci.

Tako je i u Moj MTS aplikaciji:

Screenshot-2024-07-24-23-55-15-652-rs-mts-edit.jpg

Pored toga se dobija standardnih 12 GB, a nepotrošeni gigabajti se prenose u sledeći mesec (max 12 GB)

Ne, ovako kako sam naveo. 600 GB koje sam dobio su podeljeni na 3 stavke :

100 GB - 24 meseca
300 GB - 24 meseca
200 GB - 12 meseci.

Tako je i u Moj MTS aplikaciji:

Screenshot-2024-07-24-23-55-15-652-rs-mts-edit.jpg

Pored toga se dobija standardnih 12 GB, a nepotrošeni gigabajti se prenose u sledeći mesec (max 12 GB)
😂

Da li Omorika 12 ima Deezer besplatno 1 ili 3 meseca?
Kad hoću da aktiviram, piše "Aktiviraj 1 mesec besplatno" a odmah ispod sitnim slovima piše da korisnici tarife Omorika 12

Jel zna neko sta je ovo poslednje neograniceno?
Soko Max je u pitanju.

Prilozi

• Screenshot at 2024-07-29 00-24-56.png
    Screenshot at 2024-07-29 00-24-56.png
    54.5 KB · Pregleda: 138
@fusion_ Soko Lajt i Maks imaju posebno dodatni neograničen internet ako je nakačen na MTEL CG ili MTEL BH, dok kvota Zona 0 važi za ceo Zapadni Balkan generalno ( čak i za CG i BH ako tokom boravka tu nije zakačen na MTEL CG ili MTEL BH )

Hvala svima na odgovorima.

Koje promocije daju mts agenti na soko lite i soko max, ako zna neko

Koje promocije daju mts agenti na soko lite i soko max, ako zna neko
Dijamanti brate, dijamanti
🤣 Sad su me bacili na platinum level. Na zlatnom mi je trebalo 12 000+ da licitiram kuhinjsku vagu od 1000 dinara... Probao, isto, da vidim koji je nivo prevare. Kad se primakneš bilo kojoj vrsti nagrade, dignu te na nivo gde te nema, i nikad te neće biti! Nisam glup, samo sam dokon... Razmišljam da pokrenem krivičnu prijavu. Imam vremena, naći će se i 350 evra za bacanje. Zabole me za vagice, ovo mora da stane! Državna firma je u pitanju! Imaju bilborde za ovo sranje! To znači da im plaćam 9400 dinara mesečno! za... 'bem ti vatralj! Plaćam boks, ovo/ono, eon otg bese... Zastrašujuće!

Poslednja izmena:
Ja sam obrisao tu igricu sa dijamantima, ne isplati se gubiti vreme....

Ja sam obrisao tu igricu sa dijamantima, ne isplati se gubiti vreme....
Nije poenta u brisanju. 28+ godina sam u It-u. i ne shvatam kako se legalno zarađuju novci na ovaj način. Nema reklama, ma nema ničega. Poenta je da nema ni nagrada😉 Odereš se od licitiranja na ultraskupom paketu i zafali ti 25% da prismrdiš nagradi. Ljudi, ovo mora da stane! Ako se prekučiš, što kaže moja baba, bace te na viši nivo - čitaj, nećeš dobit! Stvarno su stoka! Njihove nagrade mi trebaju kao sinus pilonidalis! To se dobija od dranja dupeta pred monitorom! Godinama...

Poslednja izmena:
Nije poenta u brisanju. 28+ godina sam u It-u. i ne shvatam kako se legalno zarađuju novci na ovaj način. Nema reklama, ma nema ničega. Poenta je da nema ni nagrada😉 Odereš se od licitiranja na ultraskupom paketu i zafali ti 25% da prismrdiš nagradi. Ljudi, ovo mora da stane! Ako se prekučiš, što kaže moja baba, bace te na viši nivo - čitaj, nećeš dobit! Stvarno su stoka! Njihove nagrade mi trebaju kao sinus pilonidalis! To se dobija od dranja dupeta pred monitorom! Godinama...
Pilonidalni sinus je kad ti dlaka uraste u dupe...

Imao sam 23240 nazlatnom, ništa nisam mogao da licitiram. Sad imam isto toliko, doduše na platinum! Ide tužba! Dokon sam!
Zabole me za vagice. Ideja je da ovo stane!
Biće prdekane!
Peco!
Peco brate!?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno