Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Strašna glupost. Na stranu što je app napravljena na jako niskom nivou, ovakav način nagrađivanja korisnika je uvredljiv.
Odmah sam je deinstalirao

Ne bi me čudilo da je i ovo još jedan u nizu projekata Željka Mitrovića i ekipe, tj. još jedan način isisavanja novca iz Telekoma.
Kakvo vređanje inteligencije.

Meni je danas istekla obaveza i prebacili su me na Omorika 12. Koliko vidim na njihovom sajtu u ovoj tarifi bi trebalo da ima 12 Gb interneta, kod mene ima više1000013152.jpg

Strašna glupost. Na stranu što je app napravljena na jako niskom nivou, ovakav način nagrađivanja korisnika je uvredljiv.
Odmah sam je deinstalirao
Igrica postoji godinama , sluzi da se namame ljude da potrose pare u igrici , sto vise para trosis bices uspesniji u igrici. Od nagradjivanja nema nista ali neko ce se upecati sigurno. 😂

Da, ova igrica zapravo postoji dugo, a sad su samo dodali mogućnost da se uloguju mts korisnici 😂

Adbalu doo je domaća firma iz Beograda.
Vlasnik je druga firma Hub doo

Na app store-u imaju tu jednu aplikaciju.

Dijamanti se dodeljuju svakog meseca na već postojeće i najbolje je izgleda sačekati par meseci pa onda pokušati nešto kao kupiti...nema tu klasične kupovine nego moraš da licitiraš sa tim dijamantima pa ko da više njemu Samsung A15 ili neki bežični zvučnik ili šta već. Instaliraj app pa ćeš videti :LOL: ako bi recimo tih 12000 sad stavio na aukciju poveo bi u trci za zvučnik ali nzm da li i za telefon. Pa koliko će onda tek za neki tv trebati, sto 'iljada dijamanata izgleda.

Ma smešno.
hahaha :p XXDD

Meni je kao ideja simpatično ali mi nekako bezveze da se plaća bilo šta...a ono kao program lojalnosti....

Tresla se gora, rodio se međed.

Ma nema ovde skoro pa nikakvog plaćanja, da se razumemo, ko nije skinuo aplikaciju može to da učini i da vidi da se to plaćanje vrši samo ako neko hoće neke bezvezne pčelice da pazari a to niko nije lud da kupi kada su na kraju krajeva te pčelice tek valjda četvrte odozdo u lancu iza meda, novčića i famoznih dijamanata a ovi zadnji su jedini parametar za eventualnu licitaciju.

Ovde se radi samo i isključivo o gubljenju vremena i mlaćenju prazne slame i obmani lojalnih ili kakvih već korisnika mts usluga. Mali broj ljudi će eto putem licitacija dobiti na poklon te proizvode, to nije ni jedan procenat učesnika ovog ''eksperimenta'', tako pod navodnicima brižljivo i pažljivo pripremanog. Od potencijalnih vaučera do aplikacije gde treba kao neka dečica da se igramo, odgovaramo na pitalice i tako redom.

Mislim da ovakvu budalaštinu niko nije očekivao a organizator je bukvalno i figurativno prešao igricu.

A mogli su komotno da kampanju nazovu"Zakleo se MTS u maslačak i med"....

P.S. i meda i maslačka i pčelica ima u kampanji....

P.S. i meda i maslačka i pčelica ima u kampanji....
You broke the code

Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

@mikiue Nije baš tako što se tiče plaćanja. U kvizu se dobija najviše novčića koji se transliraju u dijamante, a pčelica povećava šansu da se pobedi u kvizu. A slažem se da je ovo stvarno gubljenje vremena. Ja sam nekako lojaliti program shvatao uvek ja kupim a ti mi daš nešto kao bonus....ovo mi sa druge strane liči na neki pokušaj koji targetira mlade i besposlene ljude.

Slučajno sam danas video da je ovo krenulo. Slušao sam onog kvazi stručnjaka od direktora kada je pričao o velikom loyalty programu. Stvarno nisam očekivao da zakupe AdBalu i da na taj način kobajagi naprave taj veliki loyalty. Imali su i Glook.me koji broji korake pa menja u novčiće, pa neke sovice itd. Ovo sa kvizom je imao još neko, čak su i voditelji uključeni. Zanimljivo je, ali svakako nisam to očekivao od velikog MTS-a. Eto u CG imaju slično, ali se u app svaka aktivnost boduje pa se bodovi menjaju za nagrade i to jeste pravi loyalty. Nagrade su npr dodaci u paketima, i sl. Ja kao prepaid; dobio bronzani status i 4 nagrade otkljucane. Za cineplexx karticu na 5000din, neko nudi 2800 dijamanata, ja tek imam 13.7kg meda :) a 2-3 dana do kraja aukcije. Smešno malo :)

Prelomih i prihvatih novi ugovor, uz telefon. Navodno u ponedeljak da mi jave da li moram neki avans ili nesto oko kreditnog biroa? Kakva je to prica?
Imam neki dug na kreditnoj koji planirano ne vracam odjednom, pa da me ne obore zbog toga? :D

Neće te vratiti ako nisi u docnji.
Kreditni biro ima samo podatke o tome kolika je tvoj kreditna sposobnost i da li si u prošlosti bio problematičan, tj.da li si imao problema sa vraćanjem kredita i drugih obaveza

Pa ratu za kredit placam redovno, nisam do sada imao problema. Samo ovo na kreditnoj sto nisam jos isplatio sve, nego po malo, ali tu mi udaraju kamatu neku smesnu od 200-300din mesecno, pa mogu da priustim. Verujem da ce da mi lupe neki avans, fazon 8-10K, videcemo.

Prigovor na račun na mts portalu navodno "rešen" bez ikakvog pojašnjenja, ni na email ništa nije stiglo.

Pa ratu za kredit placam redovno, nisam do sada imao problema. Samo ovo na kreditnoj sto nisam jos isplatio sve, nego po malo, ali tu mi udaraju kamatu neku smesnu od 200-300din mesecno, pa mogu da priustim. Verujem da ce da mi lupe neki avans, fazon 8-10K, videcemo.
Ma nema to veze. Ti koristiš karticu onako kako je i predviđeno. Sve da si iskoristio limt do maksimima dok god vraćaš u skladu sa ugovorom ti si čist

1715977944336.png

Kakva je ovo GAMAD! Naime kada je u febuaru krenula prica o podizanju racuna ja sam zvao telekom za moj box paket i nisu mi podigli cenu paketa zato sto sam se zalio. Dolazim u drugi problem kevi za obican Omorika 12 paket prebacili na drugi paket novi omorika koji je skuplji, Problem taj sto su oni kao obavestili sa januarskim racunom i da su febuaru stavili na njihov sajt i sada zbog svega toga (a prilicno sam siguran da u januaru nisu obavestili da ce biti povecanje cena) je prosao rok za zalbu i da se do kraja ugovara mora placati visa cena. Nije mi toliko do veceg racuna koliko mi je do toga koja je to banda secikesa.

Sdprofile O12🤯
Sad će da zadržavaju postojeće nazive paketa, ne bi li izazvali dodatnu konfuziju.
Da li vredi žaliti se Ratelu, za ova nova fantomska poskupljenja računa za april (nakon "najavljenog usklađivanja" od marta)?
Moj prigovor su "rešili", sa nepoznatim ishodom, nit obaveštenja, niti korekcije računa.

Poslednja izmena:
Ne znam brat nisam pametan nisu neke pare i onda tesko cimati se a opet su gamad. I vrv su se pravno ogradili to sto je bilo na sajtu i sto je nedokazivo dal su javili u janauaru.

Nazad
Vrh Dno