Mislis meda i igara? 😅bukvalno ''hleba i igara''
Igrica postoji godinama , sluzi da se namame ljude da potrose pare u igrici , sto vise para trosis bices uspesniji u igrici. Od nagradjivanja nema nista ali neko ce se upecati sigurno. 😂Strašna glupost. Na stranu što je app napravljena na jako niskom nivou, ovakav način nagrađivanja korisnika je uvredljiv.
Odmah sam je deinstalirao
moze i ovako: njima kajmak nama medbukvalno ''hleba i igara''
hahaha XXDDDijamanti se dodeljuju svakog meseca na već postojeće i najbolje je izgleda sačekati par meseci pa onda pokušati nešto kao kupiti...nema tu klasične kupovine nego moraš da licitiraš sa tim dijamantima pa ko da više njemu Samsung A15 ili neki bežični zvučnik ili šta već. Instaliraj app pa ćeš videti ako bi recimo tih 12000 sad stavio na aukciju poveo bi u trci za zvučnik ali nzm da li i za telefon. Pa koliko će onda tek za neki tv trebati, sto 'iljada dijamanata izgleda.
Ma smešno.
You broke the codeP.S. i meda i maslačka i pčelica ima u kampanji....
Ma nema to veze. Ti koristiš karticu onako kako je i predviđeno. Sve da si iskoristio limt do maksimima dok god vraćaš u skladu sa ugovorom ti si čistPa ratu za kredit placam redovno, nisam do sada imao problema. Samo ovo na kreditnoj sto nisam jos isplatio sve, nego po malo, ali tu mi udaraju kamatu neku smesnu od 200-300din mesecno, pa mogu da priustim. Verujem da ce da mi lupe neki avans, fazon 8-10K, videcemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari