Tesko da je sa Soko Lite , mora da je pogresio ime tarife.
Podneo zahtev za prelazak u YetelNa koju foru?
Podneo zahtev za prelazak u Yetel
Stara tarifa bila Omorika 3 sa dodatnih 100 gb,Istekom ugovora prebacili na Soko liteJesi trazio soko lite ili su ga sami ponudli kao opciju?
Na 2237 din 50% i na 2999 50%Jos nisam cuo da je neko dobio Soko lite sa 60% popusta , svaka cast .![]()
Bilo je tu vise poziva,mesec dana se ganjamo.Prosli ugovor isto tako.Tada sam dobio 3 meseca po 1 din. i 100gb. uz omoriku 3Celavi, Lepo si ti to ispregovarao. Ja sam bio u nekoj frci oko posla i nisam hteo vise da gubim vreme sa budalama, tu racunam i A1 kod kojih sam hteo da predjem, pa sam u odnosu na ovu trenutnu akciju, dobio 3ili 6 meseci po dinar, ostalo po vazecim uslovima.
Ja sam zeni izboxovao iste uslove. Kad smo otisli do poslovnice da potpise ugovor oni su u sistemu videli sta sam ispregovarao telefonom. Potpisala je ugovor u kome pise da je po posebnim uslovima. Jedini problem je bio sa tih dodatnih 50Gb koji su se pojavili tek posle moje intervencije preko njihovog chata jer me mrzelo da idem ponovo do poslovnice . Inace godinama unazad tako ugovaram i uvek su ispostovali to sto smo dogovorili a nije konkretno pisalo u ugovorima.Devojku zvali napricali svašta daju joj 12 plus 50gb za 1599, ona sva srećna prihvatila i sad nema gde. Uglavnom to na ugovoru ne postoji, nego kažu to je dogovor vi ćete dobiti tipski ugovor bez 50gb i skuplje će koštati.
Jel tako i kod vas bilo ili lepo na ugovoru dobijete šta treba da dobijete?
Ja sam u A1 dobio lepo, popust na tarifu toliko i toliko, popust na uredjaj toliko i toliko, dodatne beneficije toliko i toliko, sve je pisalo. Ovo mi smrdi jako, čija firma dobro je i da daju ugovor.
Kad se stavi potpis nema kasnije ja sam trebao ovoliko da dobijem i ovoliko da plaćam...
Svaka cast ubio si pregovaranje realnoBilo je tu vise poziva,mesec dana se ganjamo.Prosli ugovor isto tako.Tada sam dobio 3 meseca po 1 din. i 100gb. uz omoriku s
Da na pripejd,a posle toga total data sa 50% popustaSvaka cast ubio si pregovaranje realnoKazi mi samo jesi potegao prenosenje broja na prepaid u Yettelu ili ako nisi, na koji si paket “hteo” da predjes tamo?
Ovo je bitna info, hvala puno bice korisno mnogimaDa na pripejd,a posle toga total data sa 50% popusta
Vodite racuna sta potpisujete.Trazite da vam posalju personalizovana pismo sa personalizovanim benefitom.Danas obnovio ugovor na 24 meseca.
Soko lite prvih 12 meseci 1200 din.
Drugih 12 meseci 1500 din.
Јеси ли ти добио написмено тај уговор? Дај да видимо како то изгледа.
Znaci nudili su ti Soko Lite za 1500 din mesecno tokom cele UO ako dobro shvatam?Ja sam danas odbio 50% popusta na Soko Lite tako da zaista to nude.
Prvo mi je nađeno 50% na prvih dvanaest meseci, zatim na 18 meseci da bi poslednja ponuda bila na 24 meseca.
Čekamo Ponedeljak i ponudu od 60% popusta ili (već ugovoreni) prelazak kod drugog operatera.
Voleo bih samo da mi objasnis kojom racunicom?😀Pre će biti 2150 nego 1500
Ponuda je bila 1650 Dinara na 24 meseca koja je predstavljena kao 50% popusta.Znaci nudili su ti Soko Lite za 1500 din mesecno tokom cele UO ako dobro shvatam?