Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

shamanNS

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2007
Poena
915
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9T
Pristup internetu
  1. Optički internet
A šta ste radili vi kojima oktobarski račun se ne vodi da je plaćen a pare skinute sa računa u banci? :D :D

mifune21

Poštovan
Učlanjen(a)
09.02.2017
Poena
70
imam neku staru prepaid karticu, na kojoj mi je povezan google nalog i jos neki profili, neki dan da dopunim kredit kaze ova sto radi nesto nece, na kraju skontam da su je ugasili.
na koji nacin to mogu povratiti ako moze uopste?
koliko sam negde video ako 3 meseca budes bez kredita oni je ugase?

mifune21

Poštovan
Učlanjen(a)
09.02.2017
Poena
70
sto je najgore ne znam kad je istekla kartica...
uvek sam se normalno logovao na profile, jer su nalozi pamtili ip adresu...
posle nestanka struje i neta ujedno, promenila se i ip adresa, iako znam korisnicko ime i sifru, ne mogu se ulogovati trazi potvrdu sms kodom, jer komp prepoznaje kao novi uredjaj 😬😬
najvise bih voleo da mogu vratiti broj

Igrutin

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2005
Poena
305
A šta ste radili vi kojima oktobarski račun se ne vodi da je plaćen a pare skinute sa računa u banci? :D :D
Mora da se kontaktira banka. Evo šta je odgovorio agent Mobi banke na chat-u:
"Zdravo, kako MTS ne vidi uplatu, a sredstva su rezervisana možeš poslati poruku putem apliakcije banke i internet bankarstva klikom na prijemno sanduče u gornjem desnom uglu na početnoj stranici/ ikonicu zvona, zatim na opciju Nova poruka/ ikonicu papira sa plusićem. Za tip poruke odaberi bilo šta, sem prigovora. Upišeš vreme plaćanja, iznos, način plaćanja, ime trgovca i da oni ne vide uplatu.
Druga opcija je da pozoveš 063/9005 sa prijavljenog broja u banci.
Nakon pozivanja ili slanja poruke banka prosleđuje upit banci trgovca kako bi se izvršila provera i sve regulisalo."

Novac je vraćen (oslobođen rezervacije) posle par dana.

Koliko je meni poznato i kod svih drugih banaka sam korisnik mora, na neki sličan način, da inicira oslobađanje rezervisanih sredstava, bez obzira što je problem bio na sajtu za plaćanje mts-a, a ne na strani korisnika.

trajkovic

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
330
Na koji način se pregovara? U poslovnici ili nekako drugačije?
Obratio sam se prvo preko chata i tražio nešto povoljnije od ponuđenog.
Nakon toga sam dobio poziv i standardnu ponudu.
Rekao sam da nisam zadovoljan i da kod konkurencije ima povoljnije.
Onda sam dobio drugi poziv (sa skrivenog broja) i sve smo se dogovorili.
O3 za 1.199 din

ppredrag

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2005
Poena
565
Moja oprema  
CPU & Cooler
I5 12400F, AC 34 eSports Duo
Matična ploča
MSI Pro B660-A DDR4
RAM
2x16 Gb Geil Orion
GPU
RX 6700XT
Storage
Kingston KC3000, Kingston A2000
Zvuk
Soundblaster Z
PSU
Antec HCG650
Kućište
NZXT H5 Flow
Monitor
AOC 24G2
Miš & tastatura
Helios XD3, Redragon Draconic White
Pristup internetu
  1. Optički internet
Par godina sam na Zmaj tarifi, bez ugovora, 1000rsd paket. Sad me zivkaju svaki dan i uslovljavaju ugovorenu obavezu za isti novac ili da im bez ugovora plaćam skoro 50% više. Pri tom umesto 10Gb za surf i 10Gb za yt sad su skratili na 15Gb sveukupno i dodali još 50min i 50 sms( za koje me zabole baš).

Pa da pitam upućene da li im je ovo APP fora ili ću ipak morati da se obavežem? Hvala.

Vladarko

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poena
235
Moj brat ima baš takvu Zmaj tarifu. Njega (za sada) ne smaraju. Međutim, to što su ti dodali po 50 minuta i poruka liči na neku od ovih Zmaj tarifa sa ugovorom.

Šteta. Beše lepo da možeš da imaš postpaid mogućnosti bez ugovorne obaveze.

stopke

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
315
Par godina sam na Zmaj tarifi, bez ugovora, 1000rsd paket. Sad me zivkaju svaki dan i uslovljavaju ugovorenu obavezu za isti novac ili da im bez ugovora plaćam skoro 50% više. Pri tom umesto 10Gb za surf i 10Gb za yt sad su skratili na 15Gb sveukupno i dodali još 50min i 50 sms( za koje me zabole baš).

Pa da pitam upućene da li im je ovo APP fora ili ću ipak morati da se obavežem? Hvala.
samo iskuliraj te pozive...imas prethodnog zmaja na neodredjeno po toj ceni... app fora, hoce da ti uvale novi zmaj.

ppredrag

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2005
Poena
565
Moja oprema  
CPU & Cooler
I5 12400F, AC 34 eSports Duo
Matična ploča
MSI Pro B660-A DDR4
RAM
2x16 Gb Geil Orion
GPU
RX 6700XT
Storage
Kingston KC3000, Kingston A2000
Zvuk
Soundblaster Z
PSU
Antec HCG650
Kućište
NZXT H5 Flow
Monitor
AOC 24G2
Miš & tastatura
Helios XD3, Redragon Draconic White
Pristup internetu
  1. Optički internet
E sad, posto sam ocigledno ispao majmun i juce jos rekao da posalje ugovor, da li mogu da ga izignorisem i vratim im ga nepotpisanog?

Miki919

Poštovan
Učlanjen(a)
19.01.2021
Poena
65
Pozdrav, jel imao neko problema da postpaid broj prekida posle dva sekunda? Covek pokusava da me dobije. Neka je tarifa sa neogrnicenim minutima prema svim mrezama. Ne znam koja je tarifa tacno ali problem je sto svaki 1-3 sekunda prekine poziv. Do pozivaoca je sto posto problem.

geoneo

Poštovan
Učlanjen(a)
09.09.2019
Poena
75
Postoji li neka promocija za nove korisnike za OM3 paket (i koja... tipa 6m/1din ili 12m/1din...) ili ja ne vidim? (svakako ne vidim pa zato i nosim naocare :) )
Nekako mi mnogo 1499 RSD mesecno :(

Hectorr

Zapažen
Učlanjen(a)
08.11.2021
Poena
15
Mene je isto zvao lik,imam zmaj tarifu,i nudio mi novu za 999 dinara,15gb neta,10gb instagrama,i standarno minute i poruke,ja budala bio u žurbi,i rekao da pošalje ugovor..ako postoji neka caka,može neko da mi objasni?i šta savetujete?da ne potpišem to?i da li mogu da ne potpišem,iako sam uzeo os poštara već..?

faca

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
435
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ја сам кеви скоро отказао, звали је два месеца пре истека уговора да потпише нови Морава 150, ја јој кажем да откаже и да пред крај тражимо неки бенефит,добили пре неки дан 2 месеца по 1 дин, јуче поштар донео уговор.
Звали смо да откажем, и рекли су да само не примимо уговор, уговор био у пошти, нисмо ни отишли по њега.
Мислим да ти не могу ништа све док не потпишеш.

liman

Slavan
Učlanjen(a)
22.05.2008
Poena
395
Mene je isto zvao lik,imam zmaj tarifu,i nudio mi novu za 999 dinara,15gb neta,10gb instagrama,i standarno minute i poruke,ja budala bio u žurbi,i rekao da pošalje ugovor..ako postoji neka caka,može neko da mi objasni?i šta savetujete?da ne potpišem to?i da li mogu da ne potpišem,iako sam uzeo os poštara već..?
Jel to na godinu dana ugovor?

Hectorr

Zapažen
Učlanjen(a)
08.11.2021
Poena
15
Al koja im to fora?msm zašto nude i cimaju npr za zmaj,isti novac a više neta..?žele da te stave kao pod ugovor?

Stevcho

Slavan
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poena
215
Moj ćale otišao da promeni sim karticu jer je izgubio telefon, uvalili mu novi ugovor na 24 meseca pride i 200 dinara više jer je tarifa poskupela. Ja sam hteo da pređe na Senior tarifu jer ne koristi internet samo pozive i poruke, može li da poništi ugovor i pređe na jeftiniji? Kako da to najbolje izvede? Ugovor mu je stigao poštom.

uji

Cenjen
Učlanjen(a)
24.12.2019
Poena
185
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Y510P
Tablet
Lenovo Tab 2 A7-10
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9 SE
Pristup internetu
  1. Mobilni internet
@Stevcho upravo sam proverio na sajtu mts-a. Može samo sa više da pređe najniže na inicijalnu i prelazak na nižu košta 99 dinara. Poništavanje ugovora znači da će platiti penale.

Stevcho

Slavan
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poena
215
Nema veze što su mu tek poslali ugovor i što nije potpisan u poslovnici? Nešto kao 14 dana da vrati robu?

• Like
Reagovanja: uji

uji

Cenjen
Učlanjen(a)
24.12.2019
Poena
185
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Y510P
Tablet
Lenovo Tab 2 A7-10
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9 SE
Pristup internetu
  1. Mobilni internet
@Stevcho Prevideo sam tu činjenicu, izvinjavam se. Pošto je ugovor zaključen na daljinu, ima to pravo u roku od 14 dana, kako i mts u opštim uslovima navodi, što je u skladu sa članom 28 zakona o zaštiti potrošača.

Apple

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2009
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
5950x Full EK Water 2x240 Radiator D5 Pump
Matična ploča
MSI MAG B550 TOMAHAWK
RAM
Patriot Viper Steel 4400MHz
GPU
EVGA FTW3 Ultra 3080
Storage
ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 1TB; WD Black 1TB
Zvuk
Asus DGX
PSU
Seasonic Platinum-1000 1000W - SS-1000XP
Kućište
Fractal Define S2 Tempered Glass
Monitor
LG Ultragear 27GP750 1080p 240Hz
Miš & tastatura
Logitech Pro X Superlight White & Logitech G413
Laptop
MacBook Air M1 16/512GB
Mobilni telefon
Apple 14 Pro 256gb
Pametni uređaji
Apple Watch 7
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kod mene je bilo problema da nisam dostupan na neki nacin. Otp failed call jer sam bio na VOLTE. Cim sam zagasio mogao sam primiti pozive.

savudin

Cenjen
Učlanjen(a)
07.06.2009
Poena
180
Evo samo da razjasnim ovo sa Zmajem, jer su i mene zvali, dva puta.
Samo nude prelazak na ugovornu obavezu, nema nikakvog povećanja cene od 01.01., ko ima stari Zmaj može da ga gura i dalje bez ugovorne obaveze.
Mada, po meni, nova Zmaj tarifa nudi više za iste pare. Jedini "problem" je ugovorna obaveza, koja kad istekne moraće da se obnovi da bi zadržali cenu od 999 dinara.
Ovako stari Zmaj može da se tera i dalje za iste pare, bez UO.

Vrh Dno