Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

O1 i O2 sad nemaju minute u mtel mrezama, ne moze se Bosna i mtelrs zvati "besplatno" u okviru nekih minuta?

A sta je sa starim tarifama, ako se imala tarifa u kojoj se imalo 750 miuta razgovora ka svim mrezama u SBR i ka svim mtel mrezama pa i MtelRS, kad istekne dogodine UO da li se moze ostati na istoj tarifi i dalje imati 750 minuta price ka svima i svuda i placati puna cena tarife od 2699din?
Meni se nikako ne bi isplatilo dati majci tarifu bez minuta ka mtelrs...
Do sada sam stedio 2-4krsd samo na njeno zvanje u BiH sa Mix XL Plus tarifom. :d
@Zeha nakon isteka UO mozes da koristis svoju tarifu koliko hoces ali kao sto i sam znas po punoj ceni. Ako ti se isplati pod tim uslovima samo teraj dalje.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

***. не могу да вјерујем да нас има толико у МТС-у да зовемо исту мрежу ван Србије и да их то кошта?Гдје је ту национални интерес:)Не знам да ли је то тачно,али ако јесте,тешки зајеб.Прво ћу звати Доду,сад следују избори,па онда...

1/2 CG je u BG i NS, od sarajlija 1/2 je u BG i NS, 1/4 u belome svetu i samo 1/4 je ostala u I.SA. pa ti vidi... gde su svi ostali prognani i izbegli iz BiH i Hr...
I te kako koristimo i imamo potrebu da imamo povoljno komunikaciju sa mtel mrezom.
Svi mi imamo rodbinu i prijatelje s druge strane Drine.
Mi smo trosili mesecno (uglavnom majka) po 4-5krsd na fiksni, skoro svi pozivi ka BiH, sad majci placam 2699rsd i ima 750 minuta ka svim mrezama ukljucujuci mtel mreze pa ti vidi koliko se tu stedi ...
Da je pogresna odluka ukidanja mtel minuta, sa pozicije korisnika, jeste i te kako pogresna, sa pozicije TS mozda su sracunali da im se isplati izgubiti deo korisnika ali naplatiti svima razgovore ka mtel mrezama...
Ja se sve nadam da ce se dogodine predomisliti. (Nadanje "ludom" radovanje)

Слажем се,мада ко год је млађи користи интернет као врсту комуникације са својима(ако је то могуће и код оног с друге стране),нпр.припејд додатак у Теленору.Ја сам у МТС-у искључиво због тих минута.Раније користио КТ умјесто Мтел минута.Сад,све је трошак,а Телеком троши на све стране,планирано и непланирано.Видјећемо шта ће бити и тражити алтернативу.Ех што бих волио да им конкуренција сад уведе овакве пакете.Глобалтел на примјер:)

Da li je moguce prevremeno isplatiti telefon uzet na 24 rate po "povlascenoj ceni" uz UO?

Huawei P30

Слажем се,мада ко год је млађи користи интернет као врсту комуникације са својима(ако је то могуће и код оног с друге стране),нпр.припејд додатак у Теленору.Ја сам у МТС-у искључиво због тих минута.Раније користио КТ умјесто Мтел минута.Сад,све је трошак,а Телеком троши на све стране,планирано и непланирано.Видјећемо шта ће бити и тражити алтернативу.Ех што бих волио да им конкуренција сад уведе овакве пакете.Глобалтел на примјер:)
Глобалтел ти није никаква конкуренција МТС-у, нити може да буде...
Изгуглај лепо ко је власник Глобалтела па ће ти бити јасније како ствари стоје...

Iskreno, nikad me to nije zanimalo. Super su i osvežavajući na ovom tržištu. Baš me briga ko je vlasnik dok oni rade super.
Verujem da mnogi to nikad neće ni saznati, kao što ne bih ni ja da nisam pročitao ovde.
I stvarno ne znam zašto u sve moraju da mešaju politiku i slično. Ako ti je dobro koristi i uživaj.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Slazem se sa kolegom @The PunisheR
Svi uzimaju pare i Šaja i Gaja i Vlaja a da ti daju sto manje,samo me zanima da im uzmem sto vise za sto manje para.
A trenutno mislim da GlobalTel najvise daje plus ne vezujes se ugovorom.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Majka je zaglavljena na starom L paketu jos nekih 8 meseci (ona fora prva polovina ugovora 100gb a druga 1200mb :)
Na portalu MTS moze da se promeni tarifa u Omorika 1 koja je 1999 dinara,doda taj broj u boks4 sestrin i dele 100gb (pritom iskljuci limiter koji je 99,sada placa 1817 dinara.1699 tarifa+118 3g usluga!!! pa mu to dodje za nekih 180 dinara dodatnih neogranicen net).Sve ovo moze u teoriji.Moze li u praksi?I ako moze da li ta promena menja ugovornu obavezu ili samo paket?
Naravno bilo bi idealno da moze L paket prikljuciti boksu ali izgleda mogu samo novi paketi?

Da li nemo ima problem sa internetom na mobilnom telekom operater. Vec 2-3 dana, ali danas posebno, ubija me kako zeza.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

@grobaru75 Zar O1 nije 1399 na 24m UO?

@grobaru75 Zar O1 nije 1399 na 24m UO?
Jeste. Ali ona je trenutno ni na nebu ni zemlji. Ostaje joj jos 8 meseci da placa 1699 L paket sa 1200 mb +118 dinara 3g uslugu.Ovako jeste 1999 ako moze bez promene ugovorne obaveze(mislim na duzinu ili obnovu ugovora) ali pridružuje broj na boks paket pa deli sa sestrom 100 Gb. Tako tera do isteka ugovorne obaveze sa telefonom a onda predje na tu cenu 1399 bez telefona. Bar bi tako trebalo ako ne tumacim nesto pogrešno.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

radi li kome listing u aplikaciji moj mts?

a xls fajl mogu da skinem bez problema
f62cea3240fa0e554d871002ebe9c1b1.jpg

Da li se neko seća koliko je koštao mix xl plus paket bez ugovorne obaveze? Pošto su ukinuli minute ka mtelu razmišljam da ga zadržim kada istekne ugovor u septembru.

Sent from Samsung A71 using Tapatalk

Jutros su prebacili broj u mts i odmah aktivirali net limit. Gledao sam nekoliko strana u nazad, ali ne nađoh. Kako se deaktivira, jer nema u moj mts aplikaciji i jel ovo znači da naplaćuju ovaj mesec više?

kontaktiraj ih preko chata na sajtu njihovom i trazi deaktivaciju odmah dok ti ne naplate za ovaj mesec [emoji16]

Da li se neko seća koliko je koštao mix xl plus paket bez ugovorne obaveze? Pošto su ukinuli minute ka mtelu razmišljam da ga zadržim kada istekne ugovor u septembru.

Sent from Samsung A71 using Tapatalk

U stvari kosta 2699 i razmisljanje ti je ispravno, pogotovo ako puno "pricas sa mtel mrezama".
Ja stedim 2-4krsd sa Mix XL Plus tarifom jer mi majka beskonacno prica (250-300 minuta mesecno u proseku) sa svojima u BiH.
Fiksnog se vise ne dohvata...

Jutros su prebacili broj u mts i odmah aktivirali net limit. Gledao sam nekoliko strana u nazad, ali ne nađoh. Kako se deaktivira, jer nema u moj mts aplikaciji i jel ovo znači da naplaćuju ovaj mesec više?

Odma shvati bukvalno, danas tokom dana, sto pre trazi da ti iskljuce net limit uslugu.
Ostavis li za sutra naplacuju ovaj mesec.

Poslednja izmena:
Hvala momci, čekam da im proradi chat, jer izgleda nema nikoga u 9 i 20.

Nazad
Vrh Dno