Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Прати портал па ћеш да видиш када истиче и тада допуни. Ја имам 5 активних припејд и две полуактивиране које сам добио прошлог месеца уз два нова постпејд пакета и не пропуштам да погледам датуме. Другару је скоро пропала картица са доста кредита јер није знао да пријатељске допуне не продужавају трајање.

Јуче сам питао, изгледа да су омашили у информацији о поклону јер не важи за Причу.

A sta radis sa tim karticama? Ja imam jednu isteklu prepaid i dve neotpakovane prepaid dobijene uz proizvode (1 uz telefon, 1 uz tablet), ne znam sta bih s njima radio, verovatno ce isteci i one na kraju.

Kad pogledas sve je povoljnije na postpejdu. I kad se potrose podaci ili minuti jeftino je da se uplate tarifni dodaci.

Meni na Priči plus ne prolazi:

"Vas zahtev nije prihvacen. Molimo vas da pokusate kasnije. Vise informacija na 789."

Ja na Miks net S juče pokušao nekoliko puta i svaki put bićete obavešteni bla bla i tek danas kad sam probao stiže poruka "zahtev je prihvacen i biće obradjen u narednih 24 casa". Šta li ga obrađuju toliko...

Sistem im je trom kao deda Eskim u Sahari... i obratno... ko im je radio sistem, bas nas je zeznuo! :)

Upravo probao opet da aktiviram taj 1GB na prici i ovog puta proslo.. Da očekujem poruku o aktivaciji u toku 24 sata

Proveri, moze da se desi da ti poruka i ne stigne vec samo da ti dodaju taj 1gb na tvoje stanje

Питао ја њих, кажу да се ради на решавању.. Ја лично на боксу сам пар пута пробао, писало да је успешно али није стизала порука за потврду, после једно 3 пута у размаку од пар сати је стигла порука и врло брзо је била промоција активирана..

Imam jedno pitanje za koje me je kolega sa posla zamolio da se raspitam ovde jer on nema profil.Koliko se isplati uzeti iPhone 6S 16GB u MTS-u na 3 god uz paket MIKS L?

iPhone nije neisplativ kao drugi telefoni, ali i on izadje skuplji nego u oglasima, cini mi se za nekih 300e (bilo na 2 bilo na 3 godine isto izadje skuplji u apsolutnim brojkama).
Ne mogu da proverim jer im sajt ne radi trenutno :D Ni preko VDSLa, ni javni WiFi, ni VIP ni MTS mobilni net :D Za naslovnu mi javlja 404 ;)

iPhone nije neisplativ kao drugi telefoni, ali i on izadje skuplji nego u oglasima, cini mi se za nekih 300e (bilo na 2 bilo na 3 godine isto izadje skuplji u apsolutnim brojkama).
Ne mogu da proverim jer im sajt ne radi trenutno :D Ni preko VDSLa, ni javni WiFi, ni VIP ni MTS mobilni net :D Za naslovnu mi javlja 404 ;)
Bas smo pricali danas na poslu i neki njegov plan je da potpise na 3 god stim sto bih telefon placao na 24 rate po 2.500 koliko se secam mozda malo gore/dole i paket miks L.

24*2.500=60.000
Jedino na sta sam mu skrenuo paznju je ovih 3 god...nije to malo

За годину дана има да се лупа по глави шта он има да плаћа још 2 године, а телефони излазе ли излазе..

Imam jedno pitanje za koje me je kolega sa posla zamolio da se raspitam ovde jer on nema profil.Koliko se isplati uzeti iPhone 6S 16GB u MTS-u na 3 god uz paket MIKS L?

preko oglasa ide 70000,pa na gore zavisi ,tako da ta cena od 58000 na 3 godine za mix l je isplativa,ali za mene je 3 godine teska robija,na box, na koji vec ima popust cena od 77000 za 2 godine je po meni jos isplativija jel te kreditiraju.
nisam bas dugo obracao paznju za preko box paketa,ali izgleda da se bas iplati za iphone :)
ili su oni nesto spustasli cene za te jake telefone
mada sam kao cuo,bice nekih extra promocija do nove godine,od silnih informacija ko zna sa je tacno,ali moze saceka koji dan,bice nesto sigurno ,koliko i cega ko to zna

Poslednja izmena:
A sta radis sa tim karticama?
Обрћем паре. ;) Не бих више о томе да ме не би опет прозивали.

Сад сам и ја пробао на Причи, гига легао одмах а потврда стигла за 2 минута.

Dve prepaid kartice su ti dovoljne za to :)

Ja poneku iskoristim da imam onih 1000 din u mrezi 6x u sledecih 6 meseci :) Tj. dam nekome, ja ionako imam vise nego sto bi umeo da iskoristim unutar mreze ;)

Sećate se da sam pre par dana u poslovnici promenio tarifu KT500 na KT1000? Gledam PDF račun za november, piše tarifa KT500, iznos 500din, a imam 50% popusta (treba 250din).

Pozovem CC, kažu mi da su mi za novembar računali KT1000, pa je 50% od cene 500din. Naravno, KT1000 je počeo 1. dec. Napisana reklamacija.

Ovoliko cimanja oko promene KT tarife? Promena u poslovnici, čekanje reda, pisanje molbe, pa reklamacija? :wall:

Na svaki nacin zele da je se otarase :D

Ukoliko odaberete da Vam račun za izabranu uslugu stiže isključivo u elektronskoj formi, mts Vas nagrađuje umanjenjem računa u iznosu od 100 dinara, za prvi odabrani eRačun. Ukoliko koristite više naših usluga, možete da se opredelite da za svaku od usluga dobijate eRačun, ali ćete samo za prvu uslugu koju odaberete imati umanjenje mesečne naknade
Колико је раније(у почетку) било умањених рачуна?Ја добио 3 и сад регуларан обрачун.Нешто су дрндали.

Ja ne znam kad su to uveli ali kad sam pre par meseci u poslovnici u Kragujevcu pitao da mi salju mail za račun rekli su mi da ta opcija ne postoji....

6 meseci po 100.
Ali ako se ista menja po racunu, gubi se taj popust jer se menja ceo racun :(
Ja sam zato izgubio taj popust za net.

Ја нисам ништа мијењао,редовно плаћао и сад немам тај попуст више.Свашта.

Питам за комшију, колико би испао месечно iphone 6S 64gb уз miks XXL? Нмг се снађем колико све на крају испадне месечно..

Да, добија се припејд картица уз уговорну обавезу. Картица се мора активирати до краја овог месеца.
ja produzila ugovor u novembtu nikakvu karticu nisam dobila:trust:

Sad gledam - kartice su pocele da mi vaze mesec PRE nego sto je ugovor potpisan :D

Nazad
Vrh Dno