Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ja se svakog meseca dakle kockam, jer cekam da mi stigne opomena "8 dana pred iskljucenje odlaznog saobracaja" da bih se naterao da platim. Na stranu to sto nezakonski obracunavaju kamatu za kasnjenje, zestoko bih se iznervirao da mi naplate 1 klik misem 250 dinara. Moram se dovesti u red.

Мислим да искључење одлазног саобраћаја не повлачи пенале него оно кад скроз искључе. Ја баш сада имам једну опомену са 8-9 дана до тога али ми нису ништа ускратили па мислим да неће јер планирам да платим идуће недеље. Требало би да сада гасе оне који нису платили августовски а опомињу за септембарски.

tih 90 din naplacuju i kad iskljuce odlazni saobracaj. ako su to povecali na 250 nisu normalni

Ne placa se, ali mora da im se napomene OBAVEZNO da te odjave inace ce da se naprave blesavi i da ostave da placas i dalje.
ja nikad nisam placala 3g. to je nekad obavezno ili kako?

На порталу не видим рачуне старије од ове године па кад натрчим на тај рачун, преписаћу. Углавном сам сигуран да је пре 3-4 године било 200 или више, сигурно не бих ни размишљао о томе да је било 90.

Ne zezaj, neko te moze ozbiljno shvatiti, kakve gluposti prave nasi operateri :D

318din doplata :S: kad sam davno pre jedno 7-8 godina uzela telefon sa 3g nisu to naplacivali.
posto su im telefoni preko paketa tako jeftini mora da su primorani da naplacuju ovu uslugu:d

Saznao sam da ce se u decembru pojaviti neki bolji telefoni u ponudi. Ne znam koji, uglavnom ko nije zadovoljan trenutnom ponudom, neka se malo strpi.

Koji bolji njima od celokupne ponude 75% odpada na premium ili najskuplje telefone.
Od jeftininih nemaju skoro nista sunce mu :)
Sve oni kazu bice a dolaze samo ajfoni i galaxy s i ovaj zadnji z5
Ono i ako se pojavi neki srednji po ceni ce ga staviti u skuplju klasu i opet nista.
Srecom ima sve vise prodavnica koje brzo obaraju cene i jos ovim nekim karticama na 3,6,12 rata ispadne to ful :)

Mislio sam na bolji u nizoj i srednjoj klasi, naravno da nece nabavljati nista high-end kad vec sve popularno imaju u ponudi.

Ortaku je crkao fon uzet u MTS. Da li oni poput Telenora obezbedjuju zamenski uredjaj u toku trajanja servisa ili ne?

Ali mora da se naglasi kada se produzava ugovor da ne ostane 3g otimacina!

Мислим да искључење одлазног саобраћаја не повлачи пенале него оно кад скроз искључе. Ја баш сада имам једну опомену са 8-9 дана до тога али ми нису ништа ускратили па мислим да неће јер планирам да платим идуће недеље. Требало би да сада гасе оне који нису платили августовски а опомињу за септембарски.
Ma, povlaci penale i kada ti iskljuce odlazni. Tipa probam da pozovem, vidim iskljucili me. Aktiviram odlazne pozivanjem 789. I uplatim racun, da ne idem u poslovnicu. Oni mi to lepo naplate 190 nesto bez pdv-a i razgovor sa operaterom 10.

Meni Moj MTS portal netačno prikazuje stanje preostalih minuta/MB/SMS za sve brojeve, kako postpejd, tako kontrolu troškova. Svuda stoje vrednosti i sve su netačne. Ne malo netačne, već mnogo netačne! :mad:

Meni su KT tacni podaci, ali za postpaid brojeve je stvarno netacno.. minuti ka svim mrezama su mozda i tacni, minuti u MTSu svugde 0, a SMS kao da niko nije ni imao, svima ostalo 10, a znam da jednom broju ostane 1000 :D

A kako misle da im platim el. račun, kad mi stalno izlazi 404

Inače stanje je tačno prikazano i kt i postpaid
na "pregled računa i plaćanja" prikazuje se box račun za koji mi nisu aktivirali el. račun i koji stiže u koverti
računa za mobilni nema (nije ga nikad ni bilo), već pod " pregled plaćanja, a tu mi izlazi 404

Prilozi

• 404.jpg
    404.jpg
    168.4 KB · Pregleda: 182
Poslednja izmena:
Neverovatno mi da na jednom od najvecih, ako ne i najvecem domacem IT forumu, nema nikog (ili se ne javlja javno) ko radi u mts--u i ima neke insider info... Prosto mi to ne ulazi u glavu..

Možda je zbog toga što ljudi jedva čekaju da izgube posao zbog odavanja informacija iz firme u kojoj rade?

Neverovatno mi da na jednom od najvecih, ako ne i najvecem domacem IT forumu, nema nikog (ili se ne javlja javno) ko radi u mts--u i ima neke insider info... Prosto mi to ne ulazi u glavu..
Ljudima koji znaju nesto vise od salterskih radnika (koji ne znaju nesto puno inside vise) je do "ovde" sa ITem i stanjem u Telekomu, pa im je prica na IT forumu sigurno najmanje bitna i interesantna stvar ;)

BTW, za sta da se jave, ako nije za lose funkcionisanje sajta?

Možda je zbog toga što ljudi jedva čekaju da izgube posao zbog odavanja informacija iz firme u kojoj rade?

Da kao da bilo ko od nas ocekuje da taj neko kaze koliko se krade u telekomu, niste shvatili sta sam hteo da kazem, mada sam se i ja lose izrazio, nisam mislio samo na informacije, vec i na to kako sta.. Mada opet povratan na ono staro pravilo i pravilo broj jedan, u MTS-u ih sve onako kolektivno zabole za korisnike..

Naprotiv, naisli smo nekolicina nas na po nekog ko zna posao i hoce da uradi (ljudima koji znaju sta hoce i ne ocekuju nemoguce...), ali njima sigurno nije do pomaganja na forumu posle takvog radnog dana :(
Iksreno mene cudi da je ikome od njih do zivota posle tipicnih korisnika u poslovnici :D

Da li neko zna kako smanjiti potrosnju interneta na facebooku, postpejd telenor internet na laptopu, facebook trosi previse mb-a, kako smanjiti da ne vuce toliko ?
Inace na tom postpajdu se samo face koristi, pa bi trebalo nekako da smanjim da makar manje trosi, koristi se mozilla ver:42, dal preci na neki drugi pretrazivac koji je mozda bolji po potrosnji iskljucivo za fejs ?

Nazad
Vrh Dno