Ako su te prebacili na novi paket onda bi trebalo da je to to. Jedino da svratis do poslovnice da se raspitas kako je resen zahtev. Ili da probas preko podrske kako bi bio siguran da ti je ostala ista cena
U mom slucaju raskinuo sam ugovor i u petak na sajtu je stajalo resen zahtev, ali me niko nije obavestio kako je resen. U subotu u poslovnici su proverili i receno mi je da je odobren raskid. Raskinuo sam ugovor i prebacen je broj na postpaid bez ugovora kako bih mogao da prenesem broj u drugu mrezu. Odmah posle raskida podnet zahtev za prelazak u Yettel. A danas mi je stiglo postom da je zahtev za raskid resen i da odem do najblize poslovnice.
Tako je, upravo zavrsio. Nude 6 meseci 1 din pa posle ful cenu ( omorika s) jedino ako ides na soko lite nude 6 meseci 1 din pa 6 meseci 2025din pa onda full cena.I dalje je ta akcija. 6 meseci po 1 dinar, nakon toga puna cena
Migracija na novi Paket najverovatnije.Sta znaci ovo?
Ja sad bio da proverim u poslovnici šta se dešava.
Prigovor za boks paket rešen tako što ostaje ista cena.
Prigovor za postpaid broj još nije rešen. Ali sad tu nastaje novi problem, kaže mi ona na info pultu ili je opcija ostanak na starom ili raskid ugovora ali tad gase broj ?!
E sad dal je to njihova pretnja pretnja ili šta ne znam, kao ne postoji opcija da ostane broj bez ugovorne obaveze ili na prepaidu
Vidi imas tri opcijeDa se nadovežem, danas bio u drugoj MTS poslovnici, odobren raskid, kada se podnese zahtev mogu da me prebace na prepaid ili postpaid bez ugovorne obaveze. Komedija sa njima 😂
Korisnički staž se više ne resetuje prelaskom na pripejdda predjes na prepaid ali onda ne mozes da prenes broj u drugu mrezu (drze te jos 3 meseca)
To bi ti bilo najbolje. Sleduje te bonus dobrodošlice od 300 jedinica i 10GB na 15 dana, što je sasvim dovoljno da premostiš do prenosa u A1 prepaid za besplatan Mega plan.Mogu da me prebace na prepaid. Komedija sa njima 😂
Tako i meni rekao ovaj neki agent iz A1, nikako na prepaid jer onda 2-3 meseca ne može prelaz u drugu mrežu.Kod mts-a nije pametno preci na pripejd sa postpejda, drzace vas 60 dana pa tek onda mozete u drugu mrezu. Tako su mene zeznuli kad sam rasturio box pre godinu i kusur dana.
Jedino ako su nesto menjali u skorije vreme. 👍^ nema vise tog pravila kao sto je receno u postu iznad tvog
Kako si podneo? Meni na zahtev mejlom od 1.12. nikad nisu odgovorili, tj, nisam dobio rešenje, dok na zahtev preko portala podnetog krajem decembra, gde donekle možeš da pratiš, jesu i danas je stiglo pismo, sledi odlazak u poslovnicu.Podneo zahtev za raskid zbog promene cene 27.12. Još ništa nisam dobio kao odgovor. Jel tačno da moraju da odgovore u roku od 8 dana?
Za raskid je rok 30 dana, za prigovor je 8 danaPodneo zahtev za raskid zbog promene cene 27.12. Još ništa nisam dobio kao odgovor. Jel tačno da moraju da odgovore u roku od 8 dana?
Pismeno u poslovnici. Dobio broj pod kojim je zaveden. U aplikaciji stoji "preuzet".Kako si podneo? Meni na zahtev mejlom od 1.12. nikad nisu odgovorili, tj, nisam dobio rešenje, dok na zahtev preko portala podnetog krajem decembra, gde donekle možeš da pratiš, jesu i danas je stiglo pismo, sledi odlazak u poslovnicu.
Bilo je reči da je zbog povećanja cena rok 8 dana. Ne znam ali logično bi bilo jer se ne slažem sa prelaskom na novi paket koji počinje da se primenjuje 9.1.Za raskid je rok 30 dana, za prigovor je 8 dana
Zasto nisi potpisao preko maila?Krajem decembra sam podneo zahtev za prenos broja iz MTS u A1 i zvali me iz MTS, ponudili 50% na Soko Lite. Sa tim popustom prva godina bi bila 962,5 dinara, a druga godina 1824,5 dinara. Kada sam otišao u poslovnicu, službenica zvala tog čoveka iz službe za brigu o korisnicima i nešto razjašnjavala i onda mi rekla da moram da potpišem ugovor sa punom cenom koju ću platiti za tih nekoliko dana do kraja decembra, a da će dogovoreni benefit biti aktiviran 1. januara o čemu ću dobiti sms poruku. Prihvatim i potpišem ugovor. Nisam dobio nikakvu sms poruku i sada sve što imam je ugovor za Soko Lite sa punom cenom. Ne znam da li da reagujem sada i pokušam da dobijem čoveka iz službe za brigu o korisnicima sa kojim sam razgovarao, ili da čekam sledeći račun? Da li neko ima iskustva? Hvala.
Ako Vam uskoro ističe ugovor, podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu. 🙂Ima li na forumu neki agent/akviziter iz mts-a koji moze da obezbedi 50% na Soko lite za dva broja? Ako takav postoji, neka se javi privatnom porukom...![]()
Zato što sam uzeo i uređaj sa onim eko popustom pa sam morao da odem u poslovnicu da predam uređaje za reciklažu i preuzmem novi telefon.Zasto nisi potpisao preko maila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari