Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Kolega podneo zahtev za prelazak u A1 , koristi plan200 vec neko vreme. Zvali ga malopre i nudili zmaj tarifu. Pocelo je od 30% popusta na 40% na kraj 50%. Pitaju ga sta bi mi odgovaralo , kaze ima godinu dana besplatno u A1. Oni to trenutno nemaju ali moze iz A1 u Mts da se vrati kad god pozeli.

Kolega podneo zahtev za prelazak u A1 , koristi plan200 vec neko vreme. Zvali ga malopre i nudili zmaj tarifu. Pocelo je od 30% popusta na 40% na kraj 50%. Pitaju ga sta bi mi odgovaralo , kaze ima godinu dana besplatno u A1. Oni to trenutno nemaju ali moze iz A1 u Mts da se vrati kad god pozeli.
Godinu dana bespaltno je isto što i 50% tokom ugovorne obaveze, osim ako se razlikuju cene paketa mts i a1 u koje je presao...

Godinu dana bespaltno je isto što i 50% tokom ugovorne obaveze, osim ako se razlikuju cene paketa mts i a1 u koje je presao...
Nije isto ,posle godinu dana mozda Mts da ponudu 18 meseci besplatno. Sto mu dodje 100% tokom dve godine. 😄
Salu na stranu apsolutno nije isto. Nema vezivanja , nista ne placas a posle 12 meseci opet nesto uhvatis.
A Mts je davao i 18 meseci nesto mnogo skuplje (box paketi) tako da mora da se otvori lepo.

Izgleda je samo moja keva zakazala za prenos iz A1 u MTS sa 65+ tarifu (ponudili su joj 6 meseci po 1 din ali ugovor istece tek za 15 dana tako da mora do tad cekat), ali ako napucaju cene videt cemo, global tel joj onda preostaje pod uslovom da rade SMS sa OTP i erste banke da mogu da aktiviram ebanking...

Jos nema novih tarifa...

Scared Still Waiting GIF by Looney Tunes

Meni je dečko u poslovnici rekao nove tarife od 5.11 :)

Izgleda je samo moja keva zakazala za prenos iz A1 u MTS sa 65+ tarifu (ponudili su joj 6 meseci po 1 din ali ugovor istece tek za 15 dana tako da mora do tad cekat), ali ako napucaju cene videt cemo, global tel joj onda preostaje pod uslovom da rade SMS sa OTP i erste banke da mogu da aktiviram ebanking...
Jel su to ponudili u poslovnici?

Nekada je slično to i bilo... Tipa za dan zaljubljenih, secam se neke su Nokie bile 1+1, u to vreme ozbiljan telefon, neki na slide, ali ima tome jedno 15-20 godina.

Sestri istekao ugovor za "Omoriku 12", a želela je prelazak na "Soko lite" tarifu.

Malo pre isteka ugovora su joj ponudili 1 mesec 50% popusta, nakon isteka ugovora i pozivanja broja za benefite (064733) nudili 20% popusta tokom trajanja celog ugovora, rekao sam joj da može da dobije više i da ne prihvati to, pa smo ponovo zvali i pokušali više puta, tražili više, ali nisu želeli da odobre više od tih 20% popusta.

Nakon sugestija dobijenih ovde na forumu (hvala kolegama!), podnet zahtev u poslovnici Yettel-a za prelazak u njihovu mrežu i nakon neka 2 sata je usledio poziv od mts-a, uz njihova pitanja o razlozima za prelazak i odgovor da Yettel nudi veći popust, ponudili 50% na 24 meseca za "Soko lite" tarifu.

100GB + 199GB mesečno za manje novca nego što je plaćala "Omoriku 12".

HVALA svim aktivnim članovima foruma na korisnim sugestijama i značajnoj uštedi novca.

Koliko "slota" za Iris Go aplikaciju nude u ovim Omorika i Soko tarifama? Može li da se aplikacija koristi na android boxu, smart tv-u?

A koliko "slota"?

meni pise 6 opet nisam siguran ja aktivirao 3 meseca free preko supernove :p

Sestri istekao ugovor za "Omoriku 12", a želela je prelazak na "Soko lite" tarifu.

Malo pre isteka ugovora su joj ponudili 1 mesec 50% popusta, nakon isteka ugovora i pozivanja broja za benefite (064733) nudili 20% popusta tokom trajanja celog ugovora, rekao sam joj da može da dobije više i da ne prihvati to, pa smo ponovo zvali i pokušali više puta, tražili više, ali nisu želeli da odobre više od tih 20% popusta.

Nakon sugestija dobijenih ovde na forumu (hvala kolegama!), podnet zahtev u poslovnici Yettel-a za prelazak u njihovu mrežu i nakon neka 2 sata je usledio poziv od mts-a, uz njihova pitanja o razlozima za prelazak i odgovor da Yettel nudi veći popust, ponudili 50% na 24 meseca za "Soko lite" tarifu.

100GB + 199GB mesečno za manje novca nego što je plaćala "Omoriku 12".

HVALA svim aktivnim članovima foruma na korisnim sugestijama i značajnoj uštedi novca.
Ja sam dobio 40% bez zahteva za prelazak.Svakako super,pre toga imao Omoriku 8.
Na kraju više za manje para

Kako to kod mene, drugi mesec ugovora, soko lite se pojavilo i evo sada 3.mesec nastavilo, da na početku meseca imam 400 gb interneta, a ne 300 kako je bilo na početku prvog meseca (100 gb redovno +199 letnja promocija). Odakle tih 100 gb viška? Ima li to veze sa naknadnim Box3 optika paketom koji sam uzeo jedan mesec kasnije od soko tarife?

Preneto od proslog meseca.

Pa šta se u soko lite prenosi iz meseca u mesec? Ja potrošim do 30 gb. Ostaje mi 270. A narednog meseca dobijem 400 gb. I sada i ovoga meseca. Opet 400. 🤔

Pa šta se u soko lite prenosi iz meseca u mesec? Ja potrošim do 30 gb. Ostaje mi 270. A narednog meseca dobijem 400 gb. I sada i ovoga meseca. Opet 400. 🤔
Prenosi se 100gb u sledeci , plus 299 imas sledeci 399. I tako svaki mesec, nista ne potrosis i svaki mesec imas 399gb. 😀

Nazad
Vrh Dno