Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Aktivirao sam poziv na čekanju, ali mi ne radi, šta može biti problem, da li treba nešto podesiti i u samom telefonu?

Naravno da treba

Prilozi

• IMG_8139.png
    IMG_8139.png
    23.4 KB · Pregleda: 74
Pitao na fb imaju li neku ponudu sa telefonom ili bez sutradan me pozvali i ponudili 50 bez telefona i 40 sa telefonom.
Ja sam juce pricao sa operaterom MTS, nude mi samo 6 mes po 1 dinar. Da predjem iz A1. Za telefon redovna cena na 24 rate. Koga kontaktirati za popust koji si dobio? Nemam
FB.

Ja sam juce pricao sa operaterom MTS, nude mi samo 6 mes po 1 dinar. Da predjem iz A1. Za telefon redovna cena na 24 rate. Koga kontaktirati za popust koji si dobio? Nemam
FB.
Ne znam za prenos broja za stare korisnike je ponuda 50% bez telefona ili 40% sa telefonom i ne moze reciklazni popust,

FB.
Ne možeš kao novi korisnik da dobijaš popust na tarifu, možeš jedino 6 meseci po 1 dinar uz 100gb jednokratno, možeš da iskoristiš i Eco popust za kupovinu uređaja uz uslove koje sam napisao na prethodnoj strani

Da li neko koristi ovde soko max paket?
Meni je malo nerealna ponuda, da za 2.200 dinara za prvih godinu dana a nakon toga za 4.500 dinara dobijes flat 4G net, pa onda Iris GO Max, Balkan myusic, Apolon i Deezer sve besplatno i jos kao neograniceno drustvene mreze.

Sve to ima na Soko Lite i plus 50% popusta na cene sa sajta. Sigurno daju i na Max , zena jedino sto arci za sve pare je mtl minuti oko 1500 mesecno, iris slotove koristimo malo, ja dezer cepamo jako cesto.Net ne delimo odavno od kad je njen telefon stradao, cip za deljenje neta 2 puta se pokvario a baterija se grejala i trosila ludo. Bio neki huawe u pitanju, od tada ne daje net da se deli.

Može li se dobiti neki popust za prelazak sa Omorike na Soko Lite ako mi još nije istekla ugovorna obaveza?
Makar svih 24 meseca po 2199

Poslednja izmena:
Novi update. Posle kontakta na Facebook, zvali su me danas. U Soku Lite nudili samo 10 posto. Kad sam odbio i rekao da tražim 50 posto, rekli su mi da može maksimalno 30 posto. Odbio sam i to, rekavši da odlazim kod drugog operatera.
Ostaje zahtev za prenos kod drugog operatera. Čak ona varijanta globatel nije losa

Može li se dobiti neki popust za prelazak sa Omorike na Soko Lite ako mi još nije istekla ugovorna obaveza?
Makar svih 24 meseca po 2199
Nema popusta , ne potpisujes novu ugovornu obavezu. Ona bi svi redom menjali pakete i uzeli soko lite za 2200, a to vazi za prvu godinu.
Meni ostalo jos 3 ipo meseca do isteka , napisao lep mail i dugacak u vezi popusta. Prvo mi stiga mail da su prosledili sluzbi za davanje benefita. A juce zvali i radnica rekla mozete otici u poslovnicu 28.09 i traziti eko popust mi ga ne mozemo odavde iz kol centra dodeliti. Na moje pitanje jer su uopste procitali moj mail i sta sam trazio, kaze jeste najbolje 28.11 da zovem neku sluzbu da vide sta mogu. Ja odgovorio najbolje da 28.12 odem u A1 i prenesem broj i onda ce oni mene da zovu. Samo se slatko nasmejala a ja reko dovidjenja. Nista ne pali kod njih sem prenos broja u A1 ili Yetel.

Poslednja izmena:
Nema popusta , ne potpisujes novu ugovornu obavezu. Ona bi svi redom menjali pakete i uzeli soko lite za 2200, a to vazi za prvu godinu.
Meni ostalo jos 3 ipo meseca do isteka , napisao lep mail i dugacak u vezi popusta. Prvo mi stiga mail da su prosledili sluzbi za davanje benefita. A juce zvali i radnica rekla mozete otici u poslovnicu 28.09 i traziti eko popust mi ga ne mozemo odavde iz kol centra dodeliti. Na moje pitanje jer su uopste procitali moj mail i sta sam trazio, kaze jeste najbolje 28.11 da zovem neku sluzbu da vide sta mogu. Ja odgovorio najbolje da 28.12 odem u A1 i prenesem broj i onda ce oni mene da zovu. Samo se slatko nasmejala a ja reko dovidjenja. Nista ne pali kod njih sem prenos broja u A1 ili Yetel.
Pa ima popusta na godinu dana kao sto pise na sajtu. To su mi vec ponudili odmah iako imam godinu dana do isteka ugovora. Naravno da se potpisuje nova ugovorna obaveza na 24 meseca.

Mislio sam da se mogu izvuci i 2 godine po toj ceni

Pa ima popusta na godinu dana kao sto pise na sajtu. To su mi vec ponudili odmah iako imam godinu dana do isteka ugovora. Naravno da se potpisuje nova ugovorna obaveza na 24 meseca.

Mislio sam da se mogu izvuci i 2 godine po toj ceni
Nisam znao da su ti ponudili na pola ugovorne obaveze oni sami. Oni te dobijaju na jos 2 godine za vise para. Da ti istekao ugovor imao bi prve godine 1100 a druge 1600 Soko. Ovako sacekaj da istekne ugovorna obaveza. 😀

Sve to ima na Soko Lite i plus 50% popusta na cene sa sajta. Sigurno daju i na Max , zena jedino sto arci za sve pare je mtl minuti oko 1500 mesecno, iris slotove koristimo malo, ja dezer cepamo jako cesto.Net ne delimo odavno od kad je njen telefon stradao, cip za deljenje neta 2 puta se pokvario a baterija se grejala i trosila ludo. Bio neki huawe u pitanju, od tada ne daje net da se deli.
Soko lite ima ogranicen net: Neograničeni internet saobraćaj koji vam je na raspolaganju u okviru mesečne naknade možete koristiti na način da prvih 100GB+199GB koristite po maksimalnoj brzini, a ostali saobraćaj po brzini do 10 Mb/s u mts mreži.

Dok soko max nema, zato i pitam da li neko ima ovaj paket pa moze da potvrdi da ne uzimam bezveze ako ce kasnije da smanje brzinu.

Sto ne uzmes ruter u koji mozes da ubacis sim karticu? Ne moras onda telefon da koristis za deljenje. Samo mi nemojte reći da to ne može?

Soko lite ima ogranicen net: Neograničeni internet saobraćaj koji vam je na raspolaganju u okviru mesečne naknade možete koristiti na način da prvih 100GB+199GB koristite po maksimalnoj brzini, a ostali saobraćaj po brzini do 10 Mb/s u mts mreži.

Dok soko max nema, zato i pitam da li neko ima ovaj paket pa moze da potvrdi da ne uzimam bezveze ako ce kasnije da smanje brzinu.

Sto ne uzmes ruter u koji mozes da ubacis sim karticu? Ne moras onda telefon da koristis za deljenje. Samo mi nemojte reći da to ne može?
Ne smanjuju brzinu nikad na Soko Max , moze sa ubaci sim kartica u ruter, ali zena koristi karticu. Placati sad skupo tarifu da se ubacuje u ruter je bezveze za mene. Ova globatel za 999din 238 gb ta se moze ubaciti i cepaj , ali da ne koristim taj broj.

Poslednja izmena:
Ne smanjuju brzinu nikad na Soko Max , moze sa ubaci sim kartica u ruter, ali zena koristi karticu. Placati ssd skupo tarifu da se ubacuje u ruter je bezveze za mene. Ova globatel za 999din 238 gb ta se moze ubaciti i cepaj , ali da ne koristim taj broj.
Nadam se posle 4tb downloda mi nece praviti problema :D.

Kakav ssd? Nije mi jasno.
Pa zar ne mozes da umzes bilo koji ruter koji podrzava sim karticu i da ubacis?

Isti ssd ko tvoj umzes :D

ssd=sad

Ispravio nije ssd nego sad haha. Nece ti praviti problem, to je u A1 bilo i ranije ogranicavali hotspot na 50gb mesecno na neoneo paketu.
Mts ne pravi problema , ako nas 100000 to radi mozda i hoce. Samo proveri brzine na tvojoj lokaciji kod mene je max 20 brzina.

meni je jedna sa 25tb u ruteru i nema problema doduse tamo je 20 do 30gb potrosnja mesecno vezana je ip kamera za taj ruter da je neko stalno tamo mislim da bi tuklo sigurno 100gb mesecno

Da li neko koristi ovde soko max paket?
Meni je malo nerealna ponuda, da za 2.200 dinara za prvih godinu dana a nakon toga za 4.500 dinara dobijes flat 4G net, pa onda Iris GO Max, Balkan myusic, Apolon i Deezer sve besplatno i jos kao neograniceno drustvene mreze.
Tu nema logike da drustvene mreze budu neogranicene ako je vec internet neogranicen.Ili su nesto precutali (tipa,neogranicen do 100gb i sl.) Ili je vise marketinski trik

Tu nema logike da drustvene mreze budu neogranicene ako je vec internet neogranicen.Ili su nesto precutali (tipa,neogranicen do 100gb i sl.) Ili je vise marketinski trik

Možda je neograničeno kada se potroši 100GB iz paketa. Prešli su na novi nivo, nema više ni sitnih slova, ni zvezdica.

Edit: Izvinjavam se, tek sada vidim da je reč o Soko Max Paketu.

Ma to za Max je samo običan marketing, ništa drugo. Neograničen je net po punoj brzini

Potpisan je novi ugovor. Pristao sam na 40% popust na dve godine, Soko Lite. Cena mi ispada top. Dobio sam više za manje para naspram stare tarife Omorika 8. Vidim da u aplikaciji mts, nisu mi ukinuli. Imao sam uz staru tarifu 1Tb neta na dve godine, nisam potrošio i te prve skidaju. Videću od 1. oktobra dal će biti.

Produzen Soko Lite prosle nedelje.
Istekla UO, na moj zahtev me zvali i nudili 20% koje sam odbio, nisu hteli da daju veci popust.
Otisao do Yettela i podneo zahtev za prenos na Yettel prepaid.

U roku od sat vremena me zvali iz mts i prvo nudili 40%, a onda nakon sto sam ih pitao za 50% i njihove brze provere ponudili 50% na cene sa sajta.
Dokumentacija stize preko maila, samo se potvrdi i to je to. :)

Nudili su mi i Soko max sa 50% popusta na cene sa sajta, ali mi je Soko lite taman.
Ne znam koliki popust daju kada se uzima i telefon, nisam ni pitao.

Nazad
Vrh Dno