Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

To neko ko sad prelazi u Mts i da nam kaze sta je uspeo da izboksuje. Stari korisnici to dobijaju otvorio se Mts max, ali dok ne vidim crno na belo nesto sumnjam da moze. 😄

Svaka čast ljudi, ja sam čitajući neke prethodne postove tražio na kraju da mi daju 30% popusta na Soko Lite, odmah su pristali, baš sam se iznenadio. Sad vidim da sam mogao i bolje da prođem 🤣 ne žalim se ali zaista su bezobrazni sa tim cenkanjem, meni su npr prvo ponudili regularnu cenu pa sam zato mislio da sam sa 30% vrhunski prošao. Svakako se ne žalim jer sam uz Soko Lite dobio Iris Go koji mi radi na EON uređaju.

A da li taj 40%-50% popusta na tarifu+mobilni daju i novim korisnicima?
Novi korisnici 6 meseci po 1 dinar i 100gb jednokratno
Edit: sto se uredjaja tice ne mogu novi korisnici da uzimaju telefone bez ucesca koje odredi sluzba finansija sa uvidom u kreditni biro sem u slucaju kada korisnik koji prenosi broj ima vec nesto od usluga (npr supernova plan ili neki box)

Ako ja to dobro razumem može da se dobije 6 meseci po 1 din tarifa+ mobilni telefon, da li uz prenos broja ili nov korisnik sa novim brojem, i da li važi za sve mobilne tarife?
Da li se za to ide u poslovnicu ili se piše mejl ili se zove neki broj telefona? Da li može malo više detalja kako da se da se sigurno dobije ta ponuda 6 meseci za 1 dinar tarifa? I kada se da učešće za telefon, da li to onda umanjuje mesečnu ratu na par meseci dok ima da skida od cifre koja je data za učešće?
Izvinjavam se ako smaram sa pitanjima ali gledam da nadjem što bolju tarifa+telefon ponudu u bilo kojoj mreži

Uz prenos broja se dobija 6 meseci po 1 dinar za bilo koju tarifu + 100gb jednokratno.
Sto se uredjaja tice, mozes vez problema da ga uzmes na rate ako vec imas neke druge MTS (Supernova) usluge (box ili super plan). Sto se tice ucesca smanjuje samu vrednost telefona pa ostatak delis na 2-24 rate, takodje mozes da iskoristis i Eco popust do 15.000 din.
Ako si skroz novi korisnik, znaci da nemas apsolutno nista i sve sad imas npr u A1 i u SBB-u, ako uzimas Box 3 paket sa tarifom ili Box 4 mozes bez ikakvog ucesca da uzmes telefon :)

Samo na sajtu nema da se dobija tarifa 6 meseci za 1 din, tako da šta da kažem u poslovnici odakle znam za tu ponudu i kako da insistiram da mi daju 6 meseci za 1 din? Pitam da se ne bi pravili blesavi i da mi kažu da takva ponuda ne postoji.

@Sunshine4747
U kojoj si mrezi? Zvao agenta skim saradjujem 2g skoro, nedostupan vec 7 dana. Bas i mene zanimaju te promocije. Lepo im danas napisao mail da zelim ranije da produzim ugovornu obavezu, da ne cekam 28.09 zbog akcije.Da uhvatum akciju samsung+sat , eko popust i popust 40%-50%. Sta ce odgovoriti videcu.

Na pripejdu sam (imam kartice sve 4 mreže) zato gledam da uzmem postpejd tamo gde je najbolja ponuda telefon+tarifa

A1 je poskupeo, Yettel vec ima nove pakete koje korisnici vide u aplikaciji naravno isto skuplje. Mts jos odoleva ali pitanje dana kad ce i oni dici cene. Saberi sve , za Mts zovi agenta ili pisi na mail. Uberi neku extra ponudu. 😀

Šteta što na ovom forumu ne smem da koristim sve reči…
Ne znam kako drugačije bez tog dela rečnika da prenesem svoja osećanja u tekst pomoću tastature.

Vezano za nove cene, naravno.

Meni ističe sad 15.sep ugovor,niko nije ni zvao za produžetak. Jedino što je stigla ponuda ona sa sajta ,to porukom

Ni meni nije niko ništa ponudio iz mts-a čak i prvog dana sa istekom ugovorne obaveze, ali su zato tog istog dana, samo sat vremena nakon sto sam podneo zahtev za prelazak kod drugog operatera, zvali kao opareni i pitali šta želim za "nastavak saradnje". Nisu čak imali ni neku konkretnu ponudu ili ponude, već bukvalno-šta želite.

Tako da je dan kada je započet prelet, jedini pravi dan za za pregovore. 😄

Da. Prvih 12 meseci 1100 a drugih 1600 mesečno.
Inače sam bio 2 godine na Omorici 3 za 1300 din mesečno sa 25 TB interneta. I prešao sam na njihov poziv u mts ,preko viber ponude, dok sam još bio u Yettelu (pri kraju ugovorne obaveze) pre 2 godine.

Nisam siguran da li su ovo cene sa email računom ili i to ide 50 din niže 😉.

Ako mene pitaš, to ne znam. Telefon preko operatera mi nikad nije bila opcija. Možda je neko i dobio nešto uz telefon...

Fascinantna logika MTS-a: traže 45k učešća za telefon za koji Yettel (pri online kupovini) traži 5k. U oba slučaja novi korisnik (mada u MTS-u pre toga 6 meseci bio samo na mobilnoj). Pa za te pare odem, raskinem ugovor, pređem u Yettel i još mi ostane preko.

I naravno za te stvari niko nema ingerencije (ni poslovnica ni 064733).

Bas su se otvorili. Meni su nudili u maju samo 20 posto nakon podne tog zahtev za prenos u jetel.

Moze mi neko u privatnoj poruci poslati broj od nekog MTS agenta za postpaid paket. Hvala unapred

Primetio u poslednje vreme, kad god sam na nekom koncertu ili okupljanju gde je vise ljudi, MTS internet ne postoji, dok na primer A1 radi. Da li je i drugima tako ili sam samo ja baksuz?

Nazad
Vrh Dno