Bas si dokon 😂Dobro je da je Telenor glavni!
nikad ne vredi uzeti fon kod operatera uvek je isplativije uzeti u nekoj od prodavnica tehnike (mozda na papiru izgleda da je telefon jeftinji ali zato pretplata/paket bude veca cena) plus moze da se sredi 30% a kod ostalih 50% na UONe verujem da je prevara, fora je da banka dobija tvoj broj telefona i mail da može da ti nudi usluge kasnije.
Sad da li vredi, baci na papir pa vidi koliko šta košta.
Da li vredi uzeti telefon preko unikredit banke i mts,koja je to prevaea?
Ne mora bas da znaci (99% je tako) ali u slucaju Mts-a je 100% neisplativo.nikad ne vredi uzeti fon kod operatera uvek je isplativije uzeti u nekoj od prodavnica tehnike (mozda na papiru izgleda da je telefon jeftinji ali zato pretplata/paket bude veca cena) plus moze da se sredi 30% a kod ostalih 50% na UO
Mozete slobodno da koristite sve iz paketa, internet imate 64gb i u uplikaciji je obelezen kao Zona 0. Plus 2gb rominga ako se nekim slucajem telefon poveze na grcku mrezu, ako ste u skorije vreme obnovili ugovor onda vam je taj roming 4gb.Pitanje , ako neko zna provereno , i ja i supruga idemo na par dana u Makedoniju , tacnije Ohrid , oboje imamo paket Soko Lite , da li mozemo bez problema koristiti i sta , pozivi , poruke net ???
Bez da nam se nesto naknadno naplati
ocigledno posto imas mtel dodatak za cg i bih pa ne skida toPogledajte prilog 453854
Kod mene isto stoji 64GB.
Da bude još luđe kada sam u BiH uopšte se ne troši.
Koliko god se trudio ne skine ni MB.
ocigledno posto imas mtel dodatak za cg i bih pa ne skida to
Pozdrav
Soko Lite ima i ovo…
Lepo…
Ma jok, radi 4G sasvim normalno, to je možda bilo pre (mada ja se ne sećam da je bilo osim dok nije bilo 4G generalno u BiH).To imaju svi korisnici, čak i pripejd.
Internet je neograničen u BiH i CG s tim što možeš da koristiš samo 3G. Bar je tako bilo pre godinu-dve.
Ja sam baš u Bosni koristio tamo 2022. i znam da je bilo H+ i nije moglo da se poveže na 4G, dok je istovremeno mts postpaid kartica imala 4G na m:tel BiH mreži....... Posle toga nisam koristio tu tarifu, ali dobro je ako su dozvolili i 4G.Ma jok, radi 4G sasvim normalno, to je možda bilo pre (mada ja se ne sećam da je bilo osim dok nije bilo 4G generalno u BiH).
Aaaa moja greska, sad procitah da je u pitanju prepaid. Izvinjavam se To nisam pokušavao… Mislio sam da se odnosi na postpaidJa sam baš u Bosni koristio tamo 2022. i znam da je bilo H+ i nije moglo da se poveže na 4G, dok je istovremeno mts postpaid kartica imala 4G na m:tel BiH mreži....... Posle toga nisam koristio tu tarifu, ali dobro je ako su dozvolili i 4G.
To imaju svi korisnici, čak i pripejd.
Internet je neograničen u BiH i CG s tim što možeš da koristiš samo 3G. Bar je tako bilo pre godinu-dve.
Istina…U to vreme ni u Srbiji nije radio 4G uopšte na mts prepaidu generalno.
Upravo tako, taj dodatak je narodski rečeno besplatan za Soko i Soko lite, cak mislim da je po automatizmu aktivan.Da, paket je dostupan svima za kupovinu, ali koliko vidim samo Soko tarife imaju to već uključeno u pretplatu.
Nisam to znao… prvi ne čitam ugovor 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari