Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ne verujem da je prevara, fora je da banka dobija tvoj broj telefona i mail da može da ti nudi usluge kasnije.
Sad da li vredi, baci na papir pa vidi koliko šta košta.

Ne verujem da je prevara, fora je da banka dobija tvoj broj telefona i mail da može da ti nudi usluge kasnije.
Sad da li vredi, baci na papir pa vidi koliko šta košta.
nikad ne vredi uzeti fon kod operatera uvek je isplativije uzeti u nekoj od prodavnica tehnike (mozda na papiru izgleda da je telefon jeftinji ali zato pretplata/paket bude veca cena) plus moze da se sredi 30% a kod ostalih 50% na UO

Da li vredi uzeti telefon preko unikredit banke i mts,koja je to prevaea?

Nema prevare ali ima caka. Prvo treba da saznas cenu telefona ja to nisam uspeo iz dva pokusaja. U prvoj poslovnici rekli da ne znaju, u drugoj isto ali da dodjem pre podne kod sefa. Na chatu ne znaju u cc kazu najbolje u banku da pitam
U banci kazu sledece. Kad potpises ugovor na neku cenu (jel na rate ili kes njih ne zanima) proverava se kreditni biro. Koji mozda kaze ne moze kreditna kartica. Onda nema poklona
Jedna caka koju sam nasao mozda ih ima vise, ako dobijes na rate i poklon. Kasnis jednu ratu jedan dan ide revolving model otplate do kraja kredita.
Po meni jedno veliki minsko polje duzine 24 meseca malim bombama (cake) i jakom (velika kamata).eksplozijom. 😁
Fora je da banke zaradjuju i kad nesto daju....

Prilozi

• Screenshot_20240806_084402_Gallery.jpg
    Screenshot_20240806_084402_Gallery.jpg
    132.8 KB · Pregleda: 168
nikad ne vredi uzeti fon kod operatera uvek je isplativije uzeti u nekoj od prodavnica tehnike (mozda na papiru izgleda da je telefon jeftinji ali zato pretplata/paket bude veca cena) plus moze da se sredi 30% a kod ostalih 50% na UO
Ne mora bas da znaci (99% je tako) ali u slucaju Mts-a je 100% neisplativo.
Pisao sam unazad ne znam koliko strana o tome jer sam bas poveo racunicu cene/paketa nekog premium modela kod nasih operatera (ove za 1 rsd se ne isplati ni gledati jer je te bolje uzeti i na Kp nove,pa neka je i bez garancije nego kod operatera).
Sto se cena tice,A1 daje telefone jeftinije nego u radi za 20ak hiljada i ko nije zaposlen a neki niz godina u mrezi je,moze da dobije jeftinije telefon..ako nista na 24 rate ukoliko nema kreditnu karticu ili druge mogucnosti.Sto se Mts-a tice,kod njih je svaki premium model skuplji od 50.000 na vise nego sto je u bilo kojoj ovlascenoj prodavnici (namerno napominjem da mislim na ovlasene prodavnice).
Zasto je to tako,samo oni znaju..verovatno jer su na nasoj krbaci koristili njihove usluge ili ne.Dotiraju se iz budzeta,na gubitku uvek,bas ih briga da li ce neko da kupi po toj ceni telefon ili ne.Imaju ugovore sa svim drzavnim firmama za pakete,tu se mulja oko telefona,tih cena i krajnji-obicni korisnici ih ne zanimaju

Sto se mts-a tice prosle godine uzeh cerki RN11 na rate. Ispao mi je jeftinije nego u lokalnoj radnji. Naravno zrtvovao sam popust na tarifu. Opet i da sam uzeo samo tarifu telefon bi me izasao skuplje da sam ga uzeo na 24rate u nekoj od trgovina. Ne znam,mozda i gresim. Bilo mi je jednostavnoje da kod njih sve online zavrsim bez cimanja i odlaska u poslovnicu ili neku radnju.

Da li je mozda neko koristio Net iz paketa Kontrola troskova u prolazu kroz Makedoniju.
Opis paketa:
Takođe, na raspolaganju su vam i 2 GB na početku svakog meseca, koje možete da koristite u domaćem saobraćaju i u Zoni 0.
Kolko znam Severna Makedonija je u Zoni0 to bi bilo onda to ili?

Dali je neko podneo zahtev za prenos u drugu mrezu sta nude u tom slucaju za omorika ili soko

@skele kad vide zahtev prenosa u drugu mrežu, onda bez uređaja daju 20% za Soko i 30% za Omoriku

Prijatelj je pre neki dan uspeo preko telefona da izdejstvuje 30% klincima za Zmaj.
Prvo nudili 20%,kaze evo me ispred Telenora, pozvali ga brzo i ponudili 30%.

Ističe mi Omorika 3 koju plaćam 1.150 rsd. Tražio im preko fejsa da me kontaktiraju iz službe za brigu o korisnicima. Juče me zvali sa 064789, nudili samo 10% za Omoriku 12, rekao da ne pristajem pa mi je rečeno da će me danas zvati kolege. Malopre zove sa 064733, nudi 20%, ponovo rekao da ne pristajem, kaže sačekajte minut da se konsultujem sa kolegama pa mi je ponudila 30%, što je 1.510 rsd, na šta sam pristao.

Inače, pošto sam spomenuo da mi mnogo neta ne treba jer sam u 4 u BOX4, rekla mi je da za nove ugovore odnedavno navodno mora da bude aktivirana usluga net limit da bi broj bio ubačen u 4 u BOX4. U prvoj godini ugovora daju 200GB mesečno pa kaže eto vidi na polovini ugovorne obaveze da li će i tada da važe takvi uslovi. To mi je značilo kad sam imao 3GB neta, sad sa 12GB mi ne treba, ali kome je potrebno, treba da se informiše da li je zaista tako.

Pitanje , ako neko zna provereno , i ja i supruga idemo na par dana u Makedoniju , tacnije Ohrid , oboje imamo paket Soko Lite , da li mozemo bez problema koristiti i sta , pozivi , poruke net ???
Bez da nam se nesto naknadno naplati

Možete koristiti normalno paket. Limit imate u potrošnji interneta.
Sa mts strane:
Zona 0
13GB

Navedenu količinu interneta možete koristiti u regionu zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Severna Makedonija i AP Kosovo i Metohija). Nakon potrošenog data saobraćaja za Zonu 0 smanjuje se brzina protoka, ali se saobraćaj ne tarifira

Za svaki slučaj, možete postaviti i limit potrošnje (ograničiti postpaid) u mts aplikaciji

Ako se ne varam ovde sve pise
*Međunarodni saobraćaj: Odnosi se na pozive iz Srbije prema mobilnim i fiksnim mrežama m:tel Crna Gora, m:tel Bosna i Hercegovina i mobilnim mrežama m:tel Austrija, m:tel Nemačka, m:tel Severna Makedonija i m:tel Švajcarska.

**Roming saobraćaj: Odnosi se na odlazne i dolazne pozive kada se korisnik nalazi u mobilnoj mreži mtel CG i BiH i ostvaruje pozive prema fiksnoj i mobilnoj mreži Telekoma Srbija, fiksnoj i mobilnoj mreži m:tel Crna Gora, fiksnoj i mobilnoj mreži m:tel Bosna i Hercegovina.

*** Korisnici tarifnih profila Soko lite i Soko max imaju neograničene međunarodne i roaming m:tel minute.

- Nepotrošeni minuti se ne prenose u naredni mesec.

- Interval tarifiranja za međunarodne m:tel minute je 60s+60s.

- Interval tarifiranja za roaming m:tel odlazne pozive je 30s+1s, a za dolazne 1s+1s.

- Prilikom promene tarifnog profila biće obrisan saobraćaj iz prethodnog tarifnog profila i dodeljena kvota/saobraćaj iz novog tarifnog profila.

Pitanje , ako neko zna provereno , i ja i supruga idemo na par dana u Makedoniju , tacnije Ohrid , oboje imamo paket Soko Lite , da li mozemo bez problema koristiti i sta , pozivi , poruke net ???
Bez da nam se nesto naknadno naplati
Mozete slobodno da koristite sve iz paketa, internet imate 64gb i u uplikaciji je obelezen kao Zona 0. Plus 2gb rominga ako se nekim slucajem telefon poveze na grcku mrezu, ako ste u skorije vreme obnovili ugovor onda vam je taj roming 4gb.

Gde nadje tih 64gb?

Prilozi

• IMG_7155.png
    IMG_7155.png
    167.3 KB · Pregleda: 55
IMG_4545.jpeg

Kod mene isto stoji 64GB.
Da bude još luđe kada sam u BiH uopšte se ne troši.
Koliko god se trudio ne skine ni MB.

To imaju svi korisnici, čak i pripejd.
Internet je neograničen u BiH i CG s tim što možeš da koristiš samo 3G. Bar je tako bilo pre godinu-dve.
Ma jok, radi 4G sasvim normalno, to je možda bilo pre (mada ja se ne sećam da je bilo osim dok nije bilo 4G generalno u BiH).

Ma jok, radi 4G sasvim normalno, to je možda bilo pre (mada ja se ne sećam da je bilo osim dok nije bilo 4G generalno u BiH).
Ja sam baš u Bosni koristio tamo 2022. i znam da je bilo H+ i nije moglo da se poveže na 4G, dok je istovremeno mts postpaid kartica imala 4G na m:tel BiH mreži....... Posle toga nisam koristio tu tarifu, ali dobro je ako su dozvolili i 4G.

Ja sam baš u Bosni koristio tamo 2022. i znam da je bilo H+ i nije moglo da se poveže na 4G, dok je istovremeno mts postpaid kartica imala 4G na m:tel BiH mreži....... Posle toga nisam koristio tu tarifu, ali dobro je ako su dozvolili i 4G.
Aaaa moja greska, sad procitah da je u pitanju prepaid. Izvinjavam se :) To nisam pokušavao… Mislio sam da se odnosi na postpaid

U to vreme ni u Srbiji nije radio 4G uopšte na mts prepaidu generalno.

To imaju svi korisnici, čak i pripejd.
Internet je neograničen u BiH i CG s tim što možeš da koristiš samo 3G. Bar je tako bilo pre godinu-dve.

Da, paket je dostupan svima za kupovinu, ali koliko vidim samo Soko tarife imaju to već uključeno u pretplatu.
Nisam to znao… prvi ne čitam ugovor 😂

Nazad
Vrh Dno