Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Zvala ljubazna teta danas. Dobar dan, ističe vam uskoro ugovor, preporučujem vam novu tarifu Morava 150, sa više minuta i poruke. Zahvalim se na ponudi i kažem da mi je to preveliki skok sa sadašnje cifre. Dobro, doviđenja... 🤨
A1 - nova tarifa?
 
Mesečni plan 600, mada i sa 300 mogu da izvučem mesec
 
Imam staru Morava 1 tarifu koju plaćam(sam plaćao 499 din), ug obaveza je istekla, ali nisam ništa produžavao, sad mi poslali račun kao za novu Moravu 150 n a799rsd.
Da se žalim?

Naravno da su mi dali 100min i 256 mb što sleduje za Moravu 1.
Mts ostaje pri svome, da je Morava 1 799din, ne znam odakle ta cifra, mogli su da lupe i 1799!
Najverovatnije ću uzeti Zma.
Bez zahteva za prenos broja, da li uopšte daju neku povoljnost za novu ug obavezu?
 
@ironmanbg

Cifre pišu u PDF cenovniku na sajtu i po isteku UO važi puna cena bez popusta za taj stari paket / staru verziju Morava 1 na koju je sklopljen ugovor.


Tako da se ne poklapa u tvojoj priči koliko si plaćao tokom UO (499 din? a ne 519 u sledećoj reviziji Morava 1) i koliko sad po isteku UO plaćaš / treba da plaćaš : 699 din.

Ja sam imao 519 din varijantu Morave 1 i od kad je istekla UO u julu plaćam 799 din što se slaže sa cenom bez UO u PDF cenovniku.

IMG_20211018_134658.jpg

IMG_20211018_134937.jpg

Dakle to su cene ako nastaviš korišćenje tarife bez UO. A njima sad zamena za Moravu 1 (= Morava 150) sa popustom košta istih tih 799 din 😂😂

Da li si ti uopšte dobio prvi račun nakon isteka UO?
 
Meni je isteklo još krajem juna i sve do ovog poslednjeg sam dobijao nepromenjeno 499.
Oni u odgovoru u mejlu spominju 14.8. kao istek!
Ja imam el račun,, otud možda niža cena.
 
Nema jadnije tarife od te Morave i 256 mb interneta. Kao da je 2009-ta godina a ne 2022 uskoro. Prejadno.
 
@Labello:
Kad se doda u nečiji Box 4 i aktivira bonus od 100 GB prestaje da bude jadno ;)

Ja imam el račun,, otud možda niža cena.

Morava tarife (tj i sve ostale) od pre tog 01.07.2020. nemaju pravo na popust za e-račun. Nema ovo svaki mesec nego samo prvi put kad aktiviraš e-račun samo taj jedan mesec bude umanjen.
 
I ja sam koristio uz Box3, a još kad zabaguje pa se 100 minuta pretvori u 100 poziva, nije loše. Trebalo je da produžim ugovor, ali pošto više nemam box3, razmišljao sam o jačoj tarifi.
 
Svako ima svoju računicu. Ja na to gledam iz ugla "100 GB neta (i 100 minuta od kojih trošim 10) košta 800 din" tj ranije je koštalo 519. Zato nisam ni menjao tarifu ni prenosio broj u Globaltel i slično. Kad ne bude više bilo 100 GB bonusa onda ću da menjam.
 
Uveli su opciju na moj mts portalu da se pošalje eSim na e-mail, nije potrebno odlaziti u poslovnicu više
 
Da li se nekom desava od juce sms poruke koje posaljem treba 10 min da stignu do primaoca , a meni dolaze instant.
 
Ne bih rekao, ne mogu da proverim, ali ne.
 
Koliko vidim kod druga i kod mene, uopste ne funkcionise, pise da je doslo do greske i da se pokusa kasnije
 
Koristi li ko volte uslugu kada je ona aktivna sms poruke treba minut dva da se posalju, a kad posaljes npr. 3 poruke jedna stigne druge 2 ne. Kada se ugasi volte ide instant. Da li neko ima slicna iskustva ili problem ?
Da znam da li da zovem mts ili je do mene nesto ?
 
Xiaomi je u pitanju?
 
Poslednja izmena:
Kako radi na MI 9T? Ja imam MI 9T i aktiviran Volte, ali ne radi. Probao sam sa onim kodom i neće. Kako je tebi uspelo?
 
Kod ukucao i pojavio se u opcijama i aktivirao preko mts aplikacije pre toga. Restartovao telefon posle toga pojavio se.
 
Poslednja izmena:
Postoji li mogućnost online vraćanja na pripaid ili ne može bez odlaska u poslovnicu? Ističe mi ugovor za mesec dana a koristio sam morava 1 paket za 519 din. nemam potrebu za skupljim niti hoću da im plaćam 799 din. mesečno.
 
Da li i MTS ima promociju 50% popusta na paket ako se sa pripejda predje na postpejd kao što ima Telenor?
 
Da li je neko od vas uspeo da na na neku molbu ili foru od MTSa dobije popust za 50% na neki pospejd paket poput paketa "Senior tarifa" od 949din. ili za "Zmaj" od 999din. bez mobilnog na ugovor od 24 meseca!? Mts karticu imam vec sigurno oko 20. godina i do sada sam bio na pripejdu Mix 7 dana za po 49din. (onaj koji je sada 109din).
Od forumasa "uji" sam dobio konkretan odgovor da MTS operateri "nemaju ovlašćenja za takve ponude".
Ima li mozda ikoga da je ipak uspeo u tome da zadobije popus na 50% i na koji nacin...?

 
Sta je realno ocekivati uz telefon da se dobije za O15 il O30, koliko meseci za dinar na 36 meseci?
Da li bolji (skuplji) telefon donosi veci benefit?
 
Postoji li mogućnost online vraćanja na pripaid ili ne može bez odlaska u poslovnicu? Ističe mi ugovor za mesec dana a koristio sam morava 1 paket za 519 din. nemam potrebu za skupljim niti hoću da im plaćam 799 din. mesečno.
Samo poslovnica. Sveži info od malopre.
 
Imam 4 broja u MTS za koje ugovor istice 4.11. Jedan broj bi prebacio na MTS prepaid, a 3 u VIP postpaid.
Da li moram da idem do MTS poslovnice da podnosim zahtev za prekid ugovora ili je dovoljno da sacekam samo da ugovor istekne i zapocnem prenos broja u VIP.
Koja je procedura prebacivanja MTS postpaid broja na prepaid?
 
@kept Do mts-a ideš za prelazak na prepaid, a kod A1 podnosiš zahtev za prenos ta 3 broja. Ne moraš da čekaš istek ugovora. Štaviše, budi dostupan na tim brojevima jer prvo će te zvati iz službe za brigu o korisnicima (mts zasigurno ima tu praksu bilo da si prepaid ili postpaid) da te pitaju zašto prelaziš i na osnovu toga ti predlažu nekomercijalne ponude. Ako ne budeš pristao ni na šta od toga ili ti operater kaže da ne mogu izaći u susret tvojim predlozima, zamoliš da te puste iz mreže i odobre prenos broja.
 
Mislim da ne moze da se prebaci broj ako nije bas pred sam istek, tipa 3 dana.... Mislim, pretpostavljam da moze i pre toga, ali bi onda sigurno islo neko "placanje penala" ili sta god za raniji prekid ugovora. Svakako za prebacivanje, ides pravo u A1, potpises ugovor ili predugovor, onda te najverovatnije vec sutra zove MTS da te potencijalno zadrze, ako ostajes ono potpisano nista ne vazi, ako prelazis onda vec ide dalje procedura kako ide.
 
Nazad
Vrh Dno