Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Na sajtu im lepo piše uz eračun i bez uređaja 1000din mesečno. Imam aktiviran e račun još odavno, ne kapiram zašto da plaćam 1049 kad je pretplata 1000din. Gde li se sad ogradili da mi je znati.
 
Bio danas da uzmem na jednom broju ovu novu Zmaj tarifu i u poslovnici mi rekli da je pretplata 1049din bez net limita. Piše na sajtu da je 1000din bez uređaja uz e račun. Šta je ovih 49din što se plaća?
Ako ti stiže papirni račun je ta cena, ako aktiviraš da ti stiže račun na mail onda je tih 50 dinara manje.
I to piše na sajtu mada oni malo zamrse :)

EDIT: sada vidim da ti je aktiviran, pogledaj da nisi ti ili oni deaktivirali ako je produživan ugovor. Treba i da piše u računu šta je naplačeno.
 
Ne stiže mi papirni račun već godinama ali ipak u ugovoru naveli da se plaća 1049din zato me i buni to.
 
Skoro sam produžavao preko maila ugovor (oni pošalju, ti napišeš saglasan i gotovo). Nisu ništa pipnuli šta je podešavano.
Proveri račun kada stigne i u moj mts aplikaciji da li je i dalje čekiran eRačun.

Meni isto piše 5049 za box u ugovoru a platim 4999. Imaš sitnim slovima stavku za eRačun u ugovoru (ispod cifre za ugovor).
 
Ne stiže mi papirni račun već godinama ali ipak u ugovoru naveli da se plaća 1049din zato me i buni to.
To sam i ja primetio kod sebe nekom prilikom. Prvo odjavim da mi fizički stiže račun, a onda vidim kao da su mi poništili taj simbolični popust. Pa se tad nisam ni opterećivao, već sam namerno stavio da mi račun stiže pismom. Kažu ti jedno, a rade drugo, pa neka ih onda, šta da im ja štedim toner na štampaču i poštarinu.😁 A račun u PDF-u je svakako dostupan preko portala.

E sad, posle su napravili da, ako ti stiže fizički preko pošte, da onda ne može da ti stigne na mejl, dok su ranije slali oba kad tako odabereš da ti stiže fizički. Sitni bezobrazluci...
 
Da li se u ovoj novoj Zmaj tarifi ovih 5000min ka mts-u troše nakon onih 250minuta u nacionalnom saobraćaju ili je odvojeno?
 
Troši se redosledno a ne paralelno.
MTS nema nijedan paket u kojem se minuti ka mreži troše paralelno, za razliku od A1.
 
A evo danas sam proverio i na tom broju mi se troši paralelno, nisam pametan. Imao sam 5000minuta a sad 4985 kao što se vidi na slici.
 

Prilozi

  • Screenshot_20210917_085204.jpg
    Screenshot_20210917_085204.jpg
    74.2 KB · Pregleda: 75
To je Zmaj tarifa?

Zvanično MTS ni u jednom paketu ne nudi paralelne MTS minute, već oni koriste tek kada se istroše minuti ka svim mrežama.
 
Poslednja izmena:
Kontaktirao sam Globaltel i ostavio podatke radi prenosa broja iz Mtsa, trebalo bi kurir da donese zahtev za prenos broja na potpis, kada me ovi iz Mtsa zovu,
Da li pre ili posle potpisa zahteva?

DEvojka dobila kad je krenula u proceduru prelaska na globalte omoriku za 999 din plus 20gb mesecno pojacanje intenerneta jer je to trazila...

SAd buklvano moze da ugasi dodatni MTS internet paket jer joj ovih 20gb dovoljno za njene potrebe za ceo mesec :)

moze nekome da ovo koristi. KAd su je iz mts zvali da pitaju zasto ide, rece jer je globaltel povoljniji plus joj treba vise interneta i ovo joj dadose :)
 
A evo danas sam proverio i na tom broju mi se troši paralelno, nisam pametan. Imao sam 5000minuta a sad 4985 kao što se vidi na slici.
Ja zvao pre neki dan da pitam isto to, rekoše da ne ide paralelno. Nova tarifa, pa nesposobne lenčuge još nisu stigle da sve srede, uživaj dok im je sistem u banani.
 
Ćale 28. septembra prelazi na Globaltel, u međuvremenu ima Morava 1 paket a trenutno slab je sa minutima, zanima me može li da se prebaci na Zmaj do kraja ugovorne obaveze (još 9 dana) i kako bi mu to naplatili?
 
Zvali zenu da produzi ugovor sa trenutne omorike 1 (1300 din) na omorika 3 za 1550 din.Jos ubedjuju kako je to super dogovor zbog 6 meseci po 100gb iako smo naglasili da nas to ne zanima.Na kraju smo se saglasili da nas to ne zanima i da cemo preneti broj u vip.Sta sad?Pokrenuti prenos ili zvati na onaj broj sto ste rekli da moze da se dogovaraju promocije?
 
Prvo zoves broj za dogovor pa kad se ne dogovorite prenos broja pa ako pozovu da se dogovorite vi se dogovorite ili odoste u prenos do kraja...
Sta drugo mozete sem da odma pristanete na ono sto nude?
 
I to sto kazes.Hvala puno :)
 
ja sam ovde pricao o iskustvu svoje devojke.

Ona je podnela zahtev za prelazak u globaltel. Kad su je zvali na mob (ona nikog nije zvala) i pitali je zasto ide - rekla je jer ste skupi i jer joj treba vise GB.... Nakon toga je dobila ponudu za omoriku od 999 din pojacanu na 20gb svaki mesec. I tih 100gb na 6 meseci sto bi joj znacilo da je 24 meseca, ali ajd gratis je :)

Svakako ove ponude ne daju ako ih zovete vi i trazite.... jer im je ovo poslednja opcija da vas zadrze ako ste definitivno resili da idete iz mreze
ps. svakako koga ne mrzi a znaci mu sto bolja ponuda sa sto manje cimanje onda je to - zahtev za prenos u globaltel i cekate da vas zovu.. Kad zovu kazete sta vam je problem, cena usluge, broj GB, broj minuta i sl...vec sta vas najvise zanima. VErujem da je ovo najbrzi nacin da se izvuce najpovoljnije... Mislim da nema sanse da vas ne zovu nego da vas direktno prebace na globaltel?
 
Problem je sto zovu jednom, ako se ne javite ili puke veza odoste u prenos broja...
 
Šta znam, ja bio u poslovnici da najavim otkaz boxa i kaže zvaće me. Dvaput su zvali, nakon što sam prvi put odbio poziv.
 
Nece moci jer su il skriveni broj il centrala il 064733 i NIKAKO ne mozes ti njih ponovo da zoves na broj s kog su te kontaktirali.
NIKAKO.
 
Ljudi kad trazite prenos kod drugog operatere ostavite poslednji racun neizmiren, ako kojim slucajem propustite poziv nece vas prebaciti automatski. Isprobano 2-3 puta.
 
Nema to veze. Kad se pokrene postupak za prelazak Cak i kad odobre, broj se ne prebacuje sve dok ne potpisete ugovor kod novog operatera.
 
Nema to veze. Kad se pokrene postupak za prelazak Cak i kad odobre, broj se ne prebacuje sve dok ne potpisete ugovor kod novog operatera.
Ovo nije tačno. Ako se prelazi direktno na postpaid kod drugog operatera ide prvo potpisivanje ugovora bez UO uz sam zahtev za prenos, a kad se prenos završi, a tražili ste paket sa UO, onda potpisujete aneks ugovora.
 
To je Zmaj tarifa?

Zvanično MTS ni u jednom paketu ne nudi paralelne MTS minute, već oni koriste tek kada se istroše minuti ka svim mrežama.
Ja imam Morava paket i kod mene nije tako, kada zovem nekoga ko je u mts mrezi uopste mi se pozivi ne tarifiraju nego samo kada pozivam fiksni ili a1 ili telenor mrezu.
 
Trenutno imam Omoriku 2 uz Nova 5t placam 3200 mesecno, posto supruga u A1 treba do decembra da potpise novi ugovor i da uzme neki telefon koji bi meni isao a ona dobije moj, mislio sam da napravim ranije potpisivanje ugovora sa MTSom. Naime, ugovor istice maja ali ja bih februara potpisao Omoriku 3 recimo bez telefona.
Teta u MTSovoj poslovnici rece da najverovatnije necu moci da produzim ugovor na gore opisan nacin, nije sigurna to ce mi reci akda me zovu februara iz Beograda. Pretpostavljam da ne mogu da menjam tarifu dok neisplatim uredjaj, posto je drug na ovaj nacin vec 2x menjao ugovor 3 meseca pre isteka i uvek uzimao novu tarifu koja je u nizem cenovnom rangu od trenutne ali uvek bez uredjaja.
 
Ja imam Morava paket i kod mene nije tako, kada zovem nekoga ko je u mts mrezi uopste mi se pozivi ne tarifiraju nego samo kada pozivam fiksni ili a1 ili telenor mrezu.
Koji Morava paket imaš i od kada? Da li je to promenjeno, može li još neko da potvrdi?
pisao sam im više puta i svaki put kažu da nemaju ni jedan paket u kojem se paralelno troši minuti unutar MTS mreže (što bi meni bilo vrlo značajno).
 
^
Takav paket ne postoji, u pitanju je neki bug.
 
jel primetio neko da ako hocu da kupim telefon uz neki od paketa, da je mesecna cena telefona ista bez obzira dal sam izabrao omoriku 1, soko tarifu ili bilo sta izmedju (nisam probao morava pakete)...
pretpostavljam da je to mozda zato sto sada moze da se uzme telefon sa sve popustom na tarifu, ali mi je opet nekako cudno da se cena telefona ne menja u odnosu na tarifu ni za dinar.

ispostavlja se da cak ako se uzme neki muceni alcatel uz soko tarifu, da i dalje mora da se plati 185 din mesecno sto mi nema veze sa zivotom.
 
Nazad
Vrh Dno