Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Hvala, i ja sam im pustila mejl, ali nisu odgovorili. Na sajtu jos uvek ne funkcionise kupovina ovog paketa. Mozda poprave posle vikenda...
 
Preko fejsbuka ti najbolje, ujedno narucis tako.
 
naravno povecali su i cenu, pa tako da vise nije 799 dinara kada uzmete neki telefon uz paket nego je sada 999 dinara
I čak i to lopovski - istakli velikim slovima samo ovu manju tarifu, a velika piše sitnim slovima. Ranije bi i kod ove tarife velikim slovima isticali obe cene, pa da ta viša bude precrtana. Ko zna, možda ipak i oni imaju blama, pa ih sramota da tu tarifu od po 150 minuta i SMS-ova i 500MB većim slovima reklamiraju s cenom od 1000 dinara. A da ne govorimo o Moravi 300 sa 1GB neta koja je 1500.🤣

To im sad valjda nešto kao penzionerske tarife...

1630789250469.png
 
Morava se vise uopste ne isplati da se uzima pored Zmaj tarife sada. Kome treba net taj da uzme zmaj i da uziva a kome ne treba taj da prrgovara za bivsu omoriku 1 paket da dobije besplatne minute prema svima za 999 dinara.
 
Porucen novi zmaj preko mejla, nisu me pitali za godine;) Prosledili su obavestenje da na sajtu ne funkcionise porudzbina nadleznoj sluzbi, tako da bi to trebalo uskoro da se resi. Ipak nisu planirali da nam roditelji i bake i deke postanu ovisnici o instagramu i tiktoku :D I bas lepo sto su uvrstili u ponudu paket koji odgovara i nama koji ne provodimo sate i sate dnevno u razgvorima, pre par nedelja je ponuda paketa bila ocajna
 
Cao svima.
Brat bi produzio O1, vidim da je sada to O3.
Kako bese broj za direktno pregovaranje?
Ova cena od 1500dinara je nerealna.
Da li, tj sta nude pri obnovi ugovora ovih dana? :)
 
Uspeva li neko da skine račun iz aplikacije? Već 2 dana prijavljuje "došlo je do greške".
 
Zato što račun nije ubačen na sajt, treba imati malo strpljenja, verovatno će u toku dana biti moguće skinuti račun.
 
Neosporno je da će proraditi, zanimalo me je da li nekome trenutno radi.
 
Dobio sam dva ista računa sa time da je račun već plaćen. A UO je istekla i prešao sam kod drugog provajdera. Ovi rade po sistemu ako prođe,prođe.
 
Dobio sam dva ista računa sa time da je račun već plaćen. A UO je istekla i prešao sam kod drugog provajdera. Ovi rade po sistemu ako prođe,prođe.
Gledaj da resis to sto pre, ugasice ti saobracaj kod novog operatera.
 
Koja glupost što uz Zmaj tarifu ne možeš da uzmeš telefon koji hoćeš samo neke bezveze. Pa što lepo ne stave veću cenu zbog jeftinije tarife i omoguće ljudima. Na silu da se uzme Omorika pa to ti je.
 
Која је тарифа најповољнија за сатић смартић за дете од 7 година.
Пре месец дана су нудили само Оморика 1 од 1500дин. 😀 Шта ће О1 у сатићу смартићу?
Могу и други оператери.
Видим да је Теленор најповољнији. Или нека припејд тарифа?
Najpovoljnije u telenoru, tarifa Smartic, mislim da se tako zove, 250din/mesecno mislim da je 50 min i 2gb u paketu, za mog klinca od 8 god. i satic dovoljno. Prepaid ne vredi, jer satic malo, po malo vuce podatke i ode kredit. Mislim da nema bolje opcije od ovog.
 
Samo kažem zato što si napisao da si uzeo za dete. U svakom slucaju, stvar izbora
 
Ništa mi nije jasno sa ovim cenama, recimo za omoriku 3 piše 1499 uz ugovornu obavezu i eračun bez uređaja, a 1999 sa uređajem, međutim kad probam kupovinu preko sajta sa uređajem, cena paketa je 1499+99 (net limit).
 
Pa nemoj nas da pitas, pitaj njih. Mozda trenutno imaju neku akciju.
Najbolje nazvati i popricati sa operaterom, menjali su svasta na sajtu i moguce da su nesto zeznuli.
 
Netlimit treba isključiti prvog dana kada paket postane aktivan (ali onda svaki MB nakon onih iz paketa košta 1 din).
Netlimit služi da kad potrošiš internet iz paketa ne ide 1din/MB i košta 99 dinara kao dodatak.

Edit: tek sad vidim da si probao sa uređajem.
 
Da li mi neko moze dati broj na koji se zove direktno za pregovaranje oko produzetka ugovora? Ne mogu nigde da nadjem 🙄
 
064733
Nije tajna, nego nisam siguran da je taj br. pa čekam feedback. Neka javi neko jel taj.
Edit: proverio sam, taj je.
 
Za Zmaj tarifu se prvo trose minuti iz nacionalnog saobracaja a kad se to potrosi onda mts minuti...
 
Kontaktirao sam Globaltel i ostavio podatke radi prenosa broja iz Mtsa, trebalo bi kurir da donese zahtev za prenos broja na potpis, kada me ovi iz Mtsa zovu,
Da li pre ili posle potpisa zahteva?
 
Muka sa MTS. Minorne greške (jednostavno rešiv pogrešan obračun) u računima za jul i avgust, oba računa sam osporio. Ništa do polovine septembra nije rešeno! Prva reklamacija 5.avg. - prošlo je mesec i po dana. Zovem podršku da pitam šta se dešava, kažu da su pretrpani žalbama i da sve dugo traje.

pre dve godine su godinu i po dana uvodili novi informacioni sistem i nisu radili računi, ni žalbe, nisu znali ni ko duguje koliko. Znam da mi je nešto rešeno posle osam meseci.

uzimaju mi vreme jer treba svakim računam da se bavim jer pošto je prvi stigao pogrešan i svi naredni stižu pogrešni (imam avansnu uplatu koja je pogrešno proknjižena, njihovom greškom). Grrrrr! 🤪

Kad istrošim avans bežim u A1. Ne očekujem da tamo cvetaju ruže, ali barem nije večiti raspad kao MTS. i imaju paralelne minuta u mreži koji su besplatni što nama porodično dosta znači. MTS to nema ni u jednom paketu sem u staroj ukinutoj kontroli troškova. Ne trebaju nam neo paketi, moji roditelji nemaju smartphone i imaju fiksni i dalje.
 
Poslednja izmena:
Bio danas da uzmem na jednom broju ovu novu Zmaj tarifu i u poslovnici mi rekli da je pretplata 1049din bez net limita. Piše na sajtu da je 1000din bez uređaja uz e račun. Šta je ovih 49din što se plaća?
 
Па ваљда рачун.
 
Nazad
Vrh Dno