Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Мени нудили кад су ме звали све као са сајта за О1 па прешао на припејд,нисам хтио ни код других јер су ми битни само мтел минути.Сад код њих немам ништа,ни фиксни ни интернет,ни постпејд,тв,све је код других.
 
Sad gledam ponudu, u MTS vise nema ni jedna tarifa ispod 1400 dinara?

da li je moguce da ne gledam dobro nesto?

Imam dva paketa pod ugovorom i hteo sam moravu 2 koju placam 700din da pojacam,
ali mi je besmisleno da je prebacim na duplo skuplji paket koji kosta 1400 (omorika 1)
Imaju i dalje morava, ali se mora zvati ili otici u poslovnicu.
 
Ima i zmaj sa ili bez ugovora 1000 din. Preko telefona ili u poslovnici.
 
Ali se ne može uzeti uređaj uz te pakete. Barem je meni teta u poslovnici tako rekla.
 
Ali se ne može uzeti uređaj uz te pakete. Barem je meni teta u poslovnici tako rekla.
@prashinar Uz Zmaj može ali je onda cena veća.
Уређај се може узети уз тарифне пакете:
Морава 1, Морава 2 и Змај.
Мтс је од недавно увео "цаку", а то је да вредност уређаја не сме прећи 30.000 динара.
 
Nudi mi mts da ne predjem u A1 50gb mesecno i neogranicene poruke i minute za 1400din.Da li je to o.k.
 
Da li se može tražiti O1 za 1000(999)din ili se mora podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu da bi ovi iz MTS-a to ponudili?
 
Da li uopšte razmišljati o uzimanju telefona uz paket u Mts(nekog bi kineza) i to uz Morava 1 eventualno Omorika 1, kad već ne daju popust na tarifu bez akrobacije, a imam i neki avans kojeg bih na taj način da rešim.
 
@synn Ja sam mislio da se već utvrdilo da te telefone uvozi Roming koji drži neki rođak od nekog poznanika predsednika države i u saradnji sa premijerkom omogućavaju besplatne telefone Telekomu? /s
Vecu glupost i zivotu nisam procitao ali necu da krsim pravila foruma i pisem o politici.
 
@tobacco road Napisao sam "/s" na kraju (skraćenica za sarkazam u internet komunikacijama), mislio sam da je očigledno, ali pošto nije - u pitanju je karikaturno ismejavanje takvih tvrdnji koje se neosnovano kače ovde na forumu da bi se sutradan kačile druge potpuno suprotne neosnovane tvrdnje, "kako vetar dune".
 
Da li uopšte razmišljati o uzimanju telefona uz paket u Mts(nekog bi kineza) i to uz Morava 1 eventualno Omorika 1, kad već ne daju popust na tarifu bez akrobacije, a imam i neki avans kojeg bih na taj način da rešim.
Ja uzeo Realme 7 Pro uz O1, izadje telefon svega par hiljada skuplje nego na KP, a dobija se 3 god. garancije. Sasvim pristojan uređaj.
 
А јел би могла Морава 2 да се искомбинује ѕа неких 700дин и 3гб нета? Уз тај захтев за одлазак из мреже наравно...
 
А јел би могла Морава 2 да се искомбинује ѕа неких 700дин и 3гб нета? Уз тај захтев за одлазак из мреже наравно...
Пробајте, али не верујем да су тако великодушни за Морава пакете.
 
Jel uspeo neko da dobije Telekoma call centar ove ili prošle nedelje? Zovem ih sa različitih brojeva, svaki put čekam između 10 i 60 minuta, i ne javi se niko. Svaki put je vreme duže od dva minuta pa kraće od jednog minuta pa će prvi sledeći operater da mi se javi pa je duže od dva minuta, i tako u krug. Već nedelju dana. Sa više brojeva, bilo u 4h ujutru ili preko dana, niko se ne javlja.

Neće da unesu prigovor koji sam im poslao u sistem a danas ističe rok za plaćanje računa, i ne mogu nikako da ih kontaktiram. Na društvenim mrežama me samo preusmere da zovem call centar i izraze žaljenje što ne mogu da mi pomognu i što se nalazim u situaciji.
 
Uvek koristim engleski jezik za meni pa me to nešto i ne dotiče , evo sad promenih malo na srpski i čini mi se da je stvarno srpski, latinica je u pitanju.
 
Poslednja izmena:
Ma engkeski uvek, stvar je principa i kršenja zakona od strane uvoznika kojeg su zvanično predstavili na državnim glasilima.
 
Hteo bih da prenesem broj u mts a ugovor u telenoru piše da traje do 24.07.2021. Da li to znači da ističe noćas u ponoć ili tek sutra, što bi značilo da tek u ponedeljak mogu da odem do poslovnice mtsa i zatražim prenos?
 
Sutra u ponoc ti istice ugovor, svakako ti je najbolja opcija da odes u ponedeljak i podneses zahtev. Ukoliko imas neka dugovanja obavezno ih izmiri.
 
Mene su svojevremeno odbili iako sam podneo zahtev jedan dan nakon isteka UO. Nisam zeleo da se raspravljam, podneo novi i pozdravio se...
 
Nazad
Vrh Dno