Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ima li mts 4G+ prenos podataka? Planiram prelazak kod njih na postpaid ali ne znam da li imaju taj protok jer su diskutabilni po mnogim stvarima. Hvala
Nemaju svuda, zavisi gde si. Kod mene nisu imali, jedan od razloga zašto sam prešao u Globaltel. Proveri s prijateljima koji su u MTS-u.
 

Interesantno. Jel to onda sad sa novim telefonom mogu onda da dam nekome od svojih u inostranstvu MTS broj - samo mu pošaljem uslikan taj vaučer, a on aktivira broj u svom telefonu? Pa naravno onda ne samo ni MTS, već i od bilo kog provajdera - možda i stranog?

Shvatam, reći će sad neko "ali čemu to", mada može i to da bude korisno: tipa, čuvao si srpsku SIM karticu, ona se oštetila, a on tamo negde bi hteo da ima svoj broj iz Srbije radi Vibera, WhatsAppa i sl...
 
Ponudili su i meni 999 din za Omoriku 1 sa 4gb neta ili Omorika 1 sa 7gb neta i net za jedno 5 aplikacija od kojih koristim malo Viber i Instagram. Takodje i 10gb neta za Youtube. Za 1450 dinara, tako da sam to prihvatio.
Dobio sam identicnu ponudu - Omorika 1 sa 7GB neta + net za aplikacije + 10GB za yt za 1450, uz napomenu da dodatne pogodnosti ne bi bile definisane u ugovoru, jer toboze nisu deo standardne ponude, sto im naravno daje dosta slobode da sutra ukinu neku od tih pogodnosti, ili je uopste ne daju.
Kakvo je tvoje iskustvo?
 
Biće takav kako ste se dogovorili.
 
jeste podneli zahtev da predjete u Globaltel pa su Vam to ponudili ili bez zahteva?
 
Nema ništa bez zahteva za prelazak kod drugog operatera.
 
kad mogu to da podnesem,jer mi ugovor traje do 2. jula?
 
i jos jedna stvar :)
podnosi se zahtev licno u globaltel ili u mts poslovnicu?
 
Da li je moguce da vrse proveru i da se ceka na odobrenje ugovora za ugovor bez uredjaja, omorika 1? Ili je ovo dezinformacija? Nisam jos podnosio zahtev, cekam da mi A1 sracuna iznos raskida ugovora,ali me zbuni kolega sa posla da su vrsili neku proveru i da je cekao pet dana? Hvala
 
Ne znam da li je bilo reči o ovome na forumu ili u temi, ali izgleda da je mts počeo da naplaćuje pozive sa mobilnog na korisnički servis SBB-a, 19900, i to po ceni od oko 80 dinara minut. Znači ne razgovor sa operaterom, već ceo poziv. Kolega dobio uvećanje računa za oko 500 dinara zbog ovog. A bez da je obavešten o ovome niti od SBB-a niti od MTS-a. Dobro su zaratili.
 
Da, evo sad vidim na sajtu, vest još od decembra 2020. Preneo sam mu.
 
Ček... a zar se ne troše minuti iz paketa kada se zove 19900 sa mobilnog?
 
Да ли постоји пакет мањи од Оморика 1? Сад гледам, не могу да нађем.
Био је Морава, мајка тренутно користи.

Шта је је најповољније за сатић смартић? Постоји ли тема о сатићима?
 
I sta se nezvanično priča ili zna, zašto mts nema S21 Ultra u ponudi?
 
Daj ne ... Jel ovo stvarno ili je neko preterao sa "forama"?

EDIT: ovo je za stvarno!
 
Prvi put mi je stiglo sms obaveštenje da mi je istekao rok za plaćanje aprilskog računa. Ja obično plaćam 25og i nikada nisam dobio ovakav sms. O čemu se tu radi? Jel su promenili nešto?
 
Meni 18. narednog meseca istice UO, a posto ne zelim da je produzim niti nastavim da placam pretplatu, jel moram da trazim raskid UO ili slicno?
 
Meni 18. narednog meseca istice UO, a posto ne zelim da je produzim niti nastavim da placam pretplatu, jel moram da trazim raskid UO ili slicno?
U tom slucaju ako ne zelis da placas predplatu i da obnovis ugovor onda ti ostaje samo da trazis raskid ugovora ali u tom slucaju mislim gubis broj, prvo proveri da ne bi ostao bez broja a ako ti nije bitan onda odkazes ugovor i to je to.

Mozda bi ti bila bolja varijanta da broj prebacis u neku drugu mrezu ako ti je broj bitan.
 
Meni 18. narednog meseca istice UO, a posto ne zelim da je produzim niti nastavim da placam pretplatu, jel moram da trazim raskid UO ili slicno?
Trazis prelaz na pripejd ako hoces da zadrzis broj. Nema drugog nacina.
 
Hvala, da, tako je. Malopre sam svratio do poslovnice, samo taj dan kad mi istekne UO treba da odem i prebacim broj.
 
Grčka u junu, ništa dodatak za internet i slično ili sam nešto propustio?
 
Nazad
Vrh Dno