Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Radi sajt normalno

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
 
Jel ima neko neku insajdersku informaciju da li ce se opet pojavljivati Mi 10T Pro u Mts?[emoji51]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Slao sam im mejl da pitam i dobio odgovor da nije planirana nabavka nove kolicine. Bas steta, jedini krsten telefon u ponudi srednje klase. Trenutno uz omoriku 2 u rangu od 700 do 3200 dinara mesecno se nalaze samo iphone XR i p40 modeli bez google servisa.
 
To ću ja da vidim danas kada budem poslao upit za kevu. Da li može išta.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk
 
Zvao 789 za benefite , posle 10 dana zvali i dobio 2 meseca za 1 dinar za omorika 3 uz samsung A71

Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока
 
Svaki mesec mi stignu podešavanja od MTS... Ja ih nisam tražio niti inicirao.
Jel se to dešava još nekom?
7ce2b2f2ce4c7e7890b39b4068e81645.jpg


Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka
 
Na Pixelu sam do prošlog meseca imao mesečni security update sistema i uvek stignu podešavanja nakon što odradim update i restartujem telefon.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
 
Stigao mi je mail od mts sinoc da mi je odobrena nekakva akontacija? Pojma nemam o cemu se radi, poslao sam i mail, jel stiglo jos nekom nesto slicno?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk
 
Drugar se poprilično dugo žali na brzinu interneta i kako isti puca. Ima dva tv-a, računar povezan preko kabela i 2-3 uređaja preko wi-fi konekcije. Mislio sam da lupa gluposti sa brzinom i danas odem u MTS da se raspitam oko Box paketa. Hteo sam sa uzmem plavi zbog 200gb i 50mb, a kada sam otišao tamo kao sa su me polili hladnom vodom. Centrala ne podržava te brzine, može do maksimum 10mb. Mislio sam da je nisam dobro čuo pa sam pitao opet.. Da li je moguće da u ovo vreme ljudima prodaju takve brzine... Ortak kaže da kada ima download 0.5MB/s to je super... Što se mene tiče dosta mi je MTS-a. NeoNeo Max iz VIP-a zvuči super , a da čekam kada će MTS da se uozbilji.. Nisam voljan za takvo nešto. Par meseci sam dao šansu sa Zmaj tarifom ali čak i Telenor koji je uvek bio dranje kože sa leđa sada ima bolje ponude.
 
Poslednja izmena:
Ugovor mi ističe 10.04.2021, u pitanju je paket omorika 1. Kako su izracunali da im u slucaju raskida na danasnji dan dodjem jos 7055 din plus preostale rate za telefon.
 
Sto bi raskidao, istrpi ih do kraja ugovora. Izracunali su prostim sabiranjem mesecnih zaduzenja do kraja ugovorne obaveze.
 
Znam, nego omorika 1 je 2000din i preostalo je jos 5 punih meseci plus april. Nesto mi se ne uklapaju brojke pa gledam da me nesto ne zajebu.
 
I dodato ako si imao koji mesec po dinar na početku, i to se u slučaju raskida plaća.

Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka
 
Placa li se (popusti i besplatni meseci) ako isplacuje do kraja uo?
 
Ne plaćaju se oba, nego ili jedno ili drugo, šta je povoljnije za korisnika.
Pozdrav
 
Mene danas zvali i ponudili Omoriku 1 za 1200 ili Moravu 2 za 950 i 3 meseca za dinar, sve kao ugovor na 2 godine. Kaže sem toga nema ništa drugo.
 
Mene su zvali nekih mesec da na pre isteka UO, i ponudili samo mesec za dinar za tarifu Omorila 1, kada sam odbio rekli su mi da je javim par dana pre isteka UO onda će moći da ponude nešto više. Pretpostavljam da je onda tih 1200 din. pretplata i 3 meseca po jedan dinar, što je opet loša ponuda. Toliko plaćam sada tu tarifu, a iz nje su izbacili 100 min za mtel i 1GB koji su davali za online naručlivanje ugovora. Ako izračunam sa ta tri meseca po dinar onda je pretplata na nivuou ugovora na 24 meseca 1050 što je opet loše, za te pare imam intarifu u VIPu koja mi više odgovara, a vidim da su u nju ubacili i meograničen SMS.

Rekao sam da ću taj drugi korak da preskočim i da će me oni zvati kada podnesem zahtev za prenos broja i pitao je šta onda mogu da ponude. Odgovor je bio da to radi druga služba tako da ona nema informacije.
 
Poslednja izmena:
Da li je pametno sad uzeti novi ugovor ili sačekati posle nove? Taman mi je istekao ugovor pa mudrujem šta uraditi a ne pokajati se. [emoji848]
 
Kakva je procedura sada za raskid ugovora ? UO mi istice 28.12.2020
Necu vise da obnavljam ugovor.. pretpostavljam da imaju onu foru kao pre da nastave da salju racune to jest da ugovor nastavlja sve dok ja ne otkazem ?
Jel moze kako da se otkaze online da ne idem do poslovnice ?
 
Jel ovo sad mogu i drugi brojevi u mts aplikaciji da vide koliko je ostalo neta u 4 u box 4?

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
 
Jel zna neko kako da aktiviram ovaj deezer besplatno mesec dana? Nigde ne vidim opciju, ni na portalu mojmts niti kroz aplikaciju.
Sad bacio pogled na mts aplikaciju i pojavilo mi se da imam za Youtube i Twitch 10gb. To nije bilo jutros, da nisu nešto dodali za box paket.
 
Poslednja izmena:
Promenili su nešto i stari xl+ paket. Imao sam 1500 minuta mesečno, sad neograničeno.

mts.png
 
Šta je ovo box 4u4? Nestali su mi mtel minuti u moj mts aplikaciji a pojavili se gigabajti. Omorika 2 paket, nemam box.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
 
Isto i kod mene, dobio sam 10 gb za youtube i vise od 20 gb za 4u box4. Nemam nikakav box paket, omorika 1.
Mozda pokloni za NG?:p

Pogresno sam video dali mi vise od 200gb za 4u4..:D
 
Poslednja izmena:
Svuda je tako izgleda neki bag... Najbolja provera na 797

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
 
Verovatno zabagovalo svima. Ja dobio 200gb [emoji16]
pise da imas ali nemas potrosio na moravi 1 512mb i preko nesto malo i imam oko 50 din po *797 preko pretplate

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
 
Testira li neko ove "novine" pre puštanja u prodikciju?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
 
Niste jedini, i meni i svima ko je na mts pise u aplikaciji da imaju sad taj box 4u4 i youtube i twitch i to svima iste kolicine podataka

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno