Šta je novo?

MTS-ov poklon Siemens C 60 pravi ili " osiromaseni &quo

Dikan

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2003
Poena
601
Paket koji je MTS ponudio, bez obzira na obavezujucu lojalnost od dve godine, predstavlja korektnu ponudu buducim post paid korisnicima.

S druge strane, neprijatno sam iznenadjen koliko model C 60 simensovog telefona koji se " poklanja " odstupa od podataka sa zvanicnog sajta simensa.

Kakva su vasa misljenja i da li se " softver moze poboljsati "

sustina svega toga je da ces ti taj telefon odplacivati 2god.
a za dve godine taj telefon ce biti shit i kostace 50e :D

c3 je napisao(la):
sustina svega toga je da ces ti taj telefon odplacivati 2god.
a za dve godine taj telefon ce biti shit i kostace 50e :D

Takva je praksa svuda svetu i nema mesta zaljenju. Sasvim korektno od strane MTS-a. Ja zanm da bi mi bili zadovoljni kada bi se telefoni poklanjali na ulici, ali to je nemoguce. Zamisli da nisi obavezan ugovorom. Onda bi svi kupili telefon, raskinuli ugovor posle par dana i prodali telefon i zaradili barem 70e

Re: MTS-ov poklon Siemens C 60 pravi ili " osiromaseni

Dikan je napisao(la):
S druge strane, neprijatno sam iznenadjen koliko model C 60 simensovog telefona koji se " poklanja " odstupa od podataka sa zvanicnog sajta simensa.

Kakva su vasa misljenja i da li se " softver moze poboljsati "

Mozda je to model sa oznakom SE (64bit-a) :mrgreen:

Ma i komp kad uzmes na 12 rata, i kada platis zadnju ratu mozes za te pare koje si davao na rate da kupis duplo bolji, ali to je pravilo trgovine koje je takvo i nevredi ga objasnjavati...

Po cemu odstupa? Ja gledao i sve mi se cini isto.

ma telefon je jeftina plasticna "shitina" :beat: :beat:

milanlj je napisao(la):
Takva je praksa svuda u svetu i nema mesta zaljenju.
Nije bas takva praksa. Ugovori se sklapaju na godinu dana, a to je razlika duplo... i ceo paket se dobija dzaba. Ne kazem da je 1500 dinara neka para vec da su na svakom potezu bezobrazni!

ZoNi je napisao(la):
http://www.mobile-review.com/review/siemens-c60-en.shtml

Recenzija je vise nego korektna - ni ja ne bih bolje :mrgreen: U svakom slucaju, za naseg prosecnog korisnika telefon je natprosecan.

Nego da li se ovo "...the most popular phone in this segment (We will not name it due Siemens’s negative reaction when another brand is mentioned in the review) has been released about a year ago and has same functions, as Siemens C60, but it costs less..." odnosi na nokiu 3510i?

Pozdrav!

Smop bih dodao da u Nemackoj T-mobile nudi SonyEricsson t610 za 0€ u zamenu za vas potpis na jednogodisnjem postpaid ugovoru.

Uporedite SE i ovo s****e c60 pa cete videti ko krade.

Btw, jedno pitanje-da li Friends@family ima neki skriveni trik, tipa pojeftini vam razgovor sa 3 broja, ali zato nadoknadi na ostalim?

jedno pitanje-da li Friends@family ima neki skriveni trik, tipa pojeftini vam razgovor sa 3 broja, ali zato nadoknadi na ostalim?

Nije trik. Imas i na prepaidu opciju Frieds&Family: tri broja sa kojima je cena razgovora 6 din/min (narvno +porez +uspostavljanje veze!!!)

Prakticno, mala je usteda na kratkim razgovorima...

Pa Frieds&Family je vise napravljen zbog reklame nego sto stvarno stedi...
Poz.

miha je napisao(la):
Nije trik. Imas i na prepaidu opciju Frieds&Family: tri broja sa kojima je cena razgovora 6 din/min (narvno +porez +uspostavljanje veze!!!)
6 dinara je sa porezom, 5 din+20%

Neo_Matrix je napisao(la):
Pa Frieds&Family je vise napravljen zbog reklame nego sto stvarno stedi...
Poz.

Ukoliko trosis vise hiljada dinara mesecno, a imas brojeve koje stalno zivkas ovo se prilicno isplati....

Zasto c60 ne prihvata druge kartice osim 064? Da li je jos neko to primetio?

Girese je napisao(la):
Zasto c60 ne prihvata druge kartice osim 064? Da li je jos neko to primetio?

Meni prihvata regularno. Mozda su ga sad kodirali kad su videli koliko ljudi ga prodaje :0)

Ovaj je kupljen u cetvrtak, mozda su ove novije kodirali?
Cini mi se da je neko vec napomenuo da je ubacio 063 (Delimir) i da radi...

Ja sam stavio 063 karticu i sljaka, a kupio sam ga 27.11. tako da moguce da su nove kodirali.

petkods je napisao(la):
Smop bih dodao da u Nemackoj T-mobile nudi SonyEricsson t610 za 0€ u zamenu za vas potpis na jednogodisnjem postpaid ugovoru.

Uporedite SE i ovo s****e c60 pa cete videti ko krade.

Niko ne krade, jer a) niko te ne bije po ušima da potpisuješ ugovor sa njima, možeš da uzmeš Bel tarifu i bez mobilnog telefona, a telefon slobodno kupi u radnji za 100 i kusur evra;

a pod b) prosečan nemac potroši mesečno možda stotinak evra pa se provajderu isplati da mu "pokloni" telefon koji će se kroz par meseci otplatiti. U Srbiji gde prosečan korisnik potroši možda 500 ili 1000 dinara mesečno, samo bi budala mogla da poklanja telefon vredan 250-300 evra.

Ovo pod B je bas onako iz ja*a, mislim iz duse... :)
Pa mobtel je "poklanjao" A35, koji je jedno tri generacije ispod ovog, a ovaj tel kosta 100€, a Bel tarifom (samo minimalnim trosenjem) platices za dve godine oko 190€ sto je prilicno povoljno...

mikis je napisao(la):
...

Niko ne krade, jer a) niko te ne bije po ušima da potpisuješ ugovor sa njima, možeš da uzmeš Bel tarifu i bez mobilnog telefona, a telefon slobodno kupi u radnji za 100 i kusur evra;

a pod b) prosečan nemac potroši mesečno možda stotinak evra pa se provajderu isplati da mu "pokloni" telefon koji će se kroz par meseci otplatiti. U Srbiji gde prosečan korisnik potroši možda 500 ili 1000 dinara mesečno, samo bi budala mogla da poklanja telefon vredan 250-300 evra.

uze mi rec iz usta

minketa je napisao(la):
...

Nije bas takva praksa. Ugovori se sklapaju na godinu dana, a to je razlika duplo... i ceo paket se dobija dzaba. Ne kazem da je 1500 dinara neka para vec da su na svakom potezu bezobrazni!

pa nece biti , ugovori se potpisuju na 1 i 2 godine. a telefoni koji se kupe uz ugovor kostaju od 0usd-150usd u zavisnosti od modela telefona i duzine ugovora.
inace kad se kupuju samo telefoni bez ugovora basnoslovno su skupi u USA , narocito stariji modeli koji su kod nas vec 150evra i manje a tamo idu i do 300usd!!!!!??? znam ni ja nisam mogo da verujem svojim ocima.
a sto se prosecne potrosnje napolju i ovde tice mikis je to lepo objasnio..

Nazad
Vrh Dno