Mts uvodi privremeni broj telefona koji je aktivan dok sbb ne oslobodi tvoj broj telefona nakon čega se radi promena numeracije privremenog broja u tvoj broj iz sbb-a.Evo sam 2 godine daleko od ponovnog cimanja oko prelaska sa SBB na nekog drugog operatera pa se setih necega i pitacu vas sada i ovde.
Telefon fiksni se prenosi u SBB i tu stoji do isteka UO kod sbb.
MTS kad se kod njih koriste usluge, sve sem mobilne, pod moranje ima fiksni broj preko koga se sve vodi, ugovor i naplacivane.
Kako se prelazi na MTS box sa SBB ako je fiksni u sbb mrezi?
Da bi zapoceo uslugu mts, box neki (dakle i fiksni mora) i da bi dobio 12m po 1 dinar, kako se prelazi u mts a da se prenese fiksni iz sbb u mts sa istom numeracijom broja?
Finesa za koju do sada nisam cuo kako se resava...
HG8245W5-6T je identican ruter kao HG8245Q2 samo drugaciji spoljasnji dizajn sa vidljivim antenama (i dalje je 3x2.4ghz + 3x5ghz konfiguracija iako ima 4 "antene") i malo drugaciji meni na web interfejsu (sva podesavanja su ista samo se do stranica koje ih sadrze dolazi kroz drugaciju stavku u meniju)
Važe i može…
Mislim na to da me paketi ne zanimaju npr. duo paket, trio paket jer TV ne koristim, a ni telefon osim ako mi zatreba da zovem podrsku kad nestane net i sl.Kako to misliš ima optiku a bez paketa... optika je optika, imao paket ili ne, svejedno ti je, ista je usluga.
Evo meni skoro dve godine, nikakvih zamerki na samu optiku ili podršku, nije mi ni trebala, sve vreme radi kako treba, ali ću da ih menjam za verovatno Yettel čisto što neki kanali nisu dostupni preko EON aplikacije, ništa drugo.
Mozes malo sutra da ih zoves jer telefonska linija ide preko rutera,bar su meni tako rekli.Mislim na to da me paketi ne zanimaju npr. duo paket, trio paket jer TV ne koristim, a ni telefon osim ako mi zatreba da zovem podrsku kad nestane net i sl.