@rajkosto ,fiksni radi i to su ga jedva popravili (prebacili iz TEL 1 u TEL 2) ,a STB su zamenili,uzeli Skywortth HP4024 i stavili Q11.I rekli da opet probam za 2 sata jer su pod opterecenjem.Monteri u selu blizu Sapca sj.bali stvar i sad moraju da resavaju njihove greske,bar nisam jedini.Kad sam mu malopre pisao da i dalje ne radi,on kaze da mu je sef rekao da radi i da zovem da reklamiram.KOJI PUT VISE?Ovo moze samo u Srbiji i nigde vise.
@telep ,znaci montere mi ne spominji.Ovaj jedan sto je bio zavrsio veterinarsku,teski lelemud,nabaciovao se mojoj kevi,debil a ovaj drugi je sve radio.A biser je kad sam pitao kako da povezem izmedju dnevne gde je ruter i moje sobe gde je komp,ovaj prvi mi rekao da kad mi treba net otvorim vrata i povezem ruter i komp,kad mi ne treba izvadim kabl!?

i da,kad sam rekao sto mi je brzina 100/100 umesto 500/160 oni su rekli da mogu i sa tom da se zadovoljim.Sutra cu ih zvati i reci ako ne zavrse ovo tokom vikenda,u ponedeljak idem da raskinem ugovor i prelazim u SBB.Aj u pm vise....