Šta je novo?

MTS - nenaplaceni postpaid dodaci za jul?

mrmilos

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2005
Poena
895
Imao sam aktivirana dva tarifna dodatka za jul, Data i sms. u specifikaciji racuna su mi lepo uracunali sve, ali mi NISU naplatili dodatke!

naravno na forumu mts kazu da ce oni biti naplaceni kroz avgustovski racun?! (ispada da se to desilo jos nekim ljudima), po meni to bi trebalo da bude NJIHOV problem, NJihov gubitak, zbog NJIHOVOG zaostalog sistema obracuna.

ali naravno to ce se sve prelomiti preko ledja nas korisnika. sve ovo pocinje zestoko da me nervira...

ako će ti biti lakše, plati sad tu razliku uz julski račun, i bićeš na računu u plusu te pare i onda u avgustu platiš iznos računa bez tih dodataka :D

ma nisu to neke pare naravno, nego cisto hocu da ilustrujem u kom su oni haosu ocigledno...

***, sad se ljudi zale i kad im racuni i naplate stizu kasno :D

i meni je to stiglo, ali ne znam sta su ti dodaci, tj nisam nista uzimao, kako da vidim koje sam dodatke "uzeo"??

ja na listingu vidim da sam poslao sms tarifni dodatak, ali su mi poruke naplacivali uredno kao da ga nisam ni poslao... stase tu desava... kako je moguce da mi naplacuju poruke kada sam uplatio dodatak da mi bude 60 poruka besplatno???

Jednostavno se ti dodaci ne isplate, jer ne funkcionisu kako bi trebalo... Ja sam kupio minute, pa mi je stigao racun za jun 4800 din. A samo sam 064 zvao. Zalba nije pomogla

Od septembra, kad mi istekne ugovorna obaveza, prelazim na pre-paid ponovo!

pa reci shta si radio i nama da se mi ne za****mo (koje dodatke, koja tarifa..). mislim ja koristim te dodatke ali sam ih aktivirao pre 6-7 meseci i od tad se sami aktiviraju iz meseca u mesec.. jedino ochekujem od telekoma da jednom bez najave ukine dodatke pa da me obraduju rachunom :D

jel imao neko da nije platio 5-6 meseci racu posto paid koji god profil nije bitno?

Nazad
Vrh Dno