Vuxoni
Poznat
- Učlanjen(a)
- 02.08.2021
- Poena
- 40
A koji tacno deo ugovora nisu ispunili ?oni su ti koji nisu ispostovali ugovor
A koji tacno deo ugovora nisu ispunili ?oni su ti koji nisu ispostovali ugovor
Arene nisu u hd-u.A koji tacno deo ugovora nisu ispunili ?
Ne pise u ugovoru da Arene moraju biti HD ? Imaju pravo da menjaju kvalitet slike, ne pise na sajtu da je HD.Arene nisu u hd-u.
Mene ne interesuje sto su ubacene te nove arene,al u ovom paketu arene trebaju da budu u hd-u.
I to njima tamo stoji i pise u sistemu al kod korisnika to nije tako.
Niko nije rekao na sajtu,nego u njihovom sistemu,sajt i sistem nisu isti.Ne pise u ugovoru da Arene moraju biti HD ? Imaju pravo da menjaju kvalitet slike, ne pise na sajtu da je HD.
To je za vas sa nizerazrednom uslugom kao main uslugom, Iris i EON nemaju tih problemaTebi ako se svidja sd format ti slobodno nastavi da gledas i placas sliku iz proslog veka,ja to sigurno necu
Jel ti danas tih 62-66% ili je tako već neko vreme?Dobar si, kod mene je kvalitet signala 62-66%...
Zavisi koliko mesta na transporderu su zakupili ovi iz MTS-a.Za razliku od korisnika box paketa crveni plavi koji gledaju preko optike ili bakra mi korisnici msat nemamo kanale poput insajdera ,una i jos za dosta kanala smo uskraceni,(pisem za start i plus pakete) kao da smo delimicno mts,a sto imamo veoma mali broj hd kanala godinama to je tek druga prica,ponizavajuce sa njihove strane.
Bas cudno ako je toliko ogranicen posto ima vise od 100 stranih kanala koji eto sluze cisto da budu tu iako ih na sajtu mts uopste nema,mislim nevode se da su u okviru paketa,tuznooo....Zavisi koliko mesta na transporderu su zakupili ovi iz MTS-a.
Ako je ceo transporder popunjen nije ni čudo što ne ubacuju nove kanale jednostavno nema gde.
Satelit je za razliku od optike veoma ograničen frekvencijama
To što im je spisak neažuran na sajtu nema veze sa kapacitetom na satelitu.Bas cudno ako je toliko ogranicen posto ima vise od 100 stranih kanala koji eto sluze cisto da budu tu iako ih na sajtu mts uopste nema,mislim nevode se da su u okviru paketa,tuznooo....
To što im je spisak neažuran na sajtu nema veze sa kapacitetom na satelitu.
Isto to radi i TotalTV samo su na drugom
Bezpotrebno imaju te strane kanale na to sam mislio...,ako vec pises da su ograniceni sa kapacitetom na satelitu , a nisam ni spomenuo da je spisak kanala na sajtu povezan sa kapacitetomTo što im je spisak neažuran na sajtu nema veze sa kapacitetom na satelitu.
Isto to radi i TotalTV samo su na drugom satelitu.
A možda su to otključani strani kanali koje samo reemituju preko svoje platforme.Bezpotrebno imaju te strane kanale na to sam mislio...,ako vec pises da su ograniceni sa kapacitetom na satelitu , a nisam ni spomenuo da je spisak kanala na sajtu povezan sa kapacitetom
Bezpotrebno imaju te strane kanale na to sam mislio...,ako vec pises da su ograniceni sa kapacitetom na satelitu , a nisam ni spomenuo da je spisak kanala na sajtu povezan sa
Bezpotrebno imaju te strane kanale na to sam mislio...,ako vec pises da su ograniceni sa kapacitetom na satelitu , a nisam ni spomenuo da je spisak kanala na sajtu povezan sa kapacitetom
Imate na sajtu mts tacan spisak kanala. Fale samo 3 HRT kanala i na nekim pise da su HD, ali vise nisu kao sto na nekim pise da nisu a ustvari su u HD. Trebali bi to ispraviti. Ti strani kanali nemaju veze sa mts. Nisu oni jedini koji imaju svoje kanale na astri.Bezpotrebno imaju te strane kanale na to sam mislio...,ako vec pises da su ograniceni sa kapacitetom na satelitu , a nisam ni spomenuo da je spisak kanala na sajtu povezan sa kapacitetom
verovatno nikadaJel se zna nesto kad ce arene premium krenuti u hd na msatu
Slažem se i pitanje je kada će ARENA PREMIUM biti u HD.Ovo nije u redu sta rade sa korisnicima kad sam uzeo msat sve sam imao u hd da gledam utakmice od kada se pojovijo ovaj arena premijum kanal sve najbolje utakmice stavljaju tu i to u sd slici sramota