Šta je novo?

Mts mobilni net

poske1

Cenjen
Učlanjen(a)
01.08.2014
Poena
170
Juce uzet MTS mobilni net MAX u poslovnici sve ustelovali ali nismo ga juce probali,veceras ukljucimo ono brzina ne prelazi 2 mbita nemoze da se koristi.Kad smo potpisivali ugovor pitanje koja je brzina kazu 4g oko 105 mbita . Ajde nemora ful brzina bar da ide do 30 tako smo razmisljali. Na toj adresi deljen internet ovih dana od MTSa nije bilo problema .Ruter dobijen je neki ZTE MIFI RUTER MF293N LTE.Dali je problem u uredaju neka podesavanja ili je tako losa mreza.Ja sam kontao ako radi preko telefona radice i preko rutera.Sta mi je ciniti .Kakve su mi opcije ako vidim da ne radi kako treba za raskid ugovora.

Proveri koja mreža je izabrana u ruteru.
Izaberi 4G Only, pa probaj.

Mozda nije aktivirana 4G usluga na SIM kartici. Proveri svakako na kojoj mrezi je ruter (3G ili 4G).

Cat4 ruter Neki jaci huawei bi resio problem.

Posle svakodnevnog zaljenja slanja mejla, prigovora ,zvali korisnicki centar njihov odgovor je da je sve uredu. Danas podnet zahtev za odustajanja od ugovora ,posle 6 dana od potpisa istog.Zena u poslovnici kaze da mozda nece prihvatiti odustajanje. E sad ona kaze bicete obavesteni u roku od nedelju dana. Sta ocekivati, sta raditi u slucaju da odbiju odustajanje od ugovora?

p.s:Internet ovih dana nije prelazio 1mbit

@poske1 ako nije zaključen na daljinu, biće natezanja (prigovora, pritužbi Ratelu, merenja kroz Ratel NetTest pa ako pokaže da su brzine neodgovarajuće, onda isti može da naloži raskid). U suprotnom, zakonski rok je 14 dana za odustanak (sudeći po prvom postu, ugovor je potpisan direktno u poslovnici, odnosno nije naručen telefonom ili internetom pa samim tim to onda ne važi).

Ok onda mogu da raskinem ugovor placam to sto sam koristio jel sam u pravu?

Ok onda mogu da raskinem ugovor placam to sto sam koristio jel sam u pravu?
Ako je na daljinu sklopljen ugovor tj potpisao si kuci mozes da raskines. Ako si u poslovnici potpisao moras ono sto je UJI nabrojao.
Probe si vrsio na njihovom mifi ruteru? A probaj da ubacis karticu u telefom da vidis koje su brzine?

• Like
Reagovanja: uji
Raskinut ugovor, čekamo račun za otprilike pola meseca pa ćemo videti

Da li si probao ubaciti karticu u telefon pa izmjeriti brzinu? Tu moze problem biti do rutera.

Nazad
Vrh Dno