Šta je novo?

MTS Mobilni Net MAX

David.1992

Poštovan
Učlanjen(a)
11.01.2017
Poena
95
Moja oprema  
RAM
16GB DDR4
Storage
240 GB SSD, 1TB HDD
Mobilni telefon
MOTOROLA moto g24 Power 8/256GB Ink Blue
Pristup internetu
  1. ADSL
Колика буде даунлоуд брзина након потрошених 150 гигабајта?

YJlZb3Q.png

Mobilni Net PLUS, MAX, ULTRA i MEGA tarife su 4G. Nakon potrošenog internet saobraćaja uključenog u mesečnu naknadu Mobilni Net tarife ili iz Internet dodatka, možete do kraja meseca da koristite internet neograničeno, smanjenom brzinom od 64/32 Kb/s uz PLUS tarifu, 1Mb/s za MAX i ULTRA terife i 2 Mb/s uz MEGA tarifu. Korisnici Mobilni Net tarife nemaju mogućnost aktivacije usluge Net limit.

Колика буде даунлоуд брзина након потрошених 150 гигабајта?

YJlZb3Q.png
A jeli ovo po punoj 4g brzini,kao kod Yettela?Ako jeste onda je ovo ok,Yettel trazi za Mobilni Internex Max 2.900d uz eracun,i dobija se 1000Gb mesecno,po punoj 4g brzini...pogledacu posle kod MTS-a 🤔

A jeli ovo po punoj 4g brzini,kao kod Yettela?Ako jeste onda je ovo ok,Yettel trazi za Mobilni Internex Max 2.900d uz eracun,i dobija se 1000Gb mesecno,po punoj 4g brzini...pogledacu posle kod MTS-a 🤔
Mobilni internet kod yettela sa njihovim modemom je katastrofa

Mobilni internet kod yettela sa njihovim modemom je katastrofa
Zavisi od lokacije i pokrivenosti kao,i od guzve...tj kad vise korisnika sporije.Kod mene Yettel mobilni internet radi fino sad upravo kuckam,sa Mozillom na telefonu i njihovim internetom.Koristim najveci paket Mobilni Internet Max bez problema,mozda zato sto im je repetitor(bazna stanica) oko 30ak metara vazdusno udaljena od mene?Kako bilo,to ko mene radi 🤔

Ja imam max net 500gb, radi super. Već par godina sam njihov korisnik nemam zamerki. Pre sam bio VIP-ov korisnik(A1), internet im je užasan, ali užasan. Sećam se pre kad god pada kiša ili je oblačno ja interneta nemam po par sati i više, upalim podatke na sim kartici u telefonu(mts broj) internet radi normalno, i od tada nisam pridružio ugovor sa A1 već sam prešao u MTS , jesu skuplji paketi ali problema nema.

Ja imam max net 500gb, radi super. Već par godina sam njihov korisnik nemam zamerki. Pre sam bio VIP-ov korisnik(A1), internet im je užasan, ali užasan. Sećam se pre kad god pada kiša ili je oblačno ja interneta nemam po par sati i više, upalim podatke na sim kartici u telefonu(mts broj) internet radi normalno, i od tada nisam pridružio ugovor sa A1 već sam prešao u MTS , jesu skuplji paketi ali problema nema.

Јеси ли добио неки попуст приликом преласка са А1 на Мтс? Генерално не знам каква је ситуација тренутно за највећи МЕГА план уколико се склопи нови уговор? Дају ли агенти повољније услове за прелазак из друге мреже или за останак у Мтс?

Јеси ли добио неки попуст приликом преласка са А1 на Мтс? Генерално не знам каква је ситуација тренутно за највећи МЕГА план уколико се склопи нови уговор? Дају ли агенти повољније услове за прелазак из друге мреже или за останак у Мтс?
Ja imam Box 2 paket(mobilni internet mega+ televizija) pa plaćam 3200 mesečno, sad vidim da je cena za 500gb neta mesečno 2299 din. Tako da jesam dobio popust, i to popriličan, što je skroz korektno sa njihove strane.

Nazad
Vrh Dno